פותח את הלב

פותח את הלב

אני בן 28 נשוי מגיל 22 נכון להיום כבר השלמתי עם העובדה שאני כזה. מאז שאני זוכר את עצמי בגיל ממש קטן נמשכתי לגברים מבוגרים. היום אני חושב שאולי חיפשתי דמות אבהית תומכת. את האמת אבא שלי הוא אדם מקסים אבל הוא לא היה דמות דומיננטית מאוד בילדות שלי. היתי בעיקר עם בנות או לבד. רק שגדלתי והגעתי לתיכון הכרתי ממש חברים קרובים. היתי יוצא עם בנות אבל בפנים ידעתי שזה שקר ענק. אבל רציתי להראות לכולם שאני עם בנות. באיזה שלב בצבא החלטתי שאני כן רוצה להתחתן ורוצה להקים משפחה. וברוך ה` היום אני חי חיים כפולים בשקר ובאהבה.

המדליק22

New member
וואו...איזה סיפור חיים ועוד לחשוב שאתה לא זקן

=) אני בטוח שיהיו כאן כאלו שיאמרו הנה עוד דוגמא לאחד שהתחתן ובסוף הכל התפוצץ לו בפרצוץ, אחרים שיאמרו כל הכבוד על זה שהעז להתחתן למרות הכל...כאלו שיהיו נגד וכאלו שיתמכו ויחבקו. בכל אופן לענייננו,אני גם הייתי רוצה ללכת בדרכך רק שידוע לי מראש הקשיים והדילמות...מה אוכל לומר? שהקב"ה יהיה בעזרינו. שבת שלום לכולם.

avitano

New member
הממ

אני אחבק ואתמוך אבל לא אוכל להבין איך בן אדם מעדיף חיים של שקר במודע רק בשביל לרצות אנשים אחרים ולא את עצמו לא יודע אם אי פעם אוכל להבין את זה אני לא נגד, פשוט לא מבין את זה

מחזק את ידך...

.יש לי כמה חברים נשואים בעלי נטייה לגברים,ושום דבר לא מתפוצץ להם בפנים... נכון יש קשיים,יש עליות וירידות אבל לאיזה זוג אין?? הם חיים בסדר מנהלים משפחה שמחים שהם מצליחים להסתכל לכאב בעיניים ולעבור הלאה,עם ראש מורם כשיש אחריהם משפחה מעולה. שזו השאיפה כמעט של כל דתי להמשיך במסלול בו חונך, כמובן שאני דוגמאות של אנשים שעוברים את המשימה הזו בהצלחה,יש גם חברים שמאד קשה להם,אבל רציתי שתדע שיש גם כאלו שמצליחים וחיים בטוב ובאושר...

מסכים עם איתי...

/tapuzforum/images/Emo26.gifגם אני הספקתי להכיר כמה כאלה נשואים + ועם משיכה עם בני מינם. יש כאלה שלא עושים עם זה כלום וחיים באושר עם בני ביתם ויש כאלה שאוהבים את נשותיהם ומאידך ``משלימים`` את החסר להם מחוץ לבית (כך הסביר לי פעם נשוי4+ שהכרתי ונפגשתי איתו לשיחה סביב המצב הזה שבו הוא חי, הבנתי ממנו שבד``כ הוא נפגש עם גברים בעיקר כשאשתו נידה והם אסורים זה לזו. כאדם דתי הוא כמובן (כך לפחות אמר לי) מהאיסור דאורייתא, קרי: משכב זכר. תהיה חזק - אתה לא לבד.

סורנטו

New member
אתה יודע שהעניין שכאשר אישתו נידה קצת קשה לי

לקבל? אפילו יותר מלהגיד שהוא פשוט נמשך לגברים וזה בלתי נשלט משום ששמירת נידה הינה שבועיים, מה סטרייט עושה אם הוא דתי? כנ"ל, מה הנשים עושות? כנ"ל. הקטע של הנידה נשמע כמו תרוץ מילא אם זה כשאישה בתקופת הריון מתקדם וקשה וכו' יש זה כמה שבועות או חודשים...

