רוצה להוסיף
הומוטוקסיקולוגיה :- הומו= אדם טוקסיקולוגיה= רעילות. הגוף שלנו חשוף לרעלנים שאותם הוא מפריש מהגוף בעזרת איברי ההפרשה כמו כבד, כליות, עור, מערכת הנשימה וכו' הרעלנים יכולים להיות ממקור פנימי - מטבוליזם לא תקין או ממקור חיצוני -חיידקים, וירוסים, חומרים כימים, צבעי מאכל, חומרים משמרים, תרופות, ושימו לב בנות - טראומות, ואפילו חשיפה לתכני תרבות קיצוניים. כשכמות הרעלנים גדולה הגוף עובר למצב של מחלה. הרעיון הוא לא להיות חשופים לאותם רעלנים ע"י שינוי בהרגלי החיים, תזונה, פעילות גופנית ..., ע"י הפעלה של מערכות ההפרשה ובעזרת תרופות הומאופתיות אנו עוזרים לגוף בסילוק הרעלנים הקיימים. הטיפול ההומוטוקסיקולוגי מתבצע די דומה לכל שיטות הטיפול האלטרנטיבי המטפל מתשאל לגבי הבעיות , התזונה , הרגלים, מבקש בדיקות דם, שתן וכד' ואז מתאים טיפול הומואופטי. האם הרופא שהמליץ לך הוא דר' מוטי לוי? ומה אצלי..... דיקור - ניסתי - כלום
רפלקסולוגיה - ניסתי - כלום
הומאופתיה - ניסיתי - כלום
פרחי בך - ניסתי - כלום
צמחי מרפא - ניסתי - כלום
רייקי - ניסיתי - כלום
ואחרון חביב הילארית - מעפעפת בעניים שאמרה לי שיש לי חסימה בחצוצרות - עידכנתי אותה שיש אחת. אמרה לי: "כן, בצד ימין" תיקנתי - החצוצרה בצד שמאל. אמרה לי: "נכון, אני פותחת אותה (ניפנפה בידיים השמיעה קולות ועיפעפה בעניים) ואמרה לי אחרי כחצי שעה של וודו :"את עכשיו משוחררת מחסימות" תוך פחות מחודש אושפזתי עם חסימת מעי קשה, חסימת אורטר ואחרי חצי שנה הוציאו לי את החצוצרה השמאלית שהיא "פתחה" מכיוון שהיתה חסומה ומודלקת והרבה לא היה מה לעשות איתה אז צופצופ קיצצו. לא חושבת שהיתה לי בעבר בעייה הבעייה התחילה כשהאמנתי לכל השרלטנים האלו שמשהו היה לא בסדר אצלי בעבר ועוד...... הבעיה של הרופאים ששולחים אותנו לכל מני כאלה למינהם זה שבגלל שהם זייפו באבחנה מוקדמת אז אנחנו דפוקות עוד מהעבר.....ומשם בעצם צריך להתחיל
אני מאמינה (לא שאני מבצעת ועל זה צריך לבעוט בי) שלאחר שהגענו למצב הזה ואחרי טיפול נכון מה שצריך באמת לעשות זה תזונה נכונה, קצת ספורט והכי חשוב את כל הדברים שתמיד רציתן לעשות ולא היה לכן זמן....בקיצור לעשות רק מה שעושה לכן שמח.