פותחת מכרז!!!

פותחת מכרז!!!

דרושות - כמה שעות שינה, כמה שיותר, יותר טוב. יש מצב למשא ומתן לכל תחום. מחכה להצעות. <מכשפונת נרדמת על השולחן בעבודה>

מצטרפת להודעה שלך אפשר

לאחר 3 לילות שאני מול המחשב לא ישנה בקושי נושמת עם ברונכית חזקה שיעול שלא נדע ולא ארחיב. אז אם את מוכנה צרפי אותי בבקשה למכרז

magenta73

New member
מצטרפת

ולא רק שינה, גם מעבר לזה... יש לי 2 עבודות להכין למחר... לא רואה את זה קורה...

magenta73

New member
איפ.... הלוואי...

אחת בתולדות האמנות... לנתח 2 ציורים, של גויה ושל מאנה. שזה דווקא כיף, אבל ארוך... גויה כבר עשיתי. נשאר מאנה - הריגתו של מקסמיליאן, ושם אני גם צריכה להסביר את המשמעות (שהיא כנראה ביקורת נוקבת על נפוליאון... שוין). והשניה בסוציולוגיה. קבוצה ראשונית, משנית, ארגון בירוקרטי ומשפחה מה הם... ועל שום מה...

magenta73

New member
מודה לך,

אבל אני עושה הכל בשביל שאני לא אצטרך עבודות בתחומים האלו... ובטח ובטח שלא בסטטיסטיקה... אקק...

3שרונית

New member
סוציולגיה זה כייףףףף

צריכה עזרה ?? אני פה... כדאי לך - אף תלמיד שלי לא נכשל בבגרות........

MaYcHuK

New member
כככ...ככככ... נו לא ציפיתן שאני

אשתוק נכון???????????? גם אני רוצההההההההההההההההה לישון, להתכרבל במיטה פינוקים פתאום אני מתגעגעת לאימא שלי - מהבוקר זה ככה מאיצוק - שמריחה את השפעת מתקרבת אליה

eli700

New member
../images/Emo27.gifפשוט תמתיני לשבת ....

אומרים שמזג האויר יהיה סוער , לנתק טלפונים ופלאפונים , ופשוט לנוח הצעתי לך , וכנראה אני איישם . ( ואם תתעקשי אספר לך ביום א' אם זה עובד ) .

נימשון

New member
אני מניחה שזה לא יהיה השלב הנכון

לספר על כך שיש לי יום חופש מחר

MaYcHuK

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif מרשעת!

3שרונית

New member
חחחחחח

ואני כמעט סיפרתי לכם שאני נוסעת לשבועיים לנאפל וסרי לנקה "לצורכי עבודה" .... מזל שלא אמרתי כלום.....

MaYcHuK

New member
../images/Emo2.gif

מגילות תמיד אמרו לי שגם שטן זה סוג של מלאך! רעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה