פותח לוח

avidadon

New member
../images/Emo168.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo168.gif ../images/Emo79.gif

הממ.. לא שהיה לי משהו מיוחד לעשות הבוקר, אז ישבתי לנגן לי כמה שירים.. ואם כבר לנגן, למה לא להקליט? אז הקלטתי...בערוצים.. ואם כבר ניגנת והקלטת בערוצים, למה שלא תעלה את זה לאינטרנט? אז העלתי את זה לאינטרנט.. הקבצים החדשים: shir-atuv tikva

avidadon

New member
איזה כיף, אה../images/Emo35.gif

ועוד אחרי יומיים שלא היתה לי גישה לאינטרנט...

אחד משניהם

זה אתה, בך קשה לטעות. אבל יש שם עוד קול של בחורה. אל תגיד לי שזה האני השני שלך :))

avidadon

New member
זאת אמא שלי האגדית

המממ... זה אכן האני השני שלי כשאני מנסה להגביה את הטונים ליותר ממה שמותר.. חפיף, המקרופון הזה, פשוט מזייף!

ShakeSpearE

New member
אפשר להתמודד?

בעצם לא´כפת לי מה תגידו, אני מתמודדת... אבל דווקא לתפקיד "אולי השנה" (יש לי תסביכים מאז ההתמודדות על אלוהים) שייקספיר

הלו, גיפרת מיכל!

תקבעי קודם כל את דגם האם האידיאלית, לפני שאני קבעתי אותו ואמאשלי ניצחה בתחרות, ניצחה בתחרות, ניצחה בתחרות....

avidadon

New member
תכיני את הדגלים..../images/Emo104.gif

אמאשלי הולכת לנצח בגדול.. בקטגוריית האמא השמרנית בתבל...

טוב

New member
אבי, דבר רע ודבר טוב

הדבר הרע הוא שהקבצים לא עולים משום מה (לחיצה על הלינקים נותנת שגיאה). הדבר הטוב הוא, שלפני זמן מה שמת פה לינק לשיר היפה ביותר לדעתך. (שיר עם אנימציה יפנית, ששר חתול עצוב). רק עכשיו יצא לי להעלות את זה, וזה פשוט מדהים. שתי דקות של נעימות ומתקתקות. מקסים.

avidadon

New member
נכון שזה מקסים?

גם אנימציה, גם יפנית, גם מוזיקה מדהימה, גם חתולון חמוד מה יכול להיות יותר טוב? בקשר לדבר הרע, תנסי ללחוץ save target as, יכול להיות שהוא לא יכול לפתוח את נגן המדיה משום מה...

אלי פלס

New member
ואם לוח אז - סיכום היום שלי...

אז קמתי בבוקר (גם כן בוקר), נסעתי לעזריאלי לקחת את שני זוגות המשקפיים שקניתי בשבת (מ-א-מ-מ-ו-ת-
), פגשתי מישהו מכפר חב"ד (שהזמין אותי לבקר), קניתי את דיסק האירוויזיון (יכול להיות יותר טוב) ועוד דיסק, פגשתי שני חברים (היו חמודים), אכלתי איתם (היה מגעיל), פגשתי את מטאור38 (היה חמוד כרגיל), קנינו ממתקים, הראינו לברנש חרדי את הדרך לירושלים (היה משעשע), ניסינו להשיג את מספר הטלפון של משפחת צזנדזנחששמלי מראשון לציון (עם גלום. ז´ עם גלום), עשיתי למטאור סיור בכפר חב"ד, הגעתי הביתה, ראיתי סרט ונחתתי כאן... בערך.

adam222

New member
ענק LOL

> גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא > > > בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו. אין סיכוי > > > בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ.וו חדשה, חשב לעצמו והאיץ את המהירות > > > עוד יותר. פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: מה לעזאזל אני עושה > > > פה!! אמר לעצמו ועצר בצד הדרך. השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את > > > הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית. לאחר מכן אמר > > > לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי. בנוסף לזה, היום > > > הוא יום שישי, ה - 13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת > > > נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה שלך, אבל תירוץ > > > כזה שעוד לא שמעתי אף פעם - אני אתן לך לנסוע ללא דו"ח." > > > הגבר חשב במשך כמה שניות ואז אמר לשוטר: "בשבוע שעבר אשתי עזבה > > > אותי וברחה עם שוטר. חששתי שזה אתה, רודף אחרי ומנסה להחזיר לי אותה > > > ." > > > "שיהיה לך סוף שבוע נעים.." אמר לו השוטר. > > > * קיבלתי בדוא"ל ועדיין כואבת לי הבטן מרוב צחוק!

למעלה