היי סורנטו

/tapuzforum/images/Emo45.gifאני לא יכול לעמוד במקומך כי אני גבר, אבל את בהחלט צודקת ואני טענתי בפניו שהוא סתם מתרץ ומחפש סיבה לממש את משיכתו לגברים. כשאני הייתי נשוישמרתי אמונים לרעייתי ואפילו לא ניסיתי לחשוב להיות עם גבר, התנזרתי מהקטע זמןרב, עש שזה חזר אליי לפני כשנתיים.. לפחות נשוי סרוג מודע למצבו והוא מודה שהוא חי בשקר ובאהב, השאלה איזו אהבה לאשתו? או אהבת גברים? מה נשמע חוץ מזה סורנט? מה שלום הבחורים שלך בבית, מה עם הסטודנט ומה עם הצדיק? יהי רצון שתרווי נחת משניהם ויהיה הרבה אור ואושר בחיים

סורנטו

New member
שבוע טוב מצפה לגאולה, ונכון, גם אני חושבת שזה

כדי לממש את המשיכה בלי ביקורת, אני כותבת עובדתית. יפה מאוד ששמרת, וחזרת כי אין לך זוגיות וגם אתה בי סקסואל. אני לא אבקר רק אביע ואין לי זכות כזו משום שאני חיה עם בעלי ללא אהבה לכן אין לי זכות אבל לחיות במסגרת נשואים או עם בין זוג זה הרבה דברים מלבד מין ואהבה מתפרשת על כל אחד אחרת. תודה מצפה, הסטודנט לומד קשה...הצדיק משתחרר בסוף מרץ ב"ה אבל מציעים לו לחתום קבע אבל הוא מוכן בתנאי שיקבל אחד משלושה תנאים ואם לא, החליט ללכת לישיבה לפני למודי פסיכומטרי ואוניברסיטה. לא מתערבת יותר, אלה חייו והעיקר שיסתדר. תודה על הברכות ומקווה שגם אצלך הכל בסדר.

konito

New member
בשתי מילים: גועל נפש

האמת, נקרעתי מצחוק... אין בעיה לבגוד באשה המסכנה שלא מודעת ואף נחשפת לסיכונים (איתה הרי אין קנדום) אבל העיקר לא להכניס מכחול בשפורפרת כי זה אסור. כמה מעוותת הדת את החשיבה... ויוצרת התנהגויות לא נורמליות ולא בריאות. הדת עושה אנשים מעוותים נפשית. שקר ורמיה הם שיגרת חיים והרגל בלתי נשלט.

Leir

New member
יקירי

אני מסכים איתך לרוב ומאמין שאיש יחיה באמונתו,אבל משפט כמו "הדת עושה אנשים מעוותים נפשית" מאוד צורם,כוללני ולא נכון,הדת היא לא זו שהכריחה אותו לחיות בשקר אלא הרצון להיות שייך,מחובר וכד יש להפריד בין הדת ל"חברה הדתית" המוכרת לנו

אין קשר

בראשית חשוב לי לציין. כי לא התחתנתי בשל מניעים דתיים. התחתנתי כי רציתי להקים משפחה ולגדל ילדים. אולי הבנתם אותי לא נכון. אני חי באושר ובשמחה למרות חיי הכפולים.

בדרך כלל הבעיות מתחילות בגיל 40 בערך

כשהדחף המיני נחלש והגבר זקוק לגירוי חזק יותר כדי להתמיד בחיי מין. האשה אינה מספיקה לו והגבר מתמקד במה שמושך אותו באמת: גברים זכרים. בגיל 40 בערך גם נוטים לעשות חשבון נפש, ולהבין ששנות החיים קצובות, ושאין הצגה שנייה. אבל מצד שני ייתכן גם שאתה אישית לא שייך לדרך הכלל, ותהיה מאושר בחייך הכפולים עד שיבה טובה.

konito

New member
היי לייר, השניים קשורים קשר בלתי ניתק

מי שהמציא את הדת, המציא את האיסורים שרבים מהם אינם עומדים במבחן השנים והמחקר. אדם דתי שנקרע בין נטייתו לאמונתו אוטומטית בוחר באמונתו וציוויה אך בפועל צריך לעשות משהו שמעולם לא לימדו אותו ולא ילמדו אותו והוא, דווקא לבחון לעמוק האם יש מקום להאמין בדת ובאיסוריה. דהיינו להתחקות אחר הליך היוצרותה ולבחון את כל המדעים שסותרים אותה. כצופה מבחוץ, החברה הדתית היא ראי של הדת (העגל) לה היא סוגדת ללא פיקפוק ושאלה. אין כל אפשרות לנתק בין השניים. החברה יונקת מהדת את אופיה. הדת היא האשמה, חד וחלק. אין בדת אופציה להתחתן עם גבר, נהפוך הוא, מוות מלמדים את הרך מילדות. אך כשאדם מגלה על הנטיה, דמו לא סמוק יותר. אין לו זכות בגלל הדת לפגוע באף אחד. אגב, מטוי אלון הוא מקרה קל, גם בגד באשתו וגם פגע באדם אך מעניין כיצד היתה התגובה לו מוטי אלון היה לא נשוי ופשוט יוצא מהארון ומצהיר על חיים משותפים עם בעלו לו נישא בקנדה. זה יגיע בעשור הקרוב...

Nחמן

New member
תגובה לשתי ההודעות.

האמת, נקרעתי מצחוק... אין בעיה לבגוד באשה המסכנה שלא מודעת ואף נחשפת לסיכונים (איתה הרי אין קנדום) אבל העיקר לא להכניס מכחול בשפורפרת כי זה אסור. כמה מעוותת הדת את החשיבה... ויוצרת התנהגויות לא נורמליות ולא בריאות. הדת עושה אנשים מעוותים נפשית. שקר ורמיה הם שיגרת חיים והרגל בלתי נשלט.... לעניין זה חוששני, שאתה חוזר לסורך. לאחר כמה הודעות, שבהן כתבת לעניין, אתה מנסה לגלוש לתחומים, שאינם שייכים לפורום עד ש... אחר כך תתלונן, מדוע אין מאפשרים לך להתבטא בחופשיות. אז חופש הדיבור - כן, חופש פגיעה בדת - לא. כבר הוסבר לך בעבר, שבדבר, שאינך מאמין בו, אין לך זכות לבקר אחרים. לשם כך יש את פורום "אתאיזם". מי שהמציא את הדת, המציא את האיסורים שרבים מהם אינם עומדים במבחן השנים והמחקר.... גם זה לא נושא לפורום והנך מתבקש להפסיק כל דיון בו. אדם דתי שנקרע בין נטייתו לאמונתו אוטומטית בוחר באמונתו וציוויה אך בפועל צריך לעשות משהו שמעולם לא לימדו אותו ולא ילמדו אותו והוא, דווקא לבחון לעמוק האם יש מקום להאמין בדת ובאיסוריה. דהיינו להתחקות אחר הליך היוצרותה ולבחון את כל המדעים שסותרים אותה.... בקצרה: אתה יכול לדון בנושא קונקרטי אבל לא בצורה כוללנית. בינתיים המדע היחיד, שסותר את הדת, הוא המדע שלך, שאין לו כל ביסוס מלבד השנאה לדת. לכן בנושא זה אינך נאמן. כצופה מבחוץ, החברה הדתית היא ראי של הדת (העגל) לה היא סוגדת ללא פיקפוק ושאלה. אין כל אפשרות לנתק בין השניים. החברה יונקת מהדת את אופיה. הדת היא האשמה, חד וחלק. אין בדת אופציה להתחתן עם גבר, נהפוך הוא, מוות מלמדים את הרך מילדות.... גם זה לא רלוונטי לפורום. אך כשאדם מגלה על הנטיה, דמו לא סמוק יותר. אין לו זכות בגלל הדת לפגוע באף אחד.... דווקא בפיסקה זאת אני תמים דעים אתך. לכן יצאה הגזירה שיצאה לאחרונה... אגב, מטוי אלון הוא מקרה קל, גם בגד באשתו וגם פגע באדם אך מעניין כיצד היתה התגובה לו מוטי אלון היה לא נשוי ופשוט יוצא מהארון ומצהיר על חיים משותפים עם בעלו לו נישא בקנדה.... כיצד??? הוא לא היה מגיע לכותרות כלל. שוב לא באנו לדון בעניין הסתירה בין הנטייה לבין האמונה. אין שום סתירה ביניהם. הבעייה מתחילה רק בשעת מעשה. לסיכום: אנו דנים בפרשת אלון מבחינת ההיבט הציבורי וללא כל התייחסות לעצם הבעייה. עד כה הסכמתי אתך, שיש בעייה בצורת החינוך הדתי. אתה במקום לעודד את הרב רון ואת צוות הו"ד, שפועל ללא ליאות בהתנדבות מוחלטת, העדפת להתמקד דווקא במה שחסר אצלם. וכי יש אדם מושלם בעולם?! אם נחפש את החסרונות האישיים, לא תמצא אדם אחד מושלם. לכן אין לנו ברירה אלא לבצע שקלול ולשפוט בהתאם. גם אני מקווה, שזה יגיע בעשור הקרוב... שבו הרבנים יהיו קשובים יותר לתלמידיהם ולא ידחו אותם ב"עצת נפש" (תרתי משמע) מטעמים שה"י פה"י. אני גם מתפלל, שלא בעשור הקרוב אלא בעשר הדקות הבאות תתעשת ותבין היטב, שאסור לך להיגרר להשמצות דתיות, כי זה לא יעבור בפורום. אתה גם יודע, שבמקום, שצריך היה למתוח ביקורת על אחרים, לא נמנעתי מלעשות כן, ואף תמכעתי בסנקציות, שהוטלו עליהם. בשום אופן לא אסכים ל"איפה ואיפה" וכל מי שלא ידע לךשמור על תקנות הפורום, א בקש ממנו בנימוס (או לא בנימוס) לעזוב את המקום... מקווה, שתבין את רוח הדברים ותמשיך לכתוב לעניין, כפי שעשית עד לשעת הכתיבה של שתי ההודעות הללו.

