פותחת סקר...

פותחת סקר...

אז ככה החלטתי לפתוח סקר והוא: האם אי פעם במצב אינטימי עם מישהו/י היה ברקע שיר של היהודים? אם כן מה הוא היה? והאם לדעתכם השיר התאים או לא? (פרטו ונמקו)

The Charmd One

New member
אממ אממ בערך../images/Emo79.gif

זה לא היה כל כך אינטימי אבל בגלל שזה היה הוא ואני אז הממ זה כן היה...חחח זה מסובך, אבל הייתה איזשהי קרבה אפילו יותר רגשית מפיזית..למרות שגם פיזית הייתה...טוב אני לא אסבך אותכם יותר, והשיר היה אלה, ואממ לא ממש...כאילו שם זה די הסוף כזה שלהם? ואז אצלי זו הייתה ההתחלה

מה?מישהו אמר ליתאי???

קיצור... כל הדיסק מציאות ניפרדת...רגע.. לא בדיוק רגע אחד.. המון רגעים... עד לג'קי טריפ ואחרי... לאאאאאאאאאאאאא עד הסופ אדיוט.. וכן למה לא..הכל היה מתאים לאותו רגע.. אחחח במיוחד בוב מארלי...

Jiglly

New member
ח יאפ..

אני זוכרת שהיה אינטרמת.. ונראה לי שהיה עוד מ'היהודים'.. לא ממש הייתי עסוקה בלהקשיב אז מ'כפת לי

אמפ היו היו :]

ב"לא קל" נראה לי בהופעה בשפיים מיי אנד אדמ בעע האע וב"לפעמים" מיי אנד מיכל ברוק עצמאות... ולאזוכרת מה עוד

אמממ

היה את ג'קי ואת עוד ארון אחד אממ עוד ארון לא התאים אבל לא הפריע וג'קי (השיר שלי) די הפריע כי אני התחלתי לשיר... ודודה את שומעת מה שאת רוצה לשמוע...

yuli c

New member
חחחח סקר נחמד...

טוב... כשהתחלתי לאהוב את היהודים אני זוכרת שכל הזמן השמעתי לחבר שלי את "מציאות נפרדת".הוא לא הכי התלהב מהיהודים ואני הכי זוכרת שכל פעם ששמענו את "לא קל" הוא התפוצץ מצחוק על איך שתום שר שם... עזבו קטעים... :)))

coka

New member
לא יודעת אם זה נחשב כמשהו אינטימי..

אבל הדיסק "מציאות נפרדת" ובכלל היהודים הם הסיבה שפגשתי את חבר שלי
ובעיקרון תמיד הכרתי אותם, אבל הוא הכיר לי אותם מחדש...

היה היה בטח שהיה

והיה ממש מתאים!!! היה גם אינטרמת, ואז הפחדתי אותו קצת :) אבל זה ממש נחמד אני חושבת שזה נחמד עם כל מוזיקה שאתה אוהב

למעלה