פו"פ?

silent3

New member
פו"פ?

מישהו יודע אם יש חוג פנויים פנויות לחולי צליאק?

בישולה1

New member
האם חולי ציליאק הם מצורעים?

האם יש חוגים לחולי סכרת?או שלא נדע חולי סרטן?מה השטויות האלה. ציליאק זה רק הגבלה של אוכל. אני מכירה הרבה אנשים שלא אוכלים דגים בגלל רגישות בו נקים חוג פו"פ למנועי דגים.

CATS7

New member
קו למחשבה

א. אני לא יודעת (אין לי צליאק ואני נשואה 25 שנים) ב.בוא ננצל ונרחיב את הנושא: מפגש פו"פ לצליאקים יתאפיין אכן באוכל שמותר לכולם ולא להגיע ולתהות מול האוכל. מטרתו - לפגוש בן/בת זוג. עכשיו ככה - בהנחה שבע"ה יהיה המשך לחיים משותפים ויהיו בעתיד צאצאים, קיים סיכוי שאלה יוולדו עם צליאק. לעומת זאת במידה ובונים בית עם "נטול צליאק" - קיים סיכוי שהצליאק יישאר אצלך בלבד. בכל מקרה הבית הפרטי יכול תמיד להיות נ"ג. שורה תחתונה - האהבה תנצח תמיד בהצלחה נ.ב. הערה בכלליות: נשאלות כאן שאלות כי זהו באמת חלק ממטרות הפורום. לא כולם מגיבים / עונים אם מחוסר ידע / זמן / ענין וכו'. מה שאני לא מבינה למה מי שכן עונה, מלווה את תשובותיו בסארקזם מגעיל ?

לפי מה שאני יודעת אם גם בן הזוג או בת הזוג

חולה בצליאק יש יותר סיכוי לילד לא רק להיוולד עם צליאק אלא גם עם סכרת נעורים! ובאמת צריך להוריד את הסרקזם!!! אחרת אנשים פשוט יתביישו לשאול אז למ בנו את הפורום כדי שישאלו שאלות וכדי להתלונן עם משהו מבאס קורה כי אתה יודע שפה מישהו יבין אותך...

בישולה1

New member
התגובה שלי היא רצינית ביותר

ואני לא חושבת ובאמת מאמינה שציליאק זו לא מחלה. גם סכרת היא תורשתית ולא שמעתי שחולה סכרת מחפש חולה נוסף לשותפותלחיים על בסיס זה. ישנם אנשים שאסור להם לאכול בוטנים וזה מאוד מאוד מסוכן אז הם יחפשו לעצמם בן זוג אלרגי כמוהם? זה לא נשמע אבסורד? אני מכבדת את דעתו של כל אחד כשזה בגבול ההגיון.אז מה יקרה אם יוולד עוד ילד עם ציליאק? אני רוצה לספר לכם שאחותי הגיעה מלוס אנגלס והיא היתה בסדנת בריאות בקיבוץ רוחמה במשך שבוע ימים ןאחד מהרגלי התזונה שהשיטה מבוססת עליה היא אי אכילת קמח מחיטה דהיינו שמבחירה אנשים מונעים מעצמם לאכול מוצרים עם גלוטן. אז מה נורא בזה? אצלינו במשפחה אין לאף אחד ציליאק ואתם צריכים ליראות איזה דאגה והתחשבות בכל אירוע מצד כולם. ליאור בת 4 מספרת לכולם בגאוה שיש לה ציליאק ואסור לה לאכול גלוטן וזה לא נורא בכלל ובאותה נשימה היא מוסיפה כי גם לאמא שלה אסור לישתות גזים.( שתיה מוגזת). השאלה שלי אם כל אלה שכתבו למעלה הם חולי ציליאק בעצמם או הורים ל.. כי הגישה שלי היא מאוד חיובית וקלה וזה גם מה שהילדה משדרת וזה עושה את הכל יותר נח. הילדה מאושרת ושמחה ולא חסר לה שום דבר .הלוואי על כל ילדי ישראל אושר כזה.

בלי קשר למחלה לא מחלה

אני מסכימה עם הגישה שלך - מה מבדיל אותנו משאר האוכלוסיה שאנחנו צריכים לדעת אנשים מסויימים לקיים מפגשי פו"פ משלנו? זה מזכיר לי את הידיד המתוק שלי שאמנם כל דבר מזכיר לי אותו במיוחד בשבועות האחרונים (החתימה שלי מתייחסת אליו) שהיה לקוי שמיעה, ופעם מישהו הציע להכיר לו ידידה שלו שגם היא לקויית שמיעה ואותי זה עצבן, כי זה כמו שהוא היה רוצה להכיר לי מישהו בגובה שלי או עם אותו צבע השיער כמו שלי או שאוהב לאכול את אותם דברים שאני אוהבת - אני לא מבינה מה הקשר בין ה"תכונות" האלו לזוגיות. זה לא שהוא חשב שהם יתאימו כי הוא מכיר את שניהם, הוא פשוט שמע על מישהו עם אותה לקות והחליט שזה מספיק בשביל לעשות שידך. אגב, יש אתר הכרויות מיוחד לנכים, אני לא חושבת שחולי צליאק עומדים בקריטריונים של האתר הזה...

אני מסכימה אני גם לא חושבת

שצליאק זה מחלה שצריכה להציק ובטח שאנחנו לא צריכים לחפש בני זוג שיש להם גם צליאק זה לא משהו שמבדילאותנו מהאוכלוסיה חוץ מזה אני לא מאמינה שאנשים שונים צריכים לחפש אדם בעל המגבלה שלהם כדי להסתדר...

למעלה