פותחת שירשור חדש

fila

New member
אני ממש מתאמצת

לחשוב על משהו מקורי , נראה לי שאני ממש לא יצירתית.....

יעלי2

New member
אתי@ בהקשר לג´סי

כשאני עשיתי לעמית הפתעה בצימר, גזרתי מהברושור (את יכולה לקחת מאתר), הסבר מילולי איך להגיע - בלי נקודת הסיום. ככה הוא עוזר לך לנהוג או נוהג בעצמו בלי לדעת ממש לאן נוסים. זה מסקרן ונחמד.

אתי@

New member
כן, אבל אז...

אני לא אוכל להכין לו "הזמנה לצימר" שתראה כמו ההזמנה לחתונה
ועל זה אני לא מוותרת

אתי@

New member
וואלה רעיון ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

השאלה אם אני אצליח להתאפק ולא לגלות לו...
ומה אתן אומרות - לארוז לו לבד, או לומר לו שנוסעים לכמה ימים ושיארוז?

שמופית

New member
לדעתי..........

להגיד לו כבר מעכשיו... תארי לך שגם הוא הזמין לכם משהו ? איזה חו"ל... סופ"ש בארץ... דברים כאלה צריך לתאם מראש, אלא אם את ממש ממש בטוחה שהוא לא ייזום כלום.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif אל דאגה, הוא לא יזמין כלום ../images/Emo6.gif

(פעם ראשונה שאני שמחה שהוא לא מה"מפתיעים"
) חוץ מזה, אני אספר להורים שלי ושלו ואם הם ישמעו על 2 הפתעות, הם כבר יסקלו אחת

שמופית

New member
נהדר ../images/Emo13.gif

איזה כיף לכם !!! המקום פשוט משגע (חבל שלא תפסתי את זה יותר טוב בתמונות).

יעלי2

New member
אתי@ אתי@ אתי@

תכיני לו הזמנה רסמית כמו שתיכננת עם שם הצימר ושו רק ללא מיקום ומקום הצימר. תכיני בנפרד הוראות נסיעה במילים (אם יש לך הסבר מהאתר) ואם לא אז מפה אך ללא נקודת הסיום שאותה הוא יגלה כשתגיעו ממש למקום. ככה גם תוכלי לתת לו את ההזמנה בזמן שרצית, וגם לא תחשפי את המיקום ותשאירי אותו רעב מסקרנות. זה בא בחשבון?

שמופית

New member
עוד רעיון ....

אם יש לכם שפה משלכם - אולי לעשות לו מילון אתי-רונן לשפת הנישואין
לא יודעת איך זה אצלכם, אבל לנו יש שפה משונה משלנו ובזמנו היה פה גם שירשור שכזה אם אני זוכרת נכון...

kisses

New member
אתי יש משהוא ששמעת אותו רוצה

עם כן זאת באמת תהיה הפתעה. מה שאולי כן האם הוא אוהב משחקי מחשב? אפשר לקנות לו משחקי כדורסל מכיוון שהוא לא יוכל לשחק השנה במציאות למה שהוא לא יהנה באופן ווירטואלי. מה עוד, אפשר סתםלהזמין אותו למסעדה או יום פינוק או אפילו סתם להיות בבית ביחד ולקנות לו משהוא צנוע או להזמין מסאגיסט הביתה לפנק אותו. בכל אופן אני בטוחה שמה שלא תעשי זה יהיה מושלם בעיניו.

