פותחת שרשור ל1.9

• פותח הנושא happy
  • פורסם בתאריך

happy

New member
ליהי התחילה היום גן טרום חובה

אחרי 3 שנים במסגרות פרטיות היא עברה למסגרת עירונית. מיותר לציין שאמא שלה שיקשה. כמה הפחידו אותי מהגננת בגן טרום חובה. וחייבת להגיד שנכון להיום 1 לספט' שעה כמעט 12 אני סופר מרוצה. הגננת חמה ומקסימה וגם הסיעת מדהימה. ליהי התחברה ישר לגן. יש לה חברה חדשה. כמובן שאני כבר דיברתי עם הגננת לגבי האוכל עם ליהי. אמרתי לה לא להכריח את ליהי לאכול ולא להציק לה בנושא. רוצה תאכל לא רוצה לא צריך. שחר לקח את ליהי ב 10 מהגן הגננת ישר סיפרה לו שליהי הלכה ולקחה לה לבד כריך. ליהי נראת מאושרת בגן. הצהרון מביא לי את הסעיף. מחכה שישלחו לי בפקס את הלוח חופשות בשביל להחליט סופית לאיזה צהרון לרשום את ליהי. בכלל מרגיז שהגן של ליהי היום עד 10 מחר עד 11 והצהרון בשעה 13:20
הגן של טל כבר אתמול הביא לי את הסעיף. טל הלך לגן בסבבה. אני מאמינה שבחזית הזאת שמשום מה אני לא מודאגת בכלל יהיה לטל טוב. יאללה שתפו איך עוברת תחילת השנה.

meytall0

New member
אצלנו היה מרגש- כיתה א'..

אמתי ממש מקסים, התרגשתי יותר ממנו. מרוצה מאוד מביה"ס, מהמורה ומהמנהל. שתהיה שנה טובה ומוצלחת לכולם. מיטל

ל ג י

New member
חזרנו כמעט לאותו גן

אותו מבנה, אך כיתה שונה בקומה שונה, צוות שונה ורק חלק מהילדים הם הילדים של שנה שעברה. נראה כי היום עובר בשלום. נפרד ללא בכי ונשאר לישון בגן (הגן פועל כבר מהיום במתכונת מלאה). כנראה שקל להיקלט חזרה באותו גן, גם אם הצוות שונה, כי יש את אותו סדר יום ואותה חצר. לי היה קשה להיפרד ונשארתי מחוץ לגן מעל חצי שעה לוודא שהוא בסדר. יחי החזרה לשגרה
ל ג י

לקחנו פסק זמן מהגרושין לטובת הילדים

לא ערבנו את הנושא עם הילדים למרות שבא לי ............אותו ולקחנו את ליאור לגן יחד כאשר דיברנו רק על הילדה ליאורי כצת חששה אבל הלכה לגננת החדשה בכיף ונשארה עד 10 והרגישה דיי בטוחה ועוד לפני נפרדנו מהגן הקודם כך שהיה לה יום עמוס אגב היא רשומה לצהרון מאוקטובר והיא רגילה לישון צהרים איך גומלים אותה מזה? כי בשעה 14 היא עוצמת עניים לבד מה עושים?

evemon

New member
גם אנחנו התחלנו בגן עירייה היום

עדיגי שלי התחילה היום גן טרום טרום חובה או שאולי יותר נכון להגיד טרום חובה. אני לא בדיוק יודעת מה זה. היא בגיל של טרום טרום אבל ברחובות, כמו ברחובות, אין הפרדה והגנים ביחד. הילדה החמודה שלי מאוד מאוד התרגשה מהמעמד וכבר מאתמול בלילה לא הצליחה להרדם. מדובר במבנה חדש שנבנה בימים אלה ממש (חסרים עוד כמה דברים כדי לקרוא למקום ממש גן) והוא נבנה בכיכר שמיתחת לבית שלי. כבר בסוף שנה שעברה אמרתי לה שכאן בונים לה גן והיא מאז מחכה בקוצר רוח ללכת לגן הזה. לדעתי כל זה מגיע מהעובדה שבאמצע השנה הקודמת הגן שלה עבר מהמבנה הקבוע למבנה קטן וצפוף של קארוונים זאת בגלל מנוף שנפל על הגן (הנה הסיפור אם לא שמעתם). בנתיים נראה שעדיגי מאוד מרוצה ושמחה להיות בגן החדש שלה. היא גם תמיד היתה הילדה הכי גדולה בגן עד עכשיו ופתאום יש גם ילדים גדולים שמאוד מעניינים אותה והיא לא מפסיקה להגיד שבגן שלה יש הרבה חברים חדשים וילדים גדולים. נקווה שהם לא יהיו גדולים מידי עליה. שנוני גם עברה ממשפחתון לגן והתחילה בכיתה הקטנה באותו הגן שעדי היתה בו שנה שעברה. לצערי הרב אנחנו עדיין בקארוון קטן וצפוף אבל בימים אלה ממש נבנה מבנה חדש, צמוד לגן עירייה של עדי שם אין מנופים באיזור, תודה לאל. אך המבנה רק בשלבים ההתחלתיים של הבניה והוא יהיה מוכן רק בנובמבר מתישהו. חשבתי על להשאיר אותה במשפחתון עד שהמבנה יהיה מוכן אבל זה מתנגש לי עם הלידה ואני מעדיפה שעד אז היא תעבור כבר את ההסתגלות אז השארתי אותה בקארוון הקטן. שנוני לעומת זאת, אני מאוד חוששת מההסתגלות שלה. היא ילדה קצת יותר עדינה מאחותה הגדולה וגם זה גיל שעם עדי השארתי אותה עוד במשפחתון. שנוני מהילדים הנדבקים לאמא לרגל ושלא כל כך אוהבים זרים. עוד שנה שעברה כשהייתי באה לקחת את עדי והגננת של הקטנים היתה לוקחת אותה היא היתה מתבכיינת. יש לי הרגשה שאיתה זה לא ילך כל כך חלק כמו עם עדיגי אבל אני גם מקווה להיות מפותעת...

ברבי28

New member
התחלנו היום גן חדש

מסגרת קיבוצית, מרוצה מאוד גם מהקליטה (קישטה מרפי, טאצ' ווד, טפו טפו טפו) וגם מהמסגרת עצמה ...

עדיקים

Active member
הבת שלי ../images/Emo47.gif ואין מאושרת ממני

אז אחרי חופשה ארוכה מאוד של שלושה שבועות וחצי חזרנו לגן. השנה המשכנו באותו גן אבל בקבוצה חדשה עם הרבה מאוד ילדים חדשים ומטפלות חדשות לגמרי. כבר ביום הראשון היא הסכימה שבעלי יעזוב אותה למרות שהבנתי שהיה שם מלא בכי של ילדים ובסוף אמרו להורים ללכת כי זה היה בלתי אפשרי. בצהריים הוא ניגש לגן לראות איך היא אבל פחד שהיא תראה אותו כי הם בדיוק היו בחצר אז התקשרתי ואמרו לי שהיא בסדר גמור. השארנו אותה לישון שם וכשבאתי לקחת אותה בסוף היום היא פשוט לא רצתה לחזור הביתה. שמחה שהיה לה כל-כך קל לחזור לגן.

למעלה