פותחת הודעה חדשה.. magy

בוני101

New member
מגייייי . אוי לעין שרואה ו...

חבל שהאוזן לא שומעת את הברכה .חחחחחחח

לא יודעת למה מים ליד נר

המים מטהרים... האש של הנר מביאה אנרגיות טובות נר זה נשמה ככה נדמה לי או שפעם אמרו לי .... אולי יש פה משהו שיודע יותר?

maxima

New member
איב..........הנר........

מביא אנרגיות חיוביות המים בולעים את האנרגיה השלילית אחר כך צריך לשפוך אותם אבל הכל בראש..... במחשבה.... גם האנרגיה החיובית וגם השלילית אפשר לעשות הכל ללא סממנים חיצוניים הם עוזרים למי שמאמין בהם

טוסקה יקרה.....

המתכון שלי למצבים כאלה טלפון לאמא שלי... חמש דקות אחרי שאני שומעת אותה אני חוזרת למציאות (
היא יורה משפטים בצרורות, לא נותנת להכניס מילה, כל יום אותה שיחה ובכל יום מצליחה להוציא אותי מחדש מכלי (
ואוו זה כזה ניעור שמחזיר אותי בחבטה לעצמי, אני עושה בדיקת מלאי ואומרת ואווו.... ברוך השם שאני אחרת. אז טוסקה דרלינג, תרימי טלפון למישהי\ו מיוחד לא אנמי, לא כזה שתוכלי להשתפך, אלא מישהו שיקצר לך את הפיוזים! נשמע מוזר אבל עובד!
חזק חזק מAני

maxima

New member
טוסקה או............./images/Emo6.gif

שתעשי כמו הילד ההוא שלא מצא את עצמו לפני שתלכי לישון תרשמי איפה תמצאי את עצמך בבוקר

טוסקה הייתי הולכת על........

אמבטיה עם מים חמימים בתוספת שמנים ארומטיים וריחניים.....מוסיקת רקע מרגיעה.....כוס יין משובח....... אחר כך עיסויים עם קרמים משובחים...בושם נעים... כל זה רגיעון טבעי. מנסיון זה אחלה. ערב טוב.

טוסקה

New member
אתם יודעים מה?

תודה על כל העצות והתגובות אבל כבר לא צריכה... אתם מצאתם אותי והחזרתם אותי לעצמי ובדרך כלל לא נוטה להשתפכויות סנטימנטיליות בפורום אבל, האמת, אוהבת אתכם

B T1

New member
סליחה שתפסתי טרמפ על טוסקה.

הקשבתי בשקט, בשקט. מלאתי אחר ההוראות וגם רצון הטוב עזר מאוד למרות שלא היה מיועד לי. תודה לכן.

טוסקה

New member
BT1 אתה תמיד מוזמן לתפוס טרמפ...

אבל יותר עדיף על דברים טובים לא עצובים

שרונהה

New member
BT1 טרמפ.....הא???

אז איך היתה אמבטיית הקצף? והעיסוי? והנרות? והשירים? והמדיטציה? ו....מה עוד היה שם?

טוסקה

New member
מקדישה את השיר

ל magy ולחבורת המופלאות ומופלאים של הפורום: בת צחוק - המשורר משה טבנקין אני חולה, ראשי כואב, דמי משתולל ושואג -- ולפתע - אור. ליטוף רוחף, "שלום" דואג. צמרמורת-עדנה בעורקי הרקות, בת-צחוק תודה, ונפש לנפש תבריק במבט את אושר סודה.

RUTYAN

New member
טוסקה חמודה, הייתי בסרט הזה...כן...

נטולת אנרגיות לחלוטין, אפילו לבלות, לקנות, לבזבז "לא התחשק לי". עד שהגעתי לרופאה שלי כדי לקבל אישור כלשהו שמחייב בדיקות... המליצה לי לבלוע ויטמין b12 + c + סידן. חשבתי ´לא יועיל - לא יזיק´ תוך שבוע חל שיפור דרסטי במצב הרוח שלי הגעתי למצב שאני יכולה לבחור אם להיעלב, עד אז הייתי פגיעה וכל כך שברירית ואבודה היום אם אין לי כוח לבזבז - אני באמת חולה!!! נכון מצחיק? אבל אני רצינית. ככה בודקים מה מצב הבריאות שלי. מקווה שתרגישי טוב רותי

בוני101

New member
../images/Emo99.gifטוסקה´לה . ראיתיך מסתובבת

שיר השירים על משכבי בלילות ,ביקשתי את שאהבה נפשי ,ביקשתיו ולא מצאתיו. אקומה נא ואסובבה בעיר,בשווקים וברחובות,אבקשה את שאהבה נפשי ולא מצאתיו. את צריכה לענוד את הסלולרי שלי על צוארך .מיד אחושה אלייך .

טוסקה

New member
בוני, נשמה, אני כבר כמעט

מאוהבת בך
גם מוסיקה קלאסית גם מיתולוגיה יוונית גם שיר השירים..... אבל, תגיד, לא כבד סלולרי על הצוואר?????

בוני101

New member
טוסקה. הכל פלברות חוץ ממך

כל הדברים כתובים בספר .כל אחד יכול לשלפם . הסלולר יהי תלוי על צוואר אך מונח ליד ליבך לשם אשדר לך מלב אל לב , דברים שיוצאים ונכנסים אל הלב.

למעלה