פותח את הלב

Leir

New member
יפה אמרת

"במישור העקרוני, כיום " בדגש על "כיום" החברה לא בשלה עדיין,אבל בזכות אותם זוג חברים,הו"ד ובאופן עצוב גם כל פרשת הרב מוטי אלון מוציאים את ה"שד" מהבקבוק צריך כאן שינוי יסודי בחברה הדתית וזה תהליך שנמצא ביחתוליו בתקווה שיבוא היום וילד שנולד ען הנטייה יהיה שווה בין כולם להבטיח שאותו ילד ידע מה לעשות ולא יהיה מבולבל-זה קיים גם בחברה החילונית ועובדה שבכלל קיים שם מושג של לצאת מהארון מוכיחה שיש ארון גדול ומלא בחילונים שלכאורה מנותקים מהדת.

Nחמן

New member
מסכים במקצת עם תגובתו של לייר

וזה הזמן גם לקדם אותו בברכת ברוך הבא. עד היום לא הצבעת על שום מחקר מבוסס, שאיננו מוטל בספק, שאכן חיים על פי הנטייה בריאים יותר. מי, שיאמר דברים אלה, איננו דובר אמת. האם ידעת למשל, שלי אישית יש נטייה לגנוב?!...
אז עכשיו אני מבקש להתחשב בי, ואם במקרה מישהו מבין גולשי הפורום פגש בי פעם אחת ואיבד 100 או 200 ש"ח יכן, שהכסף עבר אליי...
הרבה יותר בריא לחיות ע"פ הנטייה... באמת זה לא עובד ככה. אני יודע על מקרים רבים, של אנשים, שנהגו כמוך, ועכשיו הסבל שלהם גדול עשרת מונים מהאשלייה המתוקה של חיים ע"פ הנטייה. הנטייה היא חריגה מהטבע. הטבע ברא את האדם זכר ונקבה, שמשלימם זה את זו, ומי, שנוהג אחרת, יש לו בעייה. האם ניתן לפתור אותה או לא ניתן לפתור, זו כבר סוגיה בפני עצמה. מעולם לא קרה, שפסיקה מדעית כלשהי תסתור את האמור בתורה. תורה ומדע משתלבים זה בזה היטב. אל תעליב את המדע! אם ההומוסקסואליות מסיבה לך סבל (ואני מאמין, שיש משהו בדבר), טפל בה. דווקא ע"פ התורה ניתן לחיות חיים נורמליים באושר ובכבוד. המקרה הטרגי של הרב אלון הוא יחיד, שאיננו מדבר על הכלל. פה ושם שומעים על מקרים נוספים אבל אלה בודדים בתוך ים של הומוסקסואטלים, שהקימו משפחות לתפארת וחיים בשלום עם הזוגיות ההדדית. אגלה את אוזנך עוד: אני מאמין, ש"עצת נפש" הצליחו לגרום לאי אלו אנשים להתגבר על הנטייה. עם זאת עדיין אינני מסכים לשיטת הטיפול שלהם, שנזקה רב על התועלת. עכשיו נעבור לנושא דומה אולם מכיוון אחר לחלוטין. אדם סטרייט, שיש לו נטייה לנשים, צריך לסבול? לא. מי, שחי ע"פ התורה יודע, שיש מגבלות גם לאשה, שנשואה לך כדת וכדין. אני ראיתי הרבה מקרים, שאנשדים סטרייטים סובלים סבל רב בגלל, שלא התגברו על הנטייה ולא חיו, כפי שההלכה הורתה להם לחיות. אז איך תסביר את השקר הגדול של "הלך אחר הנטייה"? קוניטו! אתה חייב לקחת "סוויץ'" ולהתחיל לשנות את הרגלי החשיבה שלך. לא כל מה שטוב לך, טוב גם לאחרים, ולא כל מה שנראה לך טוב עכשיו, יהיה טוב גם מחר. אני בטוח, שאם נזכה להיפגש בעוד 10 שנים, אולי אמצא אותך במצב ראייה שונה במעט או בהרבה ממה שאתה רואה עכשיו, כי אתה רואה אשליות או כדברי ה"משורר": את צל ההרים אתה רואה כאנשים. אני כותב דברים אלו מתוך הכרת המציאות, שלך אין אפילו מושג, כיצד הצלחתי להכיר אותה. לסיכום: הדת איננה הבעייה. הבעייה היא אנחנו.

Nחמן

New member
אני נבוך מעט

רק 4%??? לא הייתי מתפלא, אילו היו מצביעים על 20%... אבל נניח לזה. איש איננו יודע את השיעור המדויק. עכשיו הרשה נא כמה שאלות: לפעמים הטבע יוצר יצורים מעוותים. האחד - עם רגל קצרה, השני עם פנים מכוערות, השלישי - עם אף עקום, והרבעי - עם נטיות הומוסקסואליות. אי אפשר לקרוא לזה "טבע" משום שדרך הטבע הוא, שהזכר בא על הנקבה.

אומץ ונחישות!!!

אני אישית מעריץ אותך על מה שעשית!! הלוואי ועוד רבים וטובים כולל אני יעשו את אותו דבר!! זה דורש אומץ ואמונה במטרה!! כל הכבוד!! אל תתייאש!! כולנו איתך!!! יישר כח!!

למעלה