Leir

New member
מממ...יאלה...ביי

אינני יודע מאילו חוגים דתיים הגעת,התמזל מזלי ובמקום שבאתי ממנו היה מקום לשאול שאלות,תם עידן האמונה העיוורת או ה"אמונה האוטומטית" כפי שאתה קורא לה,אינני יודע באיזו שנה נולדת או לאילו חוגים בהם "העגל" עדיין חי ובועט,אך אל תשכח שישנם חוגים אוחרים שאפילו מעודדים לשאול ולא מפחדים,כמו אילו מהם אני מגיע,שוב אני לא מקפיד על קלה כבחמורה אבל בהחלט מאמין בתורה ובבורא אחרי תהליך ארוך ומייגע של עליות ומורדות כמובן שעדין מתרחש. החברה יונקת מהדת את אופיה??השאלה מאיזו "דת" אולי יותר נכון לשאול "איזה זרם",קח למשל את קווי המהדרין,חוגים דתיים מסויימים יצודדו בזה אחרים יצאו נגד,שניהם יהודים פשוט מקצוות שונים.בנוגע לנטייה עד לא מזמן היה קונצנזוס בכל החוגים לאחרונה ישנם "סדקים" אפילו בחוגים האורטודוקסים כך שישנו תהליך חיובי(שאגב עם כל הצער הפרשה הזו מקדמת).בקיצור לצערי חוגים מסויימים "מטים" את מה שאנחנו מכנים כאן "דת" ומעצבים אותה כרצונם על פי אופי החברה והזמן,למרות שבשורשה הדת היא טהורה שאינה פוסלת אותך או אותי,אלא אקט מסויים. זו לפחות דעתי אני מקווה שהיא ברורה מספיק כי אני ממש עייף ולכן גם אין שום קשר בין הכותרת לתוכן זה פשוט מערכון קורע!! אחלה לילה

אכן דבריך משקפים נאמנה...

/tapuzforum/images/Emo13.gifאת המציאות, הדת אכן טהורה זכה וברה ותלוי כל מיגזר, זרם או קהילה, לאן מובילים אותה. מי שחושב שהדת מעוותת את האדם אינו אלא טועה, והוא עצמו מעוות את הדברים והופך את הדת כביכול לעילגת ונבובה, מה שאין כן כלל ועיקר. יש עליות וירידות לכל יהודי באשר הוא וצריך תמיד לדעת לקום אחיר נפילנ, לנער את עצמך ולהמשיך הלאה. הדת היהודית היא מוסרית, ערכית ונפלאה אם נצמדים אליה ולא מנסים להופכה לקרדום לחפור בה או שוממרה עפ6 הנוחיות שלך. עם ישראל שרד מאז היותו לעם אך ורק בזכות התורה שקיבל במעמד הר סיני, עת אמר: נעשה ונשמע. אימפריות קמו ונפלו ועם ישראל נותר על כנו עם כל הצרות שעבר. יש אלוקים במרום ששושמר עלינו. ישבתח שמו בורא עולם.

