פושעים חפים מפשע

amitay7

New member
פושעים חפים מפשע

בעסק שחור השמיעו קודם ביצוע חדש של TN לשיר שלו פושעים חפים מפשע, תחת ניצוחו של אביב גפן. למרות שאני לא הכי מת על אביב, הביצוע הזה לשיר היה בן זונה. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את השיר, שלא יקח את זה איתו לקבר, ומי שלא שמע את השיר, מאוד מומלץ, בלי קשר לדעות פוליטיות.

ערפדי

New member
ת'אמת ...

לדעתי אביב גפן הוא אחד המחברי שירים היותר אהובים עליי , יש לו שירים ממש טובים ! (אני מדבר על ליריקס) הביצוע לשיר הזה הוא לדעתי לא טוב בגלל ששיר טוב אמור להיות מורכב מכמה דברים : 1.הפקה - ככל שההפקה טובה יותר השיר נשמע יותר טוב ! ההפקה של השיר הזה ממש אבל ממש גרועה לדעתי ! 2.ליריקס - חלק מהליריקס הוא חזק וחלק לא מדבר ... 3.ביצוע - הביצוע פשוט נוראי לדעתי , הם היו יכולים לעשות הרבה יותר טוב ! שאני שמעתי את זה פעם ראשונה בטלוויזיה אמרתי שזה לא טבו , למרות שאני מעריך מאוד את DAM ושמעתי הרבה דברים שלהם ולדעתי הם אחת הלהקות היחידות (באיזור) שיכולות להגיע להפצה בעולם - או בחלק מהעולם ! למרות שלדעתי גם המסר נכון אבל הדרך לביצוע המסר היא ... לא טובה ! אני מקווה לשמוע דברים יותר טובים מ-DAM בעתיד ולא עוד משהו שנראה לי כמו חלטורה !

EmGee

New member
השיר בביצוע הקודם היה מצוין

הביצוע הזה רק גורע מהשיר המצוין שהוא היה.

NME

New member
לדעתי, אביב גפן היה צריך לסתום...

ת'פה... השיר היה מצויין, [לפני] שהוא התחיל ל"דבר" .. זה היה אמור להיות ראפ?, זה היה חרא, ההפקה עולה על קודם...(אופס בכלל היה על ביט של טופאק ... Hail mary אם אני לא טועה..).. אז הביט הזה שיפר ה-מ-ו-ן.. הביצוע שנראה לי[!], היה הקלטה חוזרת.. היה הרבה יותר טוב... או שזה אני והראש המסטול שלי,.. מסכימים איתי??

למעלה