*פותחת עוד טופיק מפגר*

LeAnNe

New member
*פותחת עוד טופיק מפגר*

טוב אז זה הולך ככה: נכון שיש אנשים (במיוחד בטלויזיה) שכשאתם רואים אותם אתם אומרים לעצמכם: "הוא יהיה אחלה בדיחה ברק בישראל" (מה זה רק אני?) אז אני הגעתי למסכנה שיש בן אדם אחד שחייבים לצחוק עליו שזה המנכה של קפה טלעד (שיט שחכתי את השם) הוא בעצם כל בוקר מנסה להצחיק את ה"צופים" של התוכנית אבל מה שקורה זה שהוא מצחיק בדיוק בן אדם אחד שזה המנכה שלידו, למשל קבלו את הבדיחה של הבוקר: (מדברים על הגשם שהיה בלילה)"זה היה גשם נפלו לי כדורי פינג פונג מחוץ לבית, מישהוא בטח שיחק עם הפריזר של אלוהים" (המנכה מדברת על מה יהי בתוכנית ובין השאר היא אומרת משהוא על מישהיא שבאה כדי להסביר "איך לשמור על האיפור") "איך לשמור על האיפור מפני כדורי פינג פונג ענקיים ?". אז מי לפי דעתכם חייב להופיע ברשימה השחורה של לימור (האנשים שהיא צוחקת עליהם)?

יש גם אנשים כאלה...

זה מזכיר לי את ההומור של מורה לפיסיקה בבצפר שלי. מסמך אנושי מרגש. עצוב. מנכה=מנחה, רק אתה זה, הייתי חייב. הכל ברוח טובה, אבל עדיין אפשר לסקול אותי על התיקון

LeAnNe

New member
לא סוקלת ולא סוקלת ../images/Emo3.gif

אני קווקא מודה לך
אם לא הייתה אומר לי איך הייתי יודעת? ואיך זה שכל טופיק מזכיר לך בצורה משונה את המורים שלך?

דב גיל-הר וירדנה ארזי! ../images/Emo16.gif

המנחים הכי טובים לתוכנית בוקר...
, באמת! לא יצא לי לצערי לראות הרבה תוכניות של "קפה טלעד", אולי בגלל שאני קם עשר דקות לפני שביצפר מתחיל?
. יש גם את אלי גולדשמיט שכל הזמן מראה לאיך קוראים לה? הממ... המנחה שלידו
כמה הוא מאוהב בה (ואם אני לא טועה הוא נשוי..), ירון לונדון מדבר לאט וחלש... ככה שאי אפשר לקלוט כלום... וזהו.
ניר-מכור-לתוכניות-הבוקר-של-ערוץ-2-ותוכניות-של-חברת-החדשות

בעונה הקודמת חיפשתי מני יכול.. ../images/Emo16.gif

לנסות
... ראיתי לייב את "אפשר לנסות, חי חי חי.." של ערד ניר בסדר עולמי, איזה אני יכול לנסות אחד בתוכנית של גבי גזית... הממ... ראש ממשלת ישראל, אריק שרון אמר "אני יכול לנסות" בכתבה כלשהי של אולפן שישי... והממ.. זה מה שאני זוכר
. גם היו כל מיני קטעים של "בטח יראו את זה ברק בישראל", אבל לא זוכר דברים..
ניר

למעלה