פותחת שרשור שעמום

backstreet girl

New member
אני עדיין משוכנעת שייצא להם אלבום

בחודש הבא....תגידו מה שתגידו....... ובקשר ללמנדי אני מאוד מעריכה את זה שניא שומרת על הפרטיות שלה , זה מראה לי כמה היא חכמה..........אני אפסיק להטריד אותה......

backstreet girl

New member
אתמול דיברתי עם אמא שלי על זה

על האנונימיות באינטרנט.... פעם הייתי נותנת כתובות וטלפונים..... למשלי לא קרה כלום..... עכשיו אני מבינה עד כמה הייתי מטומטמת......

backstreet girl

New member
ידעתי..........אכלתם אותה..........

כולם חשבו שהם לא הקליטו ורק אני ידעתי......................................... חחחחחחחחחחחחח............. אמרתי לכם אמרתי לכם.................

backstreet girl

New member
עכשיו כולם לבקש ממני סליחה........

על זה שלא האמנתם לי................. יאללה אני מחכה......... מאוד נעלבתי.......

Miss Kitty

New member
שמעתי את הראיון הזה.

וצריך לשמוע אותו בשביל להבין על מה הם מדברים.. בריאן אמר שהם דיברו, ויש אפשרות שבינואר הם ייכנסו לאולפן ויתחילו להקליט דיסק חדש. הם עדיין לא התחילו להקליט.

Miss Kitty

New member
אל תאמיני ואל תאמיני.........

בעיות שלך
לחיות בהכחשות זה לא כיף.

backstreet girl

New member
אני לא חיה בהכחשה................

האלבום שלהם ייצא החודש הבא ואל תתוכחו איתי............ אני לא רוצה לריב אז אני אחשוב מה שאני רוצה, את תחשבי מה שאת רוצה ונסגור נושא.........

N i c k i T

New member
זהו...הגיוני שהם לא התחילו להקליט..

אבל בכתבה היה רשום אחרת....

N i c k i T

New member
תמונות של ניק ווילה פורד....

בראיון הזה שהיא עשתה לו ברדיו...אהמ..לא סובלת אותה..אהמ...פרחה שכמותה...אהמ..לא אמרתי כלום

backstreet girl

New member
היא רצתה אותו רק בשביל לקדם את

הקריירה שלה...... כמובן שהיא לא הצליחה........

hadasrulez

New member
אוקי ככה

א. כל התמונות שלי ביחד ותמונה מכוערת הכוונה שלא תצא בטעות תמונה של איזה בבון שהורדתי (נו אתן מבינות תכוונה שלי יענטו שתצא תמונה לא של בקסטריט).. לא התכוונתי לתמונה של בקסטריט אז בקשה מכם ב. מתנצלת למרות שזה לא ממש נשמע לי הגיוני אבל נחכה ונראה ג. רגע אני אחפש תתמונות..

למעלה