konito

New member
:) אכן לא הבנתי את הכותרת

אני חושב שאין עוררין על כך שאין היתר בדת על כל זרמיה לחיים על פי הנטיה ההומוסקסואלית בעוד שכיום כל המחקר בנושא מראה כי רק חיים על פי הנטיה מביא לבריאות נפשית, נורמליות ואושר. כשפועלים נגדה, איכות החיים ירודה מאוד (ומוטי אלון משמש דוגמא). אני לא יודע מה ההבדל עליו אתה מדבר בין חברה דתית לדת. הדת מאוד חד משמעית כאן באיסור. אני עדיין לא רואה אף אחד כולל הו"ד וחברותא שמקדם חיים הומוסקסואלים גלויים כשהאיסור מתוחם למשל רק למין אנאלי. ולכן כשאתה מדבר על לשאול שאלות והכוונה את מורי הישיבה, זה לא לחקור את נושא אמיתות הדתות. זה לא לצאת מהקופסא ולחשוב. כשאדם לומד על ההומוסקסואליות שלו ועל הקונפליקט הדתי שהיא מעלה שמסב לו סבל רב, עליו לשאול את עצמו לא רק מה הפתרון במסגרת הדתית (ואף אחד כאמור לא מאשר לו את הפתרון הבריא היחיד על פי המחקר - ושים לב כמה מוזר זה שאושרו של אדם תלוי ברשותו של אחר) אלא לשאול עצמו האם הבעיה היא הדת עצמה ומהימנותה ושיתכן ואין כל סיבה לסבול.

Leir

New member
תשובתך כאן מתונה יותר

ואני מסכים עם הרבה מהתוכן רק שב ואומר שזה עניין של זמן,המודעות בתקופה האחרונה מובילה מהפכה,הרכבת שבה כולם מתחתנים כבר יצאה מזמן ...זוגות רבים כמוך אני משער חיים באושר ובגלוי עם הנטייה על אף היותם דתיים,בעתיד הלא רחוק לדעתי התופעה תהיה נפוצה יותר ולגיטימית יותר,אבל התורה תשאר אותה תורה והדת אותה דת כפי שקורה אלפים בשנים. בכלל אני מגיע מעולם המדע ויישבתי לעצמי המון סתירות ושאלות שממש לא קשורות לנטייה,לי אישית הנטייה לא מפריעה עם האמונה,אולי רבים אחרים יחלקו עלי אבל שוב מדובר בזרמים שונים,ואולי כאן אנחנו דווקא הנחשוונים אז במקום לבקר ולפסול את הדת אני מציע לחיות איתה בשלום .ולא אושרו של אדם לא אמור להיות תלוי ברבו אלא בו עצמו ועד כמה הוא מוכן להלחם "בחברה" ולא "בדת" להיות נוף חריג ועוף מוזר שסולל דרכם של אחרים.

konito

New member
אני מכיר הומו דתי

שחי בגלוי עם בנזוג שנים רבות יחד. הוא איש בעל מקצוע מאוד מכובד ועובד באחד המקומות החשובים בתחום מקצועו. הוא פשוט מצפצף על כל מה שרב כזה או אחר אומר. הם חיים את חייהם הם על פי הבנתם. אני חושב שזה מעולה וכן ירבו. הבעיה היא שלוגית לא ברור לי איזה פתרון הוא בדיוק מיישם, אולי שרק מכחול בשפורפרת אינו אפשרי אם כי אני לא אופתע אם גם את זה הם לא שומרים. במישור העקרוני, כיום אין אף רב או גוף לרבות גופים שמתיימרים לייצג את עצמם כמו הו"ד וחברותא שמעודד חיים בריאים ונורמלים שכאלה. התוצאה היא שילד שגדל ולומד על נטייתו לא יודע מה לעשות, הוא מבולבל לחלוטין וגזירה של לסבול ולהתמודד אינה תשובה כי זה מתכון לאסון.

למעלה