פות.

SpongeGil

New member
פות.

סתם, מאוד משעמם לי. ואני לא מכיר פה אף אחד. אז תענו ואז נהיה חכמים יותר. שם: גיל: מיקום: עונה אהובה בתכנית: מתמודדים אהובים מכל העונות: ביצוע בלתי נשכח מכל העונות: מתמודדים אהובים מהעונה: המתמודד הכי פחות אהוב מהעונה: שלישיית הגמר שלכם: ביצוע בלתי נשכח מהעונה: ההעפה הכי לא מוצדקת עד כה: תמונה:

SpongeGil

New member
ואני אתחיל -

שם: גיל. גיל: 15. מיקום: כפר סבא. עונה אהובה בתכנית: החמישית. מדהימה. לאחריה השניה, הרביעית, הראשונה והשלישית. מתמודדים אהובים מכל העונות: שירלי לילו
עדי כהן
נעמה לוי
מאיה רוטמן
מורן אהרוני
גילה זילבר
נועה בן שושן
מרים טוקאן
עדי אולמנסקי
מיקה הרי
מארינה בלומין
חן אהרוני
אליסה שפרגה
ביצוע בלתי נשכח מכל העונות: "לך איתה" של שירלי לילו, "היי שקטה" של עדי כהן, "שבתות וחגים" של עדי כהן, "נבראתי לך" של לירון לב, "גשם כבד עומד ליפול" של מאיה רוטמן, "נוסעת בעקבות האהבה" של נעמה לוי, "שיר אהובת הספן" של מארינה, "שבועה" של מארינה ודורון. מתמודדים אהובים מהעונה: חן, מארינה, אליסה, עדי, מרים, מיקה, שלומי. המתמודד הכי פחות אהוב מהעונה: דניאל בן חיים
לאחריו נדב כהן ולימור עמר. שלישיית הגמר שלכם: מארינה, אליסה וחן. ביצוע בלתי נשכח מהעונה: "שבועה" של מארינה ודורון. ההעפה הכי לא מוצדקת עד כה: מיקה הרי. אם כי העפות בשלבים מוקדמים מדי היו גם לאיריס שטרנברג, מיקה הרי ומרים טוקאן.

NP16

New member
שלא תרגיש לבד:)

שם:נדב גיל:יאאלה אני מחשיב את עצמי כבר 17 מיקום: ראש העין עונה אהובה בתכנית: השניה.
אהבתי את כל הביצועים חוץ משל חגית נדרי. פשוט כולם. השנה התחלתי לחזור למה שעשיתי אז, שזה לצרוב את הביצועים,אבל זה רק בגלל חיבור שלי לכמה מתמודדים שמרגשים אותי, בעקרון העונה הרביעית יותר טובה. ואני מעדיף את השלישית על הראשונה, תהרגו אותי, חוץ מהגמר של העונה הראשונה היה שם מתמודדים די בינוניים, או לפחות הביצועים שלהם ככה.. מתמודדים אהובים מכל העונות: שירלי לילו!!!!!!!!!
(כל הכבוד גיל:)), הראל מויאל ונינט לעומת כל העולם- דווקא הרבה אחרי התחרות, קסניה, מאיה
, מארינה
, אליסה|אם לא הייתה נגד מארינה,גם כתר|, נדב קדמון. ביצוע בלתי נשכח מכל העונות: "לך איתה" , ביצוע שגרם לי בעצם לאהוב את כוכב נולד. אם אני אחשוב רגע באמת על ביצועים שהם ככה :O בלי קשר לדעתי האישית על המבצעים זה: "משאלה","בדידות","שבתות וחגים","כשאת עצובה","גשם כבד עומד ליפול", "הייתי בגן עדן", "אהובת הספן" ו"ים של דמעות" ו"שדות של אירוסים", לא יודע אם בגלל המתמודדים או בגלל הביצוע עצמו. מתמודדים אהובים מהעונה: מארינה, אליסה, נדב קדמון, מרים, די חיבבתי את עדי. אדיר זה מקרה של מישהו שלא אהוב עליי אבל אני רוצה אותו בגמר. אל תנסו להבין. המתמודד הכי פחות אהוב מהעונה: אורן, מורן,לימור, וכרגע דניאל. שלישיית הגמר שלכם: מארינה, אליסה, נדב קדמון. כמו שאמרתי אני רוצה את אדיר בגמר וזה מסתדר עם זה שנדב קדמון לא בתחרות.
ביצוע בלתי נשכח מהעונה: "אהובת הספן", אולי"מילורד" בעיקר בגלל ההופעה(לא שהביצוע לא היה מדהים אבל צריך יותר מזה ל"בלתי נשכח") ו"שבועה" ו"גיטרה וכינור" כמובן. ההעפה הכי לא מוצדקת עד כה: עד כה, זה כולל מכל העונות. נדב קדמון. וגם קסניה,נעמה. ויש נצחון לא מוצדק בראש בראש של אוהד אלישע. תמונה: דרך נחמדה להזכר בדברים :p

עדנה מו

New member
כגכגכייכי

שם: עדן גיל: 15 מיקום: נהה לא משנה עונה אהובה בתכנית: 4 מתמודדים אהובים מכל העונות: שניה מיקה שדה ואפשר להגיד גם שמעון טפטה, רביעית ג'קו, זהבית וקצת מאיה ביצוע בלתי נשכח מכל העונות: "צמח בר" של מאיה וזהבית
מתמודדים אהובים מהעונה: אליסה וחן המתמודד הכי פחות אהוב מהעונה: סיון כי היא הייתה סתמית לאללה. אבל בחורה חמודה סה"כ. שלישיית הגמר שלכם: חן-אליסה-מרינה [אופטימי מדיי, מה?] ביצוע בלתי נשכח מהעונה: אליסה- לא עובדת בשביל אף אחד ההעפה הכי לא מוצדקת עד כה: נדב קדמון אבל לא הייתי מחזירה אותו תמונה: עם יותר מדיי הלבנה >< יאללה שיהיה

סאמאיה

New member
בבקשה-

עונה אהובה בתכנית: עונה רביעית מתמודדים אהובים מכל העונות: ג'קו, מאיה רוטמן ובטח יש עוד שאני לא זוכרת עכשיו ביצוע בלתי נשכח מכל העונות: יש הרבה-- נרדם על החולות-ג'קו קול גלגל-בועז אהבה בוערת-שלומי מאיה וזהבית-כמו צמח בר אליסה-בצער לא רב מתמודדים אהובים מהעונה: אליסה, בועז ושלומי המתמודד הכי פחות אהוב מהעונה: כבר לא זוכרת איך קוראים לה-הבת של מישל עמר שלישיית הגמר שלכם: אליסה, בועז ושלומי ביצוע בלתי נשכח מהעונה: קול גלגל ההעפה הכי לא מוצדקת עד כה: מורן קשרו שעפה שניה (נדמה לי) בצעה מושלםםם את חור בלבנה

talytal

New member
למה לא...

שם: טליטל. לא, לא באמת. גיל: זקנת השבט, נראה לי... מי מזמין מקום באחוזת ראשונים? מיקום: נו, לא סגרנו על אחוזת ראשונים כבר? עונה אהובה בתכנית: הרביעית ובענק. אהבתי גם את השנייה, את הראשונה לא ראיתי, והשלישית והחמישית בעיקר גורמות לי להתגעגע לעונה שהייתה לפניהן. מתמודדים אהובים מכל העונות: ג'קו ומאיה. ביצוע בלתי נשכח מכל העונות: וואו, זה יכול לקחת שעות... "גשם" (של ג'קו, לא של מישל), "הייתי בגן עדן", "אני גיטרה", "נבראתי לך"... וכו' וכו'. מתמודדים אהובים מהעונה: אהובים זו מילה חזקה מדי. אני מחבבת את אליסה, ומכירה בכישרון של אדיר ומרינה. המתמודד הכי פחות אהוב מהעונה: לימור עמר ושלומי בראל. שלישיית הגמר שלכם: מרינה, אליסה, אדיר. ביצוע בלתי נשכח מהעונה: כולם פחות או יותר היו נשכחים בעיני, אבל את "גיטרה וכינור" טרחתי להוריד, ולשמור. ההעפה הכי לא מוצדקת עד כה: כולן היו מוצדקות. הממ... מעניין אם אפשר להבין שאני לא מתה על העונה הזו. בעונות קודמות: סשה גרישקוב ולירון לב. וגם נעמה לוי.

למעלה