פושקר פושקר פושקר

עבריה*

New member
פושקר פושקר פושקר

מחפשת טיפים על פושקר, איפה כדאי לישון (עם ילדים), אוכל, מה כדאי ושווה לראות. מישהו יודע כמה זמן נסיעה זה מדלהי??

עבריה*

New member
אופס ועוד משהו..

מישהו יודע מתי מתי מתקיים פסטיבל הגמלים שם השנה?

פושקר אהובתי

לאחר חישוב תאריכים קל אני יכולה לומר לך שהפסטיבל מתקיים בסביבות אמצע נובמבר, ז"א עכשיו בערך. ככה זה היה בכל אופן כשאני הייתי לפני כמה זמן ולא נראה לי שזה משתנה כ"כ. לגבי מקומות לינה עם ילדים קשה לי לענות כי לא טיילתי עם ילדים, אבל לא נראה לי שיהיה קשה למצוא מקום טוב לישון בו. בהצלחה ותיהנו לכם

shar75

New member
בא לי לבכותתתתתתתתתתתתתת

פושקר - פסטיבל הגמלים התחיל היום ומסתיים בעוד חמישה ימים בפול מון. טיפים לגבי פושקר................ יש מליוניםםםםםםםםםםםם לגבי לינה עם ילדים - תלוי בתקציב כמובן אבל אני אישית ממליצה על ה- SEVENTH HEAVEN - אני ישנתי שם שלושה חודשים שלמים !!! גסט האוס ברמת בית מלון, בעלים מקסים ומדהים המחירים הם בסביבות 400 רופי ללילה אבל כמובן שאנופ הבעלים יכול להתגמש.... יש גם את ה - NARYAN ו - NAVRATAN שהם גדולים וזולים אבל לדעתי גם מלאים באנשים כך שאין יותר מידי שקט. הרחוב של פושקר ססגוני ומלא בחנויות, המיצים הטבעיים הכי טובים ששתיתי מימיי אצל סונו, הלאפה עם לבנה אצל פרם או הצמוד אליו, התכשיטים המהממים של רובין, הבגדים, השקיעות בסן סט...... הג'נגולים אצל סאני ( אגב פעילות מצויינת לילדים מעל גיל 7 ) .... אני כותבת את הדברים האלה ובוכהההההההההה. פושקרררררררררררררר רוצה גםםםםםםםםם........

shar75

New member
שכחתי כמובן ....

קודם כל האתר של SEVENTH HEAVEN חוץ מזה שלא מזמן הוא סיים לשפץ את המקום אז אני מוסיפה עוד כמה תמונות ........... מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

עבריה*

New member
אוף

הקישור לא עולה לי את יכולה לתת לי את מספר הטלפון שלהם ואת שם איש הקשר שם ??

עבריה*

New member
קודם כל תודה על התגובה

מה זה הג'ינגולים שדיברת עליהם? יכולים ללמד את הילדים לג'נגל ? הילדים שלי גדולים (נוער) מה עוד הם יכולים ללמוד שם (במיוחד שהם אנטי הודים- אני מחפשת משהו שיעניין אותם לנסיעה) בנוסף, יש למישהו מושג כמה זמן לוקח להגיע לפושקר מדלהי באוטו ?

shar75

New member
מצרפת תמונה .....

של אחות של חברה שלי, שטיילה עם ההורים שלה יחד איתי, ולמדה גם היא אצל סאני ( בת 12 ) וכן... אפילו מומלץ לילדים לג'נגל ...... סאני אלוף בזה ( כמה שאני אובייקטיבית
)... חוץ מזה אפשר ללמוד בפושקר נגינה על טאבלה ( ברי תספר להם.... ) הכנת מאלות, צורפות ובעצם בכל חנות שתראו משהו מעניין אפשר לבקש שילמדו אותכם להכין וזו חוויה נהדרת... באוטו להגיע לפושקר זה כמעט כמו באוטובוס , בסביבות 10 שעות מדלהי. מג'ייפור לפושקר עניין של כמעט 4 שעות.....

עבריה*

New member
מקפיצה את ההודעה ל-Shar

ולכל מי שיכול לעזור האתר לא עולה לי - את יכולה להיכנס לשם ולתת לי את מספר הטלפון של המקום ואת שם איש הקשר??????????

למעלה