פותחת שרשור שעמום

hadasrulez

New member
פותחת שרשור שעמום

טוב אז יש לי מחר מבחן בערביק ואין לי כוח ללמוד (נחזור לזה יותר מאוחר..) אז אני פותחת שרשור ואני מבקשת שתשימו (אבל תשימו אל תרדמו לי) את התמונות שאתם הכי אוהבים לא איכפת לי אהרון בקסטריט או כל אחד בנפרד תודה מראש...

N i c k i T

New member
טוב אני מצטרפת

לבנאדם המדהים הזה קוראים צ'אד מייקל מארי הוא שיחק בדוסון ובנות גילמור ועוד כמה סרטים ביניהם שישי הפוך עם לינדסי הזאת והוא גם ישחק בסרט "סינדרלה" עם הילארי והוא פשוט חתיךךךך לא קשור לבקסטריט אבל הוא ממש חתיךךך

hadasrulez

New member
אוף המחשב ה*** הזה...

יואווווווווו אני מאוהבת בבן אדם הזה הוא כזה מושלם!!! חבל רק שהוא בן 22 חחח נחמד לדעת שיש למישו דעה כמוני :) יש לי עליו מלאא תמונות אבל בגלל שעברתי למחשב בחדר שלי כל התמונות נשארו שם :(

hadasrulez

New member
טוב אני אשים כמה מהתמונות

שיש לי במחשב הזה... מקווה שהמחשב לא יקרוס באמצע חחח תמונה ישנהההההה של ניק אבל אני מתה על התמונה הזאתת

hadasrulez

New member
תמונה אחרונה

אני לא מסתדרת עם המחשב הזה שאני אהיה במחשב השני אני אמשיך.. ועכשיו לקווין..

N i c k i T

New member
אני בשוק...אני בהלם...אני המומה!!!

תקראו את זה בקסטריט אולי יסיימו להקליט את האלבום שלהם בינואר!!! מתי הם התחילו???! אם מישהי יודעת משהו אז בבקשה שתגיב.... הנה ההוכחה: "To promote the upcoming Atlanta Hawks NBA Celebrity Basketball game, Brian Littrell from the Backstreet Boys called into Atlanta radio station Q100 to talk about the game, parenting, Michael Jackson, solo stuff, the Backstreet Boys, and more. On parenting, Brian said, "It's a blessing. You never know what kind of person you are until you're a parent." His son Bailey is now 11 months old. The DJ asked Brian about "What More Can I Give." Brian had no clue what he was talking about. Apparently, a news story is saying the Backstreet Boys are on the track when in reality it's just Nick. On Michael Jackson, Brian said "the guy is a little weird." A fan phoned in and asked about AJ, saying he was "the hottest guy ever." Brian told her AJ is doing very well. He's in Orlando right now for his mom's wedding. And he gave Q100 an exclusive about the Backstreet Boys aiming to get back in the studio in January to finish their record. In addition to Brian, others playing in the game include Backstreet Boys star Nick Carter, Ruben Studdard, Bill Bellamy, Dean Cain, Coolio, Frankie Munez, and more. Download the 8-minute interview from Backstreet Dirt."

mya 6

New member
SAY WHAT?!?!?!?!?

מה!?!?!? איך!?!?!? מתי!?!?!? למה?!?!? איפה?!?! אבל איך????? איזה "פיניש"?!? הם אפילו לא נכנסו לאולפן אז לסיים את הדיסק?! אני מתחרפנת!! יש כמה אפשרויות- או שהם פשוט הסתירו את עשיית האלבום הזה כול הזמן ובריאן היה מספיק טיפש כדי לפלוט את זה... או שזה ידיעה ממש ישנה... או שאנחנו לא הבנו נכון.. או שמישהו לקח פטריות, לא בשביל לסלט...

hadasrulez

New member
חחחח אני חושבת שזה הפטריות

סתם הלוואי וזה נכון אבל לא נראה לי כי איך הם סיימו ובכלל לא הודיעו שהם התחילו? אל תתיחסו אם זו תמונה מכוערת עשיתי אן דן דינו אני בכלל לא יודעת מה יצא לי..

N i c k i T

New member
אני לא יודעת מה קורה פה אבל....

יכול להיות שלפני שבקסטריט לקחו הפסקה אז הם הקליטו כמה שירים וכנראה עכשיו הם ימשיכו להקליט ויסיימו את זה עד ינואר ורוני אף אחד לא צריך לבקש ממך סליחה כי בקסטריט לא הקליטו חצי שיר בשנתיים האחרונות תקראי באתרים...תתעדכני קצת הם לא הקליטו אף שיר...אז calm down babe ותפסיקי להטריד את מנדי פשוט תקראי לה מנדי וזהו אוקי? יופי...

למעלה