השבוע שלי
היה מלא בצרות עם האוטו. בשני בבקר הלכתי להעביר אותו טסט: הגעתי למכון רישוי ב7:25 בבוקר. ראשונה בתור, כדי להספיק להגיע להכשרה המעשית בזמן. "גברת, האוטו שנת 97, את צריכה אישור בלמים מהמוסך".
הלכתי למוסך, חיכיתי בסבלנות חצי שעה עד שהבחור הנחמד בדק את הבלמים וחזרתי למכון הרישוי שמחה וטובת לב עם האישור.
נכנסתי למסלול הבדיקה, הכל עבר חלק. כלומר, עד שהגעתי לבדיקת הבלמים. "חמודה, הבלמים האחוריים שלך ממש לא עובדים"."אבל כרגע בדקו לי במוסך ונתנו אישור שהכל בסדר". "אני לא יכול להעביר אותך טסט ככה. תחזרי למוסך ושיסדרו לך את זה".
חזרתי למוסך, ואחרי יותר מחצי שעה סיימו לסדר את הבלמים.
המשכתי בטסט... "תגידי, החליפו לך מנוע?" "כן, לפני 4 שנים, לפני שקניתי את האוטו". "המספר שרשום לי כאן לא תואם את המספר מנוע. יש לך שטר החלפה?" לא מצאתי שטר החלפה. הפכתי את כל האוטו, עברתי 10 פעמים על המסמכים ומצאתי אישור משנת 2010 (!) שהחלפת מנוע עודכנה. בפועל היא לא עודכנה. עברתי ככה 2 טסטים, באותו מכון רישוי שהיה אמור לעדכן את זה, ואף אחד לא שם לב שזה לא מעודכן. "תשלחי להם בפקס את האישור עדכון, שיתקנו את זה וישלחו פקס בחזרה". שלחתי, האחראי לא נמצא, יטפל בזה מאוחר יותר. בשלישי וידאתי שכל הטפסים נשלחו, וברביעי בבוקר ניגשתי שוב למכון הרישוי. הפעם הכלעב חלק ותוך 10 דקות יצאתי משם עם רישיון רכב חתום
בשישי יצאתי מהעבודה ב4 ונסעתי לכיוון הבית של ההורים. כשהגעתי לצומת קמה המזג הפסיק לעבוד ואז קלטי שהמנוע ממש חם. עצרתי, בדקתי מים (היו מים), נתתי לו להתקרר והמשכתי בנסיעה בלי מזגן. פחות או יותר ברגע שעברתי את תחנת הדק האחרונה לפני כביש 6 המנוע התחמם שוב. עצרתי בשולי הכביש, ואחרי התלבטות עםההורים החלטתי להזמין גרר לבאר שבע (לא שאני מכירה מוסך בב"ש, אבל מילא) חיכיתי שעתיים לגרר, ואחרי שהוא הגיע עוד חצי שעה שיבואו לאסוף אותי, כי לא רציתי לוותר על סופ"ש אצל ההורים.
אז כרגע אני בלי אוטו, ואני צריכהלהספיק מחר להכניס אותו למוסך ולהגע לעבודה באוטובוס עד 9... לא ברור לי איך זה יקרה, אבל מזל שיש לי בוסמדהים שלא יעשה עניין אם אני אאחר (ובכל זאת, חוש האחריות שלי מפותח יתר על המידה, וזה מלחיץ אותי קצת..)
חוץ מצרות עםהאוטו וסליחה על החפירה), רכבתי השבוע פעמיים. משום מה בימים שאני עובדת אין לי כוח לרכב, אז אני מגיעה לחווה כמה שאני יכולה גם בימים אחרים. רכבתי על סייחונת חמודה בתחילת הדרך, שאני ממש נהנית לרכב עליה כי היאמצד אחד עדינה ורגישה מאוד, ומצד שני קשובה מאוד לרוכב