פותחת דיון חדש

בלגן2

New member
פותחת דיון חדש

אני לפחות לא נתקלתי כאן בסוגיה הזאת (אבל מאד יכול להיות שכבר דיברו על זה ופספסתי
). חזרתי עכשיו מכללית משלים. פגישה ראשונה. אחרי השיחה הראשונית עם הרופא המאבחן - הוא אמר שהטיפול הטוב ביותר בשבילי הוא דיקור סיני. אבל... ופה מתחילה הבעיה... הוא אומר שלדעתו צריך לשלב טיפול נוסף (ששכחתי את השם שלו) - יותר נפשי. טיפול שעולה על מקור הבעיה לדעתו. הוא טוען שלמחלות כמו אנדומטריוזיס יש מקור נפשי מהילדות או מהעבר - ואם לא מעלים את זה למודעות קשה מאד לטפל. אני מתלבטת אם בא לי שמישהו יחטט לי עכשיו בחיים, אבל מצד שני הוא לא הראשון שאומר לי את זה (וזה עוד לפני שהם יודעים עלי משהו בכלל)... גם אתן נתקלתן בגישה הזאת? אתן מסכימות עם זה? אתן חושבות (ואין צורך לפרט אם אתן לא רוצות) שבאמת יש משהו בעבר שלכן שגרם לאנדו להתפרץ ??? או להיות יותר חזק??? אני אשמח לשמוע...

שירשיר77

New member
תגובה

כאחת שיש לה נגיעה רבה בתחום הרגשי זה נשמע לי ממש לא בכיוון ואפילו מופרך ויש לי המון מודעות לעניין. איזה רופא זה היה? האם היה פסיכיאטר שלמד ויודע לאבחן או בעל הסמכה של פסיכולוג או משהו כזה? זה נשמע לא מקצועי להגיד לך דבר כזה וממש לא ברור אך אני מוכנה לערוך בירור עם מקורביי בעניין כשאחזור לעבודה. שלא תביני אותי לא נכון, לדעתי, טיפול פסיכולוגי הוא המתנה הכי גדולה שאת יכולה לתת לעצמך בחיים! באמת! ועם כל המורכבות שבעניין. אך, לא הייתי מתחילה טיפול בגלל מה שנאמר לך אלא אם את עצמך מרגישה שאת מוצפת ויש לך עניינים לברר. המטרה בטיפול לדעתי היא לנסות לקבל קצת יותר מרחב, קצת יותר חופש במובן הרגשי. אם את מרגישה שזה הזדמנות להתחיל עכשיו זה גם טוב. לגבי דיקור סיני: אני עושה דיקור כבר כחצי שנה בערך אחת לשבוע ומאז כאבי המחזור אצלי השתפרו מאד. לא באופן עקבי, לפעמים יש מחזורים יותר כאובים אבל בסה"כ אני מאד מרוצה! כאחת שסבלה מכאבי ראש כרוניים רבים, הכאבים כמעט נכחדו וזה פשוט מדהים כי בכלל לא כיוונו לשם, כיוונו לנושא אי הפריון. שירשיר.

בלגן2

New member
הוא לא דיבר על פסיכולוג

הוא דיבר על טיפול שנקרא "הומוטוקסיקולוגיה" (מסתבר שיש מילים יותר מוזרות מ"אנדומטריוזיס"
), וזה נעשה גם שם במרפאה של המשלים.

נעמי 17

New member
בלאגן יקירתי../images/Emo5.gif

אין אין כמו טיפול פסיכאטרי עיקבי לאורך שנים בכדי למגר את השטויות שרופאי המשפחה והגניקולוגים שופכים עלינו. אני אלמד אותך משהוא חדש אם לא ידעת את זה עד היום: פרוייד- מהמפורסמים של הפסיכולוגיה קבע מהי " הסטריה" מקור המילה: רחם. לכן רק נשים יכולות ללקות בהיסטריה: מחלה שנובעת מהרחם. אז אם פרוייד אמר מי הם הטיפשים שיגידו אחרת? כל מחלה שהרופאים אינם מוצאים לה הסבר ביולוגי הם מייד משייכים להבט פסיכולוגי מכוון שאת זה קשה מאוד לשלול.סדגש| ומה? הם יודו שהם לא יודעים? תקשיבי לי טוב: כמו בכל מחלה אוטו אמונית מצבי דחק וסטרס גורמים להתפרצות/ החמרה. יש מאות מחלות שכאלה. אבל מי אמר שהגורם לה הוא נפשי?????? ואם אמרו אז?. תרשו לי בנות , אני הייתי קושרת לו את הבולבול בקשר צופים ואומרת לו, כואב לך? אה, תחשוב איזה מצב דחק הביא אותך למצב הזה<? אולי טימטום??? נעמי שהתעצבנה עכשו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי זמן להגיב ובגלל זה אני לא כאן לצערי, אבל מצטרפת ביותר למה שנעמי כתבה.

נעמי 17

New member
../images/Emo8.gifאל תצטערי

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. ובכלל רק לשם ה"רקורד" הפרוטוקול, אני מאוד בעד טיפולים אלטרנטיבים אבל לא כאלה שבאים להחליף או להדחיק את הבעיה האמיתית ואת האיבחון שלה.

galim29

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמצטרפת לנעמי בלב שלם

את הרגת אותי עכשיו מצחוק... תומכת בך במיליון אחוזים. נראה את כל הגברים האלה מתמודדים עם מה שאנחנו עוברות. בקושי עם צינון הם יכולים לחיות... וברצינות: אני לא שוללת טיפול אלטרנטיבי אבל לא כפתרון לאבחון רפואי. זאת מחלה שנכון שלחץ לא תורם לה אבל אי אפשר לתלות את האשמה בפסיכולוגיה בגרוש.. ממש מרגיז והייתי מולקת לו את הביצים וכל דבר אחר שמתווסף אליהם כי כנראה שהוא לא חשב עם השכל כשאמר את השטויות האלה....

רוצה להוסיף

הומוטוקסיקולוגיה :- הומו= אדם טוקסיקולוגיה= רעילות. הגוף שלנו חשוף לרעלנים שאותם הוא מפריש מהגוף בעזרת איברי ההפרשה כמו כבד, כליות, עור, מערכת הנשימה וכו' הרעלנים יכולים להיות ממקור פנימי - מטבוליזם לא תקין או ממקור חיצוני -חיידקים, וירוסים, חומרים כימים, צבעי מאכל, חומרים משמרים, תרופות, ושימו לב בנות - טראומות, ואפילו חשיפה לתכני תרבות קיצוניים. כשכמות הרעלנים גדולה הגוף עובר למצב של מחלה. הרעיון הוא לא להיות חשופים לאותם רעלנים ע"י שינוי בהרגלי החיים, תזונה, פעילות גופנית ..., ע"י הפעלה של מערכות ההפרשה ובעזרת תרופות הומאופתיות אנו עוזרים לגוף בסילוק הרעלנים הקיימים. הטיפול ההומוטוקסיקולוגי מתבצע די דומה לכל שיטות הטיפול האלטרנטיבי המטפל מתשאל לגבי הבעיות , התזונה , הרגלים, מבקש בדיקות דם, שתן וכד' ואז מתאים טיפול הומואופטי. האם הרופא שהמליץ לך הוא דר' מוטי לוי? ומה אצלי..... דיקור - ניסתי - כלום
רפלקסולוגיה - ניסתי - כלום
הומאופתיה - ניסיתי - כלום
פרחי בך - ניסתי - כלום
צמחי מרפא - ניסתי - כלום
רייקי - ניסיתי - כלום
ואחרון חביב הילארית - מעפעפת בעניים שאמרה לי שיש לי חסימה בחצוצרות - עידכנתי אותה שיש אחת. אמרה לי: "כן, בצד ימין" תיקנתי - החצוצרה בצד שמאל. אמרה לי: "נכון, אני פותחת אותה (ניפנפה בידיים השמיעה קולות ועיפעפה בעניים) ואמרה לי אחרי כחצי שעה של וודו :"את עכשיו משוחררת מחסימות" תוך פחות מחודש אושפזתי עם חסימת מעי קשה, חסימת אורטר ואחרי חצי שנה הוציאו לי את החצוצרה השמאלית שהיא "פתחה" מכיוון שהיתה חסומה ומודלקת והרבה לא היה מה לעשות איתה אז צופצופ קיצצו. לא חושבת שהיתה לי בעבר בעייה הבעייה התחילה כשהאמנתי לכל השרלטנים האלו שמשהו היה לא בסדר אצלי בעבר ועוד...... הבעיה של הרופאים ששולחים אותנו לכל מני כאלה למינהם זה שבגלל שהם זייפו באבחנה מוקדמת אז אנחנו דפוקות עוד מהעבר.....ומשם בעצם צריך להתחיל
אני מאמינה (לא שאני מבצעת ועל זה צריך לבעוט בי) שלאחר שהגענו למצב הזה ואחרי טיפול נכון מה שצריך באמת לעשות זה תזונה נכונה, קצת ספורט והכי חשוב את כל הדברים שתמיד רציתן לעשות ולא היה לכן זמן....בקיצור לעשות רק מה שעושה לכן שמח.

למעלה