פותח שרשור על DELL 1520

ashton1

New member
פותח שרשור על DELL 1520

אני מעוניין בדגם המתקדם של הנייד. רציתי לשמוע דעות וביקורות של אנשים שיש להם כבר את הדגם או יודעים עליו פרטים. ברשת, יש הרבה דעות לגבי הדגם הזה. רובם חיוביות. זה כולל את הביצועים שלו, שקט וקרירות. בביקורת מקצוענית אחת, קראתי שיש בעיה מינורית אחת, שזה קשור למצב שהנייד סגור. יש מן תזוזה בין שני החלקים. כאילו המחשב לא לגמרי סגור. יכול להיות שזה מקרה בודד? או שהבעיה בכלל מינורית ולא מורגשת? מחכה לתגובתכם.

maor78

New member
כמו שאמרת

הבעיה מינורית, אני בכלל לא הייתי מגדיר את זה כבעיה. במצב סגור יש בין שני חלקי המחשב מרווח של אולי חצי מילימטר ככה ששום דבר לא יכול להכנס לשם ולשרוט את המסך או משהו כזה. אם זאת הבעיה היחידה שמונעת ממך לקנות אותו אז אני אומר קנה, זאת באמת לא בעיה אלא אם כן אתה סוג של פרפקציוניסט ואז אל תקנה בכלל נייד כי אין אחד מושלם.

יאיר B

New member
למחשב הזה יש נעילה של המסך כאשר הוא סגור?

כלומר יש ממש לחצן שנועל אותו? אני שואל בגלל שהתחילו ליצר מחשבים שאין להם נעילה של המסך כאשר הם סגורים ואולי זאת הבעיה (לסדרת פאוויליון של HP אין נעילת מסך). מעבר לזה לא מכיר את המחשב הזה.

RoyBO

New member
יש קליפס שנסגר עם סגירת המחשב

ואני לא חושב שחוסר במנגנון כזה הוא בעייתי. לאבא שלי יש LG שנסגר ככה בלי בעיה וזה עובד מצוין. ה-1330 גם נסגר בצורה זו.

ashton1

New member
maor78, תוכל להגיד את המפרט שלך וההתרשמות

שלך מהמחשב. איכות, נוחות, ביצועים וכו'. תודה!

ashton1

New member
זה גם מה שאני מתכוון לקנות. לכן רציתי לשמוע

התרשמות של מישהו, שכבר יש לו את המחשב.

maor78

New member
אני מאוד מרוצה ממנו עד כה

המפרט כולל: HDD 160GB 2GB זיכרון כרטיס מסך 8600M GT כמו שרועי אמר. אם אני לא טועה כל השאר נשאר אותו דבר בשאר הדגמים של ה1520. יש למחשב יכולות גרפיות דיי גבוהות יחסית למחשב נייד ואפילו בהשוואה לנייח סטנדרטי.. אני לא מריץ עליו תוכנות 3D אבל כן מריץ משחקים כבדים והמחשב ממש "אוכל" אותם בהגדרות מקסימליות או כמעט מקסימליות, תלוי מה תשחק. מבחינת חימום, במצב מנוחה הטמפ' מגיעה ל45 מעלות פלוס מינוס. בזמן מאמץ (משחק בC&C3 למשל) הטמפ' מגיעה ל65-67 או מקסימום 70 מעלות שלפי חבריי הפורום זה בסדר גמור. (עפ"י תוכנת אוורסט. עפ"י fanspeed הטמפ' נמוכות בכ-15 מעלות) זמן סוללה לא ארוך, שעה ורבע במשחק או שעתיים פלוס בסתם גלישה באתרים. אם אתה רוצה מחשב שעיקר תפקידו זה ניידות אל תקנה את הדגם הזה. המקלדת של המחשב מאוד נוחה להקלדה, בשבילי לפחות. עוד דבר, המחשב הרבה יותר יפה ממה שהוא נראה בתמונות באינטרנט, אבל זה פחות חשוב.

maor78

New member
כל עוד אתה אחראי

ולא שם עוד דברים באותו תא שבו נמצא המחשב לא תיהיה בעיה.

לי יש את הדגם החלש יותר

ואני ממש מרוצה מהמחשב, ואני מעמיס עליו! ככה שאם אתה שוקל לקנות את הדגם היקר אני ממש ממליץ כי הוא יותר חזק!

למעלה