פותחת שירשור

איה ג

New member
סליחה אבל.....

אני לא מבינה למה אנשים "אוהבים" להתגרות באנשים אחרים:"מה ששנאו עלייך אל תעשה לחברך" נכנסים לפרום הזה ששייך לזמרת הטובה בעולם ורושמים על "זמרת"[חולת נפש] שזהו לא הפרום שלה כמו מריה קארי,אז תקימו לעצמכם פרום משלכם.... תחשבו על זה איה

roimc

New member
איה תקפלי חזרה

מאיפה צצת לנו פתאום? בכל מקרה, לא הייתי בונה על זה שאת שפוייה בנפשך אם את חושבת שג´לו היא הזמרת הטובה בעולם.

איה ג

New member
בגלל....

שאני שפוייה בנפשי אני לא אענה לאדם החולה בנפשו כמוך,

roimc

New member
איה תקפלי חזרה

מאיפה צצת לנו פתאום? בכל מקרה, לא הייתי בונה על זה שאת שפוייה בנפשך אם את חושבת שג´לו היא הזמרת הטובה בעולם.

itay1010

New member
מה הקשר?

מה הקשר "שפויה בנפשה"? גם לדעתי ג´ניפר היא הזמרת הכי טובה בעולם, זה כמו שלדעתי יש לדגים טעם דוחה אז אני יגיד שמי שחושב שדגים הם טעימים אז הוא חולה נפש. תחשוב על זה...

roimc

New member
קודם כל דגים זה הכי טעים שיש

אז גם אתה לא שפויי. דבר אחר, תסכים איתי שזו עובדה שרוב הזמרות בעולם שרות יותר טוב מג´ניפרץ ותהייה אובייקטיבי. מישהי עם פרסום כמו שלה כבר מזמן הייתה מוכרת 20 מיליון עותקים אם רק היה לה קול יפה.

itay1010

New member
אני בשיא האוביקטיביות אומר ש...

לגניפר יש את הקול הכי יפה בעולם, אם לא אז לא הייתי מעריץ אותה

roimc

New member
אתה לא אובייקטיבי

אולי זה קשור לזה שאתה עדיין בן 12. כל ייצור אנושי (בעצם גם מייקל ג´קסון) יכול לראות שלג´לו אין קול. נקודה!

eranmc

New member
חחח איזה קוניטאציה

"כמו שלדעתי יש לדגים טעם דוחה אז אני יגיד שמי שחושב שדגים הם טעימים אז הוא חולה נפש." טוב לא קשור אבל כן!!!!!! שחושב שדגים הם טעימים אז הוא חולה נפש!!!!!!!!!!!!!!
אני אלרגי

רועי...

תשמע משהו... אני מצטערת על מה שאמרתי אתה מוכן לשמוע משהו? מריה קארי שרה יפה אבל ג´ניפר שרה פי מיליון פי מיליארד ממנה... אם אתה לא חושב ככה אל תגיד כלום כי אם לא שמת לב זה הפורום שלה ואם זה לא מוצא חן בענייך תחזור לפורום של ה"מלכה" "אישתך" .... יאללה ביי ואל תעצבן אותנו, ממעריצי ג´ניפר לופז המלכה של כל הזמרות בעולם (ומי שמקנא ושלא מסכים שימות אמן!)

roimc

New member
נזכרתי בהתחלה

היא לא יכולה לשיר פי מיליארד יותר טוב ממנה כי היא לא זמרת

לא הגזמתי...

אני חושבת ככה ולדעתי גם רוב הגולשים נכון איה? וחוץ מזה ראיתי את השיר החדש של מריה קארי והדעה שלי התחזקה.... באמת ג´ניפר שרה יותר יפה מזאתי... שתתכסה קצת היא לובשת סמרטוט שעוטף רק את השדיים שלה וכל השאר זה מחשוף אחד גדול....

למעלה