כמה רעיונות באוויר

באוויר כי אני פשוט לא מכירה את רונן ואת טעמו... אבל לעניות דעתי כדאי לך לחפש משהו שמתמקד בזוגיות שלכם ולא בכיף של רונן - כמו הצימר, למשל- כי זה לא יומולדת, זה יום נישואין. אז בהקשר של ספורט - יש הרבה "תחליפים זמניים" שאפשר לספק, החל ממשחק מחשב, כרטיס למשחק מבוקש, עיתון ואולי אפילו מנוי ל-5+ (שזה מייקר את העסק כי לא מוותרים על זה...). בהקשר של פינוקים - אפשר עיסוי (להזמין לצימר או שובר מתנה) או כל טיפול אחר, אפשר ארוחה במסעדה טובה או אפילו שובר ליום שישי של פינוק זוגי (טיול במקום מיוחד וארוחת בוקר רומנטית, למשל, או צהרי שבת על חוף הים עם עיתונים ןפירות, מה שאתם אוהבים), אפשר חומרי טיפוח (הגבר קיבל איזה אפטר שייב מועשר בלחות שהוא מתלהב ממנו), סלסלה קטנה עם דברים לאמבטיה ואז לעשות אמבטיות פינוק בצימר כשאתם מתחלפים בתפקיד הגיישה. בהקשר אינטלקטואלי יותר - אהבתי את רעיון מילון הנישואים שהועלה פה, אפשר גם לכתוב סיפור עגום על איך רונן הידרדר מהיום שפגש אותך, עד שהפך להיות שבר הכלי הבורגני והנשוי והבעלבית... אפשר לוח שנה עם תמונות שלכם - מיום נישואים ליום נישואים, ועם כל התאריכים החשובים כתובים... ואפשר סתם מכתב ארוך ומושקע על למה את אוהבת אותו ומאושרת איתו - שזה שווה המון (לנו יש אוסף מכתבים שכתבנו אחד לשני כשלא גרנו ביחד, מעין גלויות הפתעה, כרטיסי ברכה וכו´ - ואני חושבת לחדש את המנהג ולהתחיל לשלוח לו דברים למחלקה). זהו להבוקר, אני אחשוב על עוד בהמשך...

אתי@

New member
שתיכן חשבתן על משחק כדורסל במחשב../images/Emo6.gif

אבל בתור מי שיושב כל היום בעבודה ובלימודים מול המחשב, הוא מסרב לעשות זאת גם בזמנו החופשי
. 5+ יש לנו בחינם בנתיים, מנוי לעיתון ספורט זה רעיון מעניין וצריך לגשש. כרטיס למשחק זה רעיון גדול ואני צריכה לשאול את האחים שלו למה כדאי. תודה על שאר העצות, אני בהחלט מתכוונת להכין לסופ"ש סלסלת פינוקים (סבונים, שמנים, נרות וכו´). אני אחשוב איך אפשר להסב את שאר הרעיונות - שיתאימו לנו
תודה! פשוט חשבתי שחוץ ממשהו זוגי, אני רוצה לתת לו משהו אישי. אבל אולי את צודקת וזה לא ממש נחוץ. אני אחשוב גם על זה
טוב, עכשיו כשיש לי המון חומר למחשבה
אני צריכה להתחיל... לחשוב.

תמרה*

New member
לירון יש מנוי ל"שם המשחק"

שזה למיטב הבנתי עיתון של כדורגל, אבל הוא מתענג על זה (ממש מרוצה בכל פעם שהעיתון מגיע ודואג לצטט קטעים נבחרים), ושיא הצופר היה שכשעושים מנוי מקבלים חולצה של קבוצה לבחירתך. כשאני מספרת על זה זה נשמע לי ממש פתטי...

dorlim

New member
ביום נישואין אני יותר בעד דברים

זוגיים ופחות בעד מתנות אישיות. אם בכל זאת את רוצה מתנה אישית אני הייתי הולכת על אחד הרעיונות שהועלו כאן, אלא אם כן עולה בדעתך איזה משהו שהוא ממש רוצה. אני מאד בעד כתב החידה (אני עשיתי כתב חידה ביום ההולדת האחרון של דורון וזו היתה ממש הצלחה). עוד רעיון - אוסף של מתנות קטנות עם כיתובים שיבהירו את המתנה (חלקן שימושיות וחלקן סתם בשביל הקרויוז) - אני נתתי לדורון בבוקר שאחרי החתונה הפתעות שכאלה שכללו בין היתר - בקבוק יין משובח (כדי שאהבתנו, כמו היין, תשתבח עם השנים), תמנון למסז´ (כי הוא טוען שאני לא יודעת לעשות...), אבנים שהסגולה שלהן זה בית וזוגיות ועוד כל מיני פיצ´יפקס כאלה. אה ועוד משהו - קופוני פינוק (שכבר נדונו בפורום המון פעמים)

switch

New member
לבעלי יש בקרוב יום הולדת

אז אני גונבת
קצת רעיונות ממה שהוצע פה לאתי, ורציתי לדעת אם תוכלו קצת יותר לפרט על "כתב החידה". ה נשמע לי ממש חמוד! תודה,

למעלה