כמה רעיונות באוויר
באוויר כי אני פשוט לא מכירה את רונן ואת טעמו... אבל לעניות דעתי כדאי לך לחפש משהו שמתמקד בזוגיות שלכם ולא בכיף של רונן - כמו הצימר, למשל- כי זה לא יומולדת, זה יום נישואין. אז בהקשר של ספורט - יש הרבה "תחליפים זמניים" שאפשר לספק, החל ממשחק מחשב, כרטיס למשחק מבוקש, עיתון ואולי אפילו מנוי ל-5+ (שזה מייקר את העסק כי לא מוותרים על זה...). בהקשר של פינוקים - אפשר עיסוי (להזמין לצימר או שובר מתנה) או כל טיפול אחר, אפשר ארוחה במסעדה טובה או אפילו שובר ליום שישי של פינוק זוגי (טיול במקום מיוחד וארוחת בוקר רומנטית, למשל, או צהרי שבת על חוף הים עם עיתונים ןפירות, מה שאתם אוהבים), אפשר חומרי טיפוח (הגבר קיבל איזה אפטר שייב מועשר בלחות שהוא מתלהב ממנו), סלסלה קטנה עם דברים לאמבטיה ואז לעשות אמבטיות פינוק בצימר כשאתם מתחלפים בתפקיד הגיישה. בהקשר אינטלקטואלי יותר - אהבתי את רעיון מילון הנישואים שהועלה פה, אפשר גם לכתוב סיפור עגום על איך רונן הידרדר מהיום שפגש אותך, עד שהפך להיות שבר הכלי הבורגני והנשוי והבעלבית... אפשר לוח שנה עם תמונות שלכם - מיום נישואים ליום נישואים, ועם כל התאריכים החשובים כתובים... ואפשר סתם מכתב ארוך ומושקע על למה את אוהבת אותו ומאושרת איתו - שזה שווה המון (לנו יש אוסף מכתבים שכתבנו אחד לשני כשלא גרנו ביחד, מעין גלויות הפתעה, כרטיסי ברכה וכו´ - ואני חושבת לחדש את המנהג ולהתחיל לשלוח לו דברים למחלקה). זהו להבוקר, אני אחשוב על עוד בהמשך...