פותחת דיון

LunasRose

New member
פותחת דיון

על מנת לפתוח דיונים שלשם שינוי כן קשורים לפורום אני פותחת את נושא השבוע. הרבה מהגולשים כאן מאשימים את המשדרות שהן לא חושפות פנים בעת אקט השידור השאלה הנשאלת היא האם חשיפת פנים אכן תכתים בכתם את המשדרת לעולמיי עד , ועד כמה חשוב לכם לראות את פניי המשדר או המשדרת וכמה זה חיוני לאופי המציצנות ולצפייה שחלה באתר זה ???? נא לקיים דיון נקי ללא קללות . תגובות התקבלו בשמחה וגם צד המשדרות בנושא יתקבלו בשמחה לונה

אכן כן חשוב מאוד

מניסיון אני יכול להגיד שבסופו של דבר עם כל התירוצים וכל מה שמסביב, אלו שלא חושפות פנים הן המכוערות. אלו שיש להן פנים יפות גם אם הן לא יחשפו אותו במהלך כל השידור פה ושם אם יתבקשו הן יתנו לראות אותן, ככה שעם כל התירוצים זה עניין של יופי בסופו של דבר. בחו"ל אין דבר כזה, נדיר מאוד מאוד שמישהי משדרת ולא חושפת פנים, וכן תתפלאי אם דבר כזה קורה כולם מבקשים ממנה לחשוף פנים. בתור בנות, מעניין אותכן לראות זין (גדול ויפה ככל שיהיה) במצלמה, בלי לראות את שאר הדברים שמחוברים אליו ? אותו דבר לגביכן, זה חשוב וטוב שתראו את הציצי אבל אנחנו רוצים לראות גם את הפנים מאחורי הציצי.

gilriv

New member
?

אכן {מאוד חשוב שיהוא גם יותר משדרות {בנות .. כמות הבנים המשדרים פה זה עצום ,,, ועוד מילה לסיום ?........למה שמשדרים בבלוג {הרי אני רוצה לשמוע יש לי רמקול לצד המחשב -למה לפעמים יש מוזיקה או מרדיו דולק {מצד המשדר {עצם זה עושה את זה מעצבן ומזלזל השאלה גם ?למה יש מוזיקה או שירים שאני רואה חלון זה מהמערכת או מהשדרנים של תפוז "כי חבל על הצנזורה שבהנאה {ואם/אתם אמיצות/ים

LunasRoze

New member
אתם שוכחים פרט מאוד חשוב

אנחנו לא ארה"ב ברגע שבחורה חושפת כאן פנים כל המוניטין שלה נהרס , ואז היא למעשה מחוקה על ידי המשפחה החברים וזה כתם שנדבק לתמיד האם שווה בשביל זה לחשוף פנים ? לונה

gilriv

New member
אני יודע {גם בעקבות החדשות >זה עושה לי רע

,באמת וברצינות אי אפשר ',להגן אל המשדרת <בחורה /ילדה בת פחות מ20 אפילו משדרות כאן
..אבל בטח לכמה מהן כבר יש חבר צמוד ?גם זה עולה לי כרגע בראש _ ?אבל נגיד שהחבר שלה קנאי מאוד ואם היא תעשה את זה אוי ואווי יהי לה {ולמחרת שיהיא תיהיה בעבודה ..באמת זה גם באסה ? לגבי הבנים להם הכול מותר הבחורים של היום ! אין להם פחד מחשיפת יתר להפך הם אגו מנייקים
וגם החברים שלהם יודעים .את שהם משדרים כי הם יש לה הרבה פוזות {ולפעמים הם משדרים ומדברים סתעם {בלי להראות את הגוף

זה לא נכון

במשפחות מסויימות זה נכון, אבל לא בכל במקום, אנחנו כבר חברה קצת יותר פתוחה מאשר מה שהיה לפני 50 שנה. אם למשל בת דודה שלי תשדר פה ושם ערום באינטרנט אני אהיה מלא כבוד והערכה אליה, ואני אומר את זה ברצינות גמורה.

gilriv

New member
יאאלה בואו -KEEP THE LOVE

בואו חברים וחברות ובבקשה בלי אלימות וניבולי פה {במיוחד לא את החברה שמשדרת יש פה בנות >שממש רק שאני רואה אותה אני {כזות מתוקה היא נותנות לעברנו נשיקות ?מהמשדרת לגולש שכותב לה מחמאות {יאלה שעה 22.00 אני כזה מחורמן אליכם זה לא יתואר

gilriv

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

LunasRoze

New member
אני לא חושבת ש.....

עצם ההתפשטות בבלוגים היא מקור לגאווה או חוסר גאווה אלאר רצון לבטא את עצמך בצורה שמדליקה אותך ואחרים , לחלק זה מתאים לחלק זה לא. אני חושבת שזה יוצר מבוכה כאשר מזהים מישהי או מישהו וישר מדביקים עליה תוית של נותנת וכולי. וזה הדבר שמפחיד את המשדרות לחשוף את עצמם! אוהבת לונה

gilriv

New member
?

לצערי
גם היום יש בחורות {בלבוש טוב והיא היא נראית מעולה -ישר חושבים ודופקים לה תווית שהיא נותנת שהיא זונה מה לעשות .... אבל במציאות היא שמחה אז מה שיחשבו מה שרוצים !! היום בישראל של עכשיו הבחורה צריכה לשים על כל מי ששם תוויות {זיין עליהם << היום שאני שומעה חדשות ? אני אומר מה זה איפה אנחנו חיים {הבנים צריכם להתבייש {מה שהם עושים גם מבייש אותם ואת ההורים המסכנים שחינכו אותם --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LunasRoze

New member
ליאל אני לא חושבת שזה המצב

תראה ההתפשטות פה באתר היא איזשהי צורה להתבטאות או פנטזיה חבויה איני רואה בזה מקור לגאווה או חוסר בגאווה , לא יודעת אולי עצם קיומו של אתר כזה גורמת לאנשים יותר להדבק למסך המחשב מאשר פיזית לצאת החוצה ולהכיר אנשים , ע"י קבלת סיפוקים מיידייים אנשים התרגלו פשוט לשבת בבית. האתר הזה הוא טוב או רע לנפש האנוש מה דעתכם ? לונה

gilriv

New member
האתר הזה טוב מאוד ? לאנשים שמכורים לסקס

או לאלו שאין להם .כל כך חברה ...חברה שתספק אותם בשמכה ובמיטה <<<<< האמת שכולם גם אם יש להם לאן ללכת בלילות
הם פותחים פה בבלוג כי פה יש דברים ממש בחירה חופשית

LunasRoze

New member
השאלה היא האם.....

האתר הזה חוסם אופציות האם במקום להתמודד עם המציאות ולהתחבר לאנשים וליצור מציאות שאינה וירטואלית יותר קל להתחפר פה.

בנגיגי

New member
לטווח הארוך - הזיכרון הציבורי קצר....

צריך לחלק את התגובות לשניים: חלק 1: חברים מהמעגל הקרוב, משפחה וקרובים: אלו עלולים להפגע קשות מחשיפת זהותה/פניה של ה"חשפנית". אנחנו חיים במדינה קטנה אשר חלק לא מבוטל ממנה הינו שומר מצוות בצורה כזו או אחרת או עדיין כבול במסורת ושמרנות. זה אולי לא נוח אבל זה המצב. לא ניראה לי שמישהו המתגורר בעיירה קטנה בה כולם מכירים את כולם , יסתובב בגאווה אחרי חשיפה של בתו/אישתו ברבים. ומאידך, חלק 2: הציבור הרחב: הזיכרון הציבורי לטווח ארוך הינו קצר. הציבור לא יזכור בעוד מספר חודשים את פניה של הנחשפת ולא יכתים את המוניטין שלה מכיוון שלא יוכל לזכור את פניה החמודים של הנחשפת.

1Life1Death

New member
....

אם לא מראים פנים זה מעיד על בושה אם יש בושה לא צריך את כל ההתפשטויות האלו במצלמה מיותר וחבל אם מחליטים משהו צריכים להיות מודעים להשלכות וללכת עם זה או לא ללכת בכלל

LunasRoze

New member
אני רואה את הנקודה שלך

אך לך תדע מאיזו סיבה כן מראים פנים או לא מראים פנים האם צריכות להיות לכך השלכות בכלל , ומי הסביבה היא לשפוט מי שמראה פנים או לא מראה פנים. והאם יש במה להתבייש בחברה שמתיימרת להיות מודרנת ופתוחת אופקים? ונקודה שהעלו פה קודם מדוע שופטים רק את המין הנקבי על הצגה באתר הזה , ולמה המין הזכרי אינו נשפט באותה צורה. והאם באמת יש דבר שכזה שנקרא שיוויון בין המינים? לונה

לגבי הדיון פה משפט אחד..

לכל אחד ואחת יש את החופש שלה לעשות מה שבא לה! בחורה שלא חושפת פנים זו בחירה שלה, זה אתם שסקרנים לראות - "מי הבחורה הזו מאחורי המסך שיש לה אומץ"! זה לא מכתים שום דבר , זה שיש אנשים שבחרו לחשוף את אותה בחורה עם פרסומים על הבחורה על מנת לנסות להרוס לה את החיים או עם החבר, אז הרי לי להודיע לכם זה שלכם יש בעיה גדולה, כי מי שעושה עבירות אינטרנט ועובר על - "חוק הגנת הפרטיות תשמ"א", בסוף יקבל את המגיע לו! דבר שני- בחורה שלא מראה פנים לא חייבת להיות יפה או מכוערת, זו פשוט הבחירה שלה , ורק אנשים אטומים לא יבינו את משמעות הבחירה שלה או שלו והפרטיות שלה. דבר שלישי ואחרון - במקום לנסות לשבת פה ולנתח אחרים , ולא להגיע לתוצאות , אולי תתחילו לחיות את החיים שלכם במקום לנסות להכנס לחיים של אחרים. תיכנסו לחרא שלכם ולא לנסות לנגב את החרא של האחרים , כי החרא של האחרים ממזמן ניגבו אותו וממזמן הוא נקי!!! המבין יבין!!! יום טוב!!! ואם כבר - לי לא נהרסו החיים אבא שלי ואיאמ שלי ממזמן מסתדרים איתי, וגם האחיות שלי זה שיש מריבות על עיניינים משפחתיים זה לא משהו שקשור לבלוגים , כי אבא שלי יודע על הבלוגים אמנם כעס אבל אני בת 26 אני לא קטינה , ולגבי חבר אז יש לי מישהו חדש כרגע ויודע על מה שעשיתי בבלוגים וקיבל אותי עם מה שעשיתי , הרי לא בגדתי ולא עבדתי בזנות זה שיגעון קטן שהיה לי. ולגבי עבודה אני עובדת בחברה ממש טובה כבר כמה חודשים ושבוע שעבר קודמתי לבכירה ... אז לפני שתגיעו למסקנות שווא שאתם לא יודעים כלום...תתעסקו בחיים שלכם - get a life כי לי כבר יש ממזמן!!!

הדבר הכי גרוע שיכול להיות זה..

שבחורה שיש לה חבר תעשה ערום איתו או גם לא איתו , זו בגידה ובושה!!

או בחורות ובחורים שהם ביחד

ובמקום להשקיע בזוגיות שורצים פה בבלוגי , אחלה זוגיות חחחחחחחחחחחחחחח

LunasRoze

New member
הקפצצצצצצצצהההההה

תביעו דיעה תכתבו מחשבה תביאו את עצמכם בדרך הטובה ביותר ממתינים לתגובות. אוהבת לונה

למעלה