פותח שירשור.........

מגנייייב גם אני רוצה!../images/Emo9.gif

בס"ד http://anatweb.com/whispers.htm ווייי זה משו חמוד שחברה שלי שלחה לי.... :))) כדאי להכנס!!!

../images/Emo6.gif-תגובה טובה מספיק?! שאני חושבת

על זה...זה היה ממש מעצבן שעשית לי את זה בפעם הראשונה

cc99

New member
אצלי בהדבקה אין כרגע כלום...

הרגע הדלקתי את המחשב...

cc99

New member
כן... היה לי משעמם...

ואף אחד לא היה מחובר כל הלילה...

ננסה שוב?

הלכתי לאכול. ביי ביי אה... ח חחח... זה היה לפני כמה זמן שכתבתי לאנשים באייסי שאני הולכת לאכול...

אההם בוא נראה...

בס"ד :(((( אין לי כלום אני לא מעתיקה כנראה. וגם רק עכשיו אני משתמשת במחשב אז.............. אושרה

אל חי

New member
חחחחחחחחחח חלק א'

עבודה במדעים על הסכרת... בס"ד סוכרת סוכרת(diabetes)-שם כולל לכמה מחלות בעלות תסמין זהה:הגוף מייצר כמויות גדולות של שתן. המונח משמש בד"כ לציון סוכרת אמיתית (diabetes mellitus) שבה הגוף אינו מסוגל לנצל סוכרים לשם הפקת אנרגיה עקב חוסר ההורמון אינסולין (המיוצר בלבלב) תסמיניה: צמא,הרזייה,עליית שיעור הגלוקוז בשתן ובדם (יתר-סוכר-דם), ובהעדר טיפול נאות- תרדמת. כעבור זמן עלול להגרם גם נזק לעורקים,בעיקר בעיניים,ולכן גם נזק לראיה. יש ראיות לכך שהמחלה היא תורשתית בחלקה אך מותנעת ע"י גורמים סביבתיים כגון דחק גופני. בילדים המחלה מתגלה בפתאומיות ובדרך כלל היא חמורה יותר מאשר בבוגרים, הטיפול בחולי סוכרת מבוסס על תברית קפדנית ועל אספקת אנסולין (בזריקות או בגלולות) המיועד לצמצם את כמות הסוכר בדם. סוכרת תפלה היא מחלה נדירה הנובעת מחוסר ההורמון האנטי דיאורטי (ADH;וסופרסין), המופקד על מאזן המים בגוף. גוף החולה מייצר כמומיות גדולות של שתן מימי והחולה חש צמא כל הזמן. טיפול: הספקת ההורמון החסר. (אנציקלופדיה כללית כרטא) סוכרת-הסוכרת היא מחלה הקשורה בחילוף חומרים בגוף האדם: חולי הסוכרת אינם מסוגלים לנצל כראוי את הגלוקוזה המשמשת בחילוף החומרים. הגלוקוזה היא הסוכר המהווה את התוצר הסופי של עיכול המזון בגוף, ואת מקור האנרגיה לפעילותו. אי יכולת זו של גופם של חולי הסוכרת נגרמת ע"י הפרעות ביצור הורמון האינסולין ע"י הלבלב. (האינסולין מיצר בלבלב ע"י התאים מיוחדים, הנקראים "תאי ביתא". תאים אלה מקובצים ברקמה הנקראת "איי לנגרהנס" על שם החוקר שגלה את קיומה.) כאשר כמות האינסולין שמיצר הלבלב (ומפריש לדם) אינה מספקת, אין הגוף מקבל את האנרגיה הדרושה לו; ואלו הגלוקוזה, שאינה מגיעה לרקמות השונות בגוף, מצטברת בדם בכמויות גדלות והולכות. הצטברות זו גורמת לצמאון רב, להשתנה תכופה,לירידה במשקל ולהיבשות הגוף.

למעלה