פושעים חפים מפשע ב - YNET

DJ$upreme

New member
פושעים חפים מפשע ב - YNET

אגב, ראיתי את הקליפ. יש השקעה, יש פרובוקציה. הקונספט והביצוע בקליפ, לא ממש לטעמי. השיר - מעולה.

kodman

New member
שיר מיועלה באמת

לפני חצי שעה במקרה נכנסתי לתרבות וראיתי - בהחלט משובח, שווה שמיעה ואני מאמין שזה יהפוך ללהיט. kodman

kodman

New member
שכחתי דבר אחד

גפן עושה ראפ?

baduist

New member
תגידו.....מי הפיק?

אולדסקול Vs. הלחנים של אביב גפן, לא מה שציפיתי:) יפה מאוד.

tomoshe

New member
התחלקה לך שנינות בהפוכה.

לשיר של טי אן קוראים מת´ עד א´ לא?

multi

New member
שאלה

תאמר הקליט את השיר עוד פעם? כי בעברית הפלואו שלו לא משהו, חבל שהוא לא שיפר אותו יש הרבה מילים שהוא מושך סתם, והפלואו לא יושב בדיוק על הביט

DJ$upreme

New member
בגוף הכתבה. אגב, בואו נדבר על הטקסט

לדעתי, הטקסט הכי אנטי ממסדי והכי חזק שיצא כאן, בלי קשר לדעות שמובעות בו. אם יש מחאה אמיתית בהיפהופ הישראלי, היא מגיעה ללא ספק מאזור לוד. מפתיע שפיגורה מיינסטרימית כמו אביב גפן נרתמה כדי להוציא את זה החוצה. בעידן של זהירות מופרזת שלא להכעיס אף אחד ולהתחנף לכולם, זה מעורר יראת כבוד.

DJ JuVi

New member
לא יודע כמה הוא באמת מיינסטרימי....

...כמו שהוא פשוט שומר על התחת שלו. כמו לדוגמא אי ההתייצבות למופע למען הסרבנים (זה היה פשוט בושה הברז שהוא דפק בשנייה האחרונה...). מצד שני, הוא הפיק פה טוב מאוד לדעתי, והוסיף חלק מצוין... אני ממש (ממש ממש ממש) לא חובב אביב גפן, בלשון המעטה, אבל כאן הוא עשה דבר יפה.

EmGee

New member
דווקא הברז שהוא דפק שם נתן לי את

המעט הערכה שהיתה לי כלפיו. או אמר שהוא לא יכול למחוא על משהו שהוא לא חווה.

שלומי44

New member
צודק

טקסט חזק מאוד, אם יש שיר מחאה אמיתי בסצינה שלנו.. מילים חזקות במיוחד וגם הביצוע טוב

da^Lord

New member
לא שאני מסכים איתו. אבל..

קודם כל, האם אתה מתכוון שהשיר נמצא על השורה שכתוב בה "פושעים חפים מפשע בכחול"? כי זה לא פותח לי. ודבר שני, הנה ציטוט של אביב מתוך הכתבה: "כבשנו אותם, עכשיו אנחנו פוחדים / כי עדיף לפחד מאשר להיות אשמים / בית הדין של ליבנו