פותחת תריסים,,,

פותחת תריסים,,,

שיהיה אור,, קדימה השעה 15:50,, תתעוררו,, איפה נעלמו כולם,,,,,,???????? הערב שולי הולכת לשיעור מס´ 4,,, תי לי תן לי לי לי,,,

נשית~37

New member
שששששששששש

תני לחלום בהקיץ קצת

sahr12

New member
עומרי דיא רגועוני.......יאחביבי

תעלא........לה,לה,לה... התעוררתי עירום......החושך נסדק בתוכי כי פתחת תתריס.....:) נשית????????תביאי תמגבת....

sahr12

New member
אם גודל כזה מספיק...

כנראה שאת לא "מדליקה".....הוא נשאר אפתי....חחחחחחחחחחח

giulietta

New member
אני פה...

מכינה שיעורים עם הילד בגיאוגרפיה... בינתיים הוא נעלם...הלך לראות "השבט"... ואני מרותקת לחוברת שעוסקת באסיה - ארצות הים התיכון - המזרח התיכון... אתם יודעים למה? כי גיליתי תגלית! מרוקו לא נחשבת במזרח התיכון!! יחד עם צרפת, ספרד ואיטליה!!! אז מה? ידידיי המרוקאים, אתם באמת יותר אירופה מאסיה??!!..

giulietta

New member
וואלה ../images/Emo67.gif

טוניס כל כך במרחק נגיעה מהמגף של איטליה... ומה מפריד בין מרוקו לספרד? מיצר קטנטן...חחחחחח אפריקה אפריקה
(ואני עוד עוזרת לו בשיעורים חחחחחחחח)

זהר nj

New member
גול ועינת שתיכן אלי ...

ורצוי עם ל בוש מינימלי .. בטח שמרוקו זה ארופה.. מה קרה לכן.. חוצ מזה מרוקו נחשבת ל מדינה יפהפיה ו לאחת מאטרקציות ה כי יפות ל ירח דבש בארהב..ואני יודע מה אני מדבר.. חוצ מזה ..אני זהר מרוקאי..ההורים שלי שניהם מ קזבלנקה ו עכשיו שורת המחץ ..!!!!!!----: אנחנוווו מישפיחחחחהה מייייייכוווובייידייייתתת!!! [צוטט מאמא של זהר ] מצפה ב 24 שעות הקרובות ל התנצלות פומבית .. ו..קזזזז...טאזזזז...וילי וויליי ווייליי.. זהר

giulietta

New member
חחחחחחחחחחח

אוףףףףףףףףףף התכוונתי להגיד משהו מצחיק....יצא שיעור בגאוגרפיה
ואני...אני יודעת איפה מרוקו...ויודעת שהיא יפיפיה והמרוקאיות הכי הכי יפות ...והאוכל שלכם הכי הכי טעים בעולם... ו... ו... (שכחתי משהו? חחחחחחחחחחחחחחח) ערב מצוין זהר

זהר nj

New member
כן!!!

שכחת ועוד משהו.. למיצר הזה קוראים גברלטר ו הוא מקשר בין מרוקו לארופה .. פעם אני אקח אותך ב מעבורת ש יוצאת מ טנגיר ל ספרד ו תראי איזה מיצר רומנטי הוא.... טוב עכשיו תכיני לי מולטה..ו בפינג..ו קוסקוס ו מטבוחה ו סחינה..ותעשי לי "לולולולולולולולו"ו תזרקי עלי סוכריות ...ו תאמרי לי כפרה ו נטחובאש..ו מדורה..ואז אני אתרצה ערב מצוין..את כאן? אני בצט

זהר....

נוווו.. בדיחה...
אתה לא מצפה שאומר כאן: כמה מחברי הטובים ביותר הם מרוקאים.. נכון? (אצלנו... באריסטוקרטיה.. מאוד אוהבים מרוקאים חחחחחחח )

giulietta

New member
ואיך פיספסתי את

"ורצוי בלבוש מינימלי"... רק מזה הייתי צוחקת שעה חחחחחחחחחחחחחחחחחח.... Y Y Y קסמי הוירטואליה חחחחחחחחחחח

למעלה