פותחת שרשרת חדשה

יערית

New member
פותחת שרשרת חדשה

אביטלוש,אני אנסה לצבור שעות שינהאיכותיות, לגבי העוד משהו......את צודקת בהחלט!!!! זה לא רק מאזן את הגוף גם את הנפש... זה יבוא לבד.... יערית.

גוגי=GUGI

New member
נועם אתה מאכזב!!!

וואלק מזה שונא מרק רגל? מה עובר עליך? וממתי..אגב מרוקאיות..מדברות על נפש..? אצלינו המרוקאיות אומרים כפרה או נשמה.. נפש זה ל`שכנטוזים ההם..! גוגי...(לא מבין את יערית..)

יערית

New member
בחייאתק גוגי

מה ז``א ממתי מרוקאיות מדברות על הנפש? והרי הן מסבכות את הנפש.... ;-) אז יש להן אוניברסיטה פרטית המלמדת אייך להרוס את הנפש, ופה בארץ השתכנזנו,למדנו על תיקוני הנפש.. אבל גוגוש,אני מרוקאית משני צדדי,כמו שאומרים אצלך בצ`כונה עסלית,או אסלית?אז מה העיניין שלך עם זה?נראה לך שאנחנו זן נטול שכל ומחשבה? עזוב את דוד לוי הוא לא מייצג אותנו ;-) הוןא רגיש מידיי יערית(שלא מבינה אותך גוגי)

avitalp

New member
יעריתוש

הרשי לי לתקן אותך.... המומחיות הגדולות ביותר בסיבוך הנפש הן הפולניות... והן לא צריכות אוניברסיטה כדי ללמוד את זה, זה בא להן טבעי... ;-)

גוגי=GUGI

New member
מה קרה לך?

אתן המצאתן את השכל!! דוד סתם פולניה זקנה... יאלה יאלה מהסיפור שלך? י`עדינת נפש... (דווקא מתחיל להבין..אותך)

יערית

New member
אני עדינת נפש?

יש בי מעט מזה, אך לא יודעת בזמן האחרון אני קצת רגישה מידי, כל מילה מקפיצה לי את הלב, ההוכחה היתה במיפגש,פיק ברכים היה לי, הייתי המומה מעצמי:) הולכת לאכול משהו.. תודה לכם על ארוחת הבוקר..:-( שלכם בברכת צהרים טובים. יערית.

noam011

New member
יערית שום שינה......

אם את רוצה איזון יש לי שיטה ישנה וטובה לאזן אותך B-) B-) B-) B-) B-) יאללה חברים אני מתחיל להתגלגל לכיוון הזקנים שלי אז שיהיה לכם חג שמח - ואני אחשוב עליכם

יערית

New member
מגרדת את מיצחי ושואלת..

תזכיר לי מי אתה? ככה ללחוש לי באוזן... מסתפקתב..``בוקר טוב לך יערית``,אייך ישנת אמש? ואז אולי אסכים שתגלה לי.. יערית(שאוהבת להיות ישירה)

למעלה