פושעים חפים מפשע ב - YNET

DJ JuVi

New member
אמממ.... מוזר....

זה כאילו אביב לקח את האקאפלה המקורית ועשה לה רמיקס- לכן זה לא יושב. גם את גובה הקולות הם יכלו לשנות, וזה נשאר בדיוק כמו במקור על הביט של טופאק. ועובדה - החלקים שתאמר הוסיף נשמעים מצויין - אבל כל מה שהיה במקור... אמממ... לא משהו. שיר חביב, הפקה חזקה, דווקא את ההפקה אהבתי. יכול להיות שאולי יש פה משהו מפוספס - זה יכול היה לתפוס ממש חזק, אבל כמו שלי זה נשמע בשמיעה ראשונית הוא יצטרך להיאבק כדי לתפוס. יכלו לעשות לזה איזה "קמפיין" או משהו מיוחד שילווה את השיר... אבל מי כבר משדר קליפ ישראלי?! לא יודע, לי חסר משהו בשיר... ד"א, יש חלקים של DAM (שהיו במקור..) שאני לא ממש הצלחתי להבין בגלל פלואו מוזר. אולי זה רק בגלל האיכות...

RunNGun

New member
אהבתי מאוד את השיר!

אני לא איכנס לפוליטיקה, אבל שיר נהדר. אביב גפן עשה כאן עבודה מצוינת, במיוחד לאור העובדה שהוא וראפ היו - איך לומר - די רחוקים. את הטקסטים של תאמר תמיד אהבתי באופן כללי (ללא התייחסות למסר, כמובן) ואביב גפן נתן כאן קטע ראפ בכלל לא רע...
אגב, לפי הכתבה, הקליפ ישודר בהקרנת בכורה בתכנית "משעל חם" עם נסים משעל ביום שלישי, 22:00 בערב, בערוץ 2. שווה לעקוב בין כל הוויכוחים, שמעתי שהקליפ יפה. מי ייתן ותאמר יחדור למיינסטרים!

RunNGun

New member
אהבתי מאוד את השיר!

אני לא איכנס לפוליטיקה, אבל שיר נהדר. אביב גפן עשה כאן עבודה מצוינת, במיוחד לאור העובדה שהוא וראפ היו - איך לומר - די רחוקים. את הטקסטים של תאמר תמיד אהבתי באופן כללי (ללא התייחסות למסר, כמובן) ואביב גפן נתן כאן קטע ראפ בכלל לא רע...
אגב, לפי הכתבה, הקליפ ישודר בהקרנת בכורה בתכנית "משעל חם" עם נסים משעל ביום שלישי, 22:00 בערב, בערוץ 2. שווה לעקוב בין כל הוויכוחים, שמעתי שהקליפ יפה. מי ייתן ותאמר יחדור למיינסטרים!

MAD D

New member
ואי איזה טרוף.........

יצא פשוט פיצוץ שמעתי אותו עכשיו וזה נישמע ממש טוב אני רק מקווה דבר אחד שהוא יגיע לרדיו וינוגן כמו כל שיר אחר וסוף סוף אנשים יבינו שאותם הערבים במיוחד הערבים הישראלים הם אזרחים בדיוק כמנו במדינת ישראל הקטנה והגדושת שנאה

volatile

New member
אני גם לא אכנס לפוליטיקה

כי סה"כ עם כמה שאני חושב לכיוון מסויים בצורה רציונלית, הרגשות שלי לוקחים את הדעות שלי לכיוונים אחרים. סה"כ שיר מושקע, יפה. ובאמת שיר מחאה הכי אמיתי ששמעתי עד פה בארץ. כל הכבוד לתאמר וגם לאביב גפן. פלג.

Big 7

New member
פששששש

איזה הפקה מעולה!!! רק דבר אחד חבל לא הקליטו את השיר מחדש! יצא כאילו שינו את הקצב של תאמר וזה נראה כאילו הוא מושך כל מילה שעה אבל בכל זאת שיר ענק.

אני חושבת שזה ממש טוב...אבל....

למעשה היחס שלי לשיר הזה נורא אמביוולנטי. כמו הדעה הפוליטית שלי...פחות או יותר. קיצר...סאונד והפקה טובה...ויש לי קצת בעיה עם המילים... בכל אופן-אני לא אוהבת את אביב גפן!

ובכן...

הבתים של דאם טובים, אין שינוי מהגירסא המקורית - ליריקסים מעניינים זורמים חד צדדיים ודמגוגיים להחריד. ההפקה חביבה, הקטע של אביב גפן פשוט מחריד... הוא נשמע כמו איזה היפי בן 15 שמנסה לראפרפ על המצב במדינה.

Syndrome

New member
קטע לא קל לכל ימי שישראלי אין ספק..

אבל כנראה שזה מה שנקרא "Face the music" במלוא המשמעות
קטע מאוד יפה, אביב גפן לא יודע לעשות ראפ, הוא נשמע כמו פארודיה רעה ל"קוראים לי יובל אני נורא מבולבל" של דנשה...

למעלה