פושעים קטנים...

amitoosh.

New member
פושעים קטנים...

אני יודע שזה לא הנושא שהכי צריך לדבר עליו בימים אלו... אבל (!) קרה לי משהו היום שנסעתי עם ידידות שלי לכיכר המדינה. היה שם ילדים בני 13 איזה 3 ילדים. לא נתנו להם איזה חטיף שהם רצו לקחת, אז הם גנבו לאחת מהילדות שהייתי איתם כיסוי מיוחד למושב האופניים שעלה לה הרבה כסף, וזה היה מאוד עוזר טהיה נוח מאוד. והיא קנתה אותו יום לפני, הם לקחו אותו וברחו, ניסינו לרדןף אחריהם אבל לא הספקנו. הפואנטה היא, שילדים כאלה,, הם פושעים קטנים, וקשה לי להאמין, שיש ילדים כ``כ דפוקים ואבלים לגנוב משהו כי לא נותנים להם משהו. עמית בן 11 וחצי...

the real flea

New member
יכול להיות יותר גרוע

דבר ראשון מזל טוב על הזכיה אתמול, דבר שני יצאתם במזל, שנה שעברה שני ילדים ג`ברים גדולים ממני בשנה רצו שאני אתן להם את האופניים לסיבוב אבל היה לי ברור שהם לא יחזרו אז הם רדפו אחרי עם הרולר בליידס שלהם והם נסעו ממש מהר נסעתי כמה קילמוטרים כדי לברוח מהם, בקיצור כל הילדים המגעילים אי שם בישראל הסוף שלכם יהיה מר והעובדה היא שביל גייטס היה ילד שהציקו לו ועכשיו הוא האיש הכי עשיר בעולם, וגם קורט קוביין היה חנון בילדותו

amitoosh.

New member
דבר ראשון תודה..

דבר שני, אתה צודק. בסוף הנחמדים וההגונים, מרוויחים ובגדול. לפחות האלה שאני מכיר :), עמית בן 11 וחצי...

טרבלסי3

New member
וגם...

הם גם משלמים על זה בגהנום(הג`ברים המציקים)בבית דין של מעלה:) ממני א. דרך אגב איך עבר על כולם יום כיפור?

sharon91

New member
גם כאלה יש.

וזה מעיד בעיקר על חוסר בגרות כמובן.. יש לי ידיד, שפעם היינו ידידים טובים ואפילו היה לנו פעם קטע (טוב זה לא קשור), רק שהוא עבר בית ספר אז אנחנו כבר לא ידידים טובים.. בכל אופן, הוא כבר גנב אופנוע ופרץ לתחנת דלק... לא חכם במיוחד, עכשיו יש לו תיק במשטרה.

למעלה