פזומט

lihico

New member
פזומט

היי כולם, אולי מישהו יודע איפה תחנת "פז" הכי קרובה? עד היום תדלקתי בכניסה לעיר, ועכשיו אני קצת תקועה...
תודה מראש! (לא יהיה לי זמן לראות את התשובות היום, אז
כבר מעכשיו לעונים)

eitan-as

New member
את יכולה בנתב"ג

ליד כל חברות ההשכרה, היכן שמחזירים רכבים, יש עמדות תדלוק לא מאויישות, על מנת ששוכרי הרכבים יחזירו רכב עם מיכל דלק מלא. כל העמדות (טוב, אולי לא כולן) כוללות פזומטים. בהצלחה איתן.א.

lihico

New member
זהו, מה?

אין שום דבר "בדרך". צריך לנסוע במיוחד לתדלק. אוף. טוב, צרות של "עשירים" - שיהיה זה ולא משהו אחר... תודה בכ"ז!

Angel972

New member
את יכולה לתדלק בדור או בסונול

לשמור את הקבלה ולקבל החזר מהקופה הקטנה אצלכם במקום העבודה. תתרגלי לעשות מה שכולנו עושים - מתדלקים בפז הקרוב למקום העבודה. מה קורה ? קיבלנו אוטו מהעבודה סוף סוף

lihico

New member
כן ולא...

היה אוטו, וקיבלתי החזרים, עכשיו החליפו לאחד עם פזומט. וזאת הבעיה - אין לי תחנת פז גם ליד העבודה! תקוע.

Angel972

New member
איפה את עובדת, אני אנסה לחשוב

על תחנה שנמצאת על הדרך ...

lihico

New member
פארק סיבל, ראש העין...

ותודה על הרצון והנכונות לעזור!

lihico

New member
טוב שהוספת "בדר"כ"...

במקרה שלי זה לא עובד. גם אחרי שהתקשרתי לפזומט והם עודו שאכן אין להם פיתרון עבורי (למבד לנסוע מרחק לא מבוטל (דברי הנציגה של פזומט) במיוחד כדי לתדלק.

Angel972

New member
את צודקת ... עשיתי בדיקה ונראה שאין

לך מנוס אלא מלהכנס ללוד או להמשיך בשיטת הקבלות.

eitan-as

New member
את יכולה בחורשים

כשעבדתי בראש העין הייתי פונה בצומת קסם ימינה עד למחלף חורשים, מתדלק, וחוזר דרומה למודיעין. אין ברירה, איזור מודיעין כנראה לא מספיק חשוב לחברת פז. יש גם בעייה אחרת. לי יש דלקן, שמעוד מס' ימים יאפשר לתדלק רק ב-"דלק" ולא בסונול כמו שהיה עד עכשיו. גם "דלק" לא כל כך "שמה" על איזור מודיעין ואין בנמצא תחנות בסביבה הקרובה. חיים קשים. איתן.א.

למעלה