לי אתמול היה חלום מאוד מעניין
בסה''כ זה היה חלום שהביא איתו רגשות חזקים מאוד, ושדיבר באופן ברור וישיר על חלימה צלולה. היו בו רגעי מודעות, אבל לא ממש צלילות:
אני מוצא את עצמי בשאח פתוח, אדמה ועשב מסביבי. במחשבותי אני יודע שאני בחלום צלול, ושעכשיו בדיוק נרדמתי והגעתי אליו מחלום מאוד ארוך שקדם לו.
בעודי עומד שם, מתקרב אליי מישהו בחצי חיוך, ואומר לי ברוך הבא לחצלול.
הוא מתחיל להסביר לי באריכות כל מיני דברים שאני כבר לא זוכר, ולבסוף פניו מתקדרים. הוא מסביר לי: "קיימת כאן דמות מאוד אפלה" ואני מבין זאת - האווירה מעוננת ועצובה, ויש איזה גורם שאף אחד לא יכול להתעמת איתו שגורם לכל זה.
האדם מצביע על הדשא ואומר: "הדשא הארוך הוא הסימן לכך, הוא מעיד על כך" ואני מסתכל ורואה שהדשא באמת מבולגן וגבוה מאוד, כאילו לא קצצו אותו במשך חודשים רבים.
אני מבין שאני היחיד שיכול לעצור את אותו גורם. פתאום לידי יש איש ואישה שאמורים לעזור לי, והם גם יודעים שזה חצלול.
האדם מצביע על בניין אפור ורחוק ואומר ששם נמצא אותו גורם.
אני אומר לדמויות שלידי שבגלל שזה חצלול, אנחנו יכולים לעוף לשם.
ואז אני מחזיר בידייים של שניהם, כך ששלושתינו מחזיקים ידיים כשאני באמצע - ומתחילים לעוף ביחד.
אני מחליט לנופף בידיים כדי לעוף - אבל בגלל שאנחנו כולנו מחזיקים ידיים אני בעצם שולט על הידיים החיצוניות שלהם ומדמיין שהן כנפיים גדולות - ומתחיל לנפנף בהם ולעוף. (קשה להסביר את ההרגשה המאוד ייחודית וחדשה הזו, כאילו אני שולט על הגוף הזה שמורכב משלושה אנשים וזה מאוד טבעי לי. הדבר הכי כיף בחלום הזה.)
זה השלב הכי צלול שלי. אנחנו מתחילים לעוף ואני שם לב איך אנחנו מתקדמים לאט לאט גם למעלה וגם קדימה לעבר הבניין.
לאחר כמה דקות כאלה, אנחנו מתקרבים לאחד הגגות השטוחים בבניין ואני רוצה לנחות שם. אז אני מתחיל לנפנף חזק מאוד בכנפיים ופתאום התנועה הופכת מלמעלה לקדימה לכמעט רק למעלה.
כשאנחנו כמה מטרים מעל הגג הזה אני מפסיק, ושלושתינו נפרדים ונופלים על הגג.
אני נופל כמו שצריך, אבל הם מחמיצים ומחזיקים את הגג בידיים - אז אני הולך לעזור להם.
מסתבר שהם שינו צורה אחד לעטלף ואחד לחתול (שניהם שחורים כזפת), ואני לוקח את ידיהם ועוזר להם לעלות - ואנחנ ומתכוננים להיכנס למפעל הזה דרך החלון.
בשלב הזה הסצינה משתנה - ואני מתעורר בתוך רכב גדול. אני נמצא שם עם עוד 7 אנשים, כולנו לוחמי קומנדו עם נשקים ואנחנו ממתינים בשקט באוטו למשהו (בחוץ חושך), ישנים בינתיים.
גם האחרים מתעוררים, ואני מספר להם שבדיוק התעוררתי מחצלול ושהייתי בו על שפת הים.
הם אומרים בהתלהבות שגם הם חלמו על הים, ואני מבין שזה כנראה כי הרכב שאנחנו נמצאים בו נמצא על החוף ושומעים את הגלים מתנפצים עליו כל הלילה.
פתאום אני מסתכל החוצה, ורחוק מאוד בתוך הים לכיוון דרום אני רואה משהו בוהק מאוד.
בהתחלה אני חושב שזה ברק - אבל אז אני רואה בעיני תרחיש:
מתברר שישראל נמצאת במלחמה מאוד חשובה וגורלית, כשכוחותינו די שווה בשווה עם כוחותיהם. הפיצוץ שראיתי הוא פיצוץ של תחנת צוללות שלנו בחופי דרום לבנון ואני ממש רואה מקרוב איך זה קורה.
אני שואל את החבר'ה באוטו מה זה אומר, והם אומרים בדאגה שעכשיו האיזור שבו אירע הפיצוץ לא מוגן לחלוטין. אנחנו יוצאים מהאוטו ומתכוננים להילחם, ואז נגמר החלום.
זהו, לא כל כך צלול אבל מאוד מעניין.