פותחת את הלב

לא בת 17

New member
פותחת את הלב

שלום לכולכן! אני חדשה פה, רק אתמול גיליתי את הפורום, אז בבקשה בעדינות. יש לי בעייה שמאוד מטרידה אותי בזמן האחרון והייתי שמחה לשמוע את דעתכן. יש לי חבר כבר כמעט 4 שנים ואנחנו גרים ביחד כבר שנתיים. כבר הרבה מאוד זמן אני מרגישה שאין לי בכלל חשק מיני, אני עושה סקס רק בשבילו וגם זה קורה מעט מאוד. (בזמן האחרון זה קורה בערך פעם בשבועיים). כשאנחנו שוכבים אני גומרת ובד"כ נהנית אבל בכל זאת אף פעם אין לי חשק להתחיל. מיותר לציין שאותו זה מאוד מתסכל והדבר הזה מעיב על כל היהחסים שלנו. אני ממש לא יודעת לעשות. אם מישהי היתה פעם ביעוץ מקצועי אני אשמח לשמוע איך זה. תודה על ההקשבה.

היי לך..../images/Emo13.gif

שחיקה יקירה..שחיקה בחיי החברות. אולי שגרה שנכנסה לחיים, אתם צעירים עדיין ועדיין התחלתם מערכת ייחסים כוללת מגורים שנתיים. חוץ מטבעת ניסואין...אם אתם חיים ככל הזוגות, הלא זה דבר שבא עם הזמן. יש אפשרויות רבות להחזיר את הניצוץ לחיים

amazone

New member
יש מצב

הם משפיעות על ההורמונים והורמונים ידועים בטרוף כמשפיעים על מצב הרוח

amazone

New member
נ. ב

לדעתי זה לא המצב אין לי מספיק פרטים כדי לקבוע באופן חד משמעי את הסיבה... אני אחזור לזה

המממ...

היו כאן כמה וכמה נשים בפורום שדיברו על כך במפורש. מעבר לכך, הנה כתבה המדברת על כך וגם מציעה כל מיני דרכים להגברת החשק...

מאוד!

אתה חתיכת סנילי. כבר עלה פה אי אלו פעמים. נדמה לי אפילו שזו היתה השאלה הראשונה שלי כאן. אני הרגשתי את זה טוב מאוד, ולא מזמן היתה גם כתבה על מחקר חדש בנושא. זרקתי את בגלולות לפח, והחיים יפים יפים.

../images/Emo88.gif...מצחיקקקקקקקקקקקקקק

את ממש ממש צריכה לרדת עליי עם גילי... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע גרררררררררררר בווווו אופס

זה אינדיבידואלי...

בעקבות מה שקראתי בפורום על זה שגלולות מורידות בחשק לסקס, די חששתי, אבל עכשיו אחרי שהתחלתי (אני כבר לקראת סיום חפיסה שנייה) לא הרגשתי שום שינוי בחשק. שינויים אחרים שהרגשתי - כמו פיצעונים על הפנים וגם במקומות אחרים בגוף, כל מיני כאבי ראש מוזרים, דימומים שלא קשורים, הופיעו בחודש הראשון אבל נעלמו די מהר. וגם אז... אם פירמה מסוימת של גלולות לא מתאימה, תמיד אפשר לנסות משהו אחר. זה לא גורף על כל הגלולות. אבל מצד שני, אם נוח לך בליגלולות (באיזה אמצעי מניעה את משתמשת?) אז הכי טוב בלי. אני נגד להפריע לפעולה הטבעית של הגוף.

זה לא קרה לי ביום

לקח משהו כמו חצי שנה של גלולות עד שהרגשתי שהן מורידות לי את החשק. לפי מה שקראתי לא מזמן - זה עניין מצטבר של שינוי בגוף. השתמשתי בקונדומים. ואני שמחה ומאושרת להגיד שעכשיו לא משתמשת בכלום ומקווה בקרוב לספר לכן בשורות משמחות!

amazone

New member
אני איתך

זה לא משנה מתי חוסר החשק התחיל זה משנה שזה קיים ועד כמה שהבנתי זה מה שמפריע לך. תקני אותי אם אני טועה. את עדיין נמשכת אליו? אתם מגוונים? מממשים פנטזיות? את לא חייבת לענות אבל את צריכה לעזור לי לעזור לך

לא בת 17

New member
כמה תשובות

היי לכן, תודה על התגובות. אני משתמשת בגלולות כבר 6 שנים רצוף - אף פעם לא הסתדרתי עם קונדומים. קשה לי לומר שאני נמשכת אליו, אבל גם לא לאף אחד אחר. פנטזיות - אני אף פעם לא הייתי חזקה בזה ובטח לא בזמן האחרון. גם חבר שלי הוא טיפוס די בישן אז פנטזיות נועזות לא רצות אצלנו.

גלולות בהחלט יכולות להשפיע על החשק

המיני. אם אינך מסתדרת עם קונדום כדאי מאוד להחליף את סוג הגלולות לסוג אחר (כדאי להתייעץ עם רופא). איך את מרגישה עם המיניות שלך או הגוף שלך? האם את אוהבת את בן זוגך? איך מערכת היחסים שלכם מלבד נושא זה? האם את מרגישה מדוכאת? עייפה? שחוקה?

amazone

New member
הגלולות יכולות להשפיע

אנחנו מדברות כאן על אותו הסוג במשך 6 שנים? מתי בפעם האחרונה החלפת סוג? הרי אמרת שזה התחיל בתקופה האחרונה... תנסי להחליף סוג או להחליף אמצעי מניעה (כמו התקן תוך רחמי) למרות שמשיכה גופנית זה לא הכל זה מרכיב עיקרי ועובדה שזה משפיע עליכם. לדעתך הבעיה היא המשיכה הפיזית? הרי בעבר משהו דווקא עבד.... את נוגעת בעצמך? ביישן או לא ביישן - בחדר יש רק אותו ואותך ואת כבר ראית אותו ערום... תשחקו אחד עם השני בסופו של דבר את נהנית מזה. מה לדעתך מונע ממך להתחיל? ליזום?

ארטימיס

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!

*מיזדהה* גם אני מתוסכלת מינית כרגע... לא חשבתי שאני אגיע למצב הזה בעע
הלוואי ויכולתי לעזור לך..

למעלה