שלא תרגיש לבד
שם:נדב גיל:יאאלה אני מחשיב את עצמי כבר 17 מיקום: ראש העין עונה אהובה בתכנית: השניה.
אהבתי את כל הביצועים חוץ משל חגית נדרי. פשוט כולם. השנה התחלתי לחזור למה שעשיתי אז, שזה לצרוב את הביצועים,אבל זה רק בגלל חיבור שלי לכמה מתמודדים שמרגשים אותי, בעקרון העונה הרביעית יותר טובה. ואני מעדיף את השלישית על הראשונה, תהרגו אותי, חוץ מהגמר של העונה הראשונה היה שם מתמודדים די בינוניים, או לפחות הביצועים שלהם ככה.. מתמודדים אהובים מכל העונות: שירלי לילו!!!!!!!!!
(כל הכבוד גיל

), הראל מויאל ונינט לעומת כל העולם- דווקא הרבה אחרי התחרות, קסניה, מאיה
, מארינה
, אליסה|אם לא הייתה נגד מארינה,גם כתר|, נדב קדמון. ביצוע בלתי נשכח מכל העונות: "לך איתה" , ביצוע שגרם לי בעצם לאהוב את כוכב נולד. אם אני אחשוב רגע באמת על ביצועים שהם ככה :O בלי קשר לדעתי האישית על המבצעים זה: "משאלה","בדידות","שבתות וחגים","כשאת עצובה","גשם כבד עומד ליפול", "הייתי בגן עדן", "אהובת הספן" ו"ים של דמעות" ו"שדות של אירוסים", לא יודע אם בגלל המתמודדים או בגלל הביצוע עצמו. מתמודדים אהובים מהעונה: מארינה, אליסה, נדב קדמון, מרים, די חיבבתי את עדי. אדיר זה מקרה של מישהו שלא אהוב עליי אבל אני רוצה אותו בגמר. אל תנסו להבין. המתמודד הכי פחות אהוב מהעונה: אורן, מורן,לימור, וכרגע דניאל. שלישיית הגמר שלכם: מארינה, אליסה, נדב קדמון. כמו שאמרתי אני רוצה את אדיר בגמר וזה מסתדר עם זה שנדב קדמון לא בתחרות.
ביצוע בלתי נשכח מהעונה: "אהובת הספן", אולי"מילורד" בעיקר בגלל ההופעה(לא שהביצוע לא היה מדהים אבל צריך יותר מזה ל"בלתי נשכח") ו"שבועה" ו"גיטרה וכינור" כמובן. ההעפה הכי לא מוצדקת עד כה: עד כה, זה כולל מכל העונות. נדב קדמון. וגם קסניה,נעמה. ויש נצחון לא מוצדק בראש בראש של אוהד אלישע. תמונה: דרך נחמדה להזכר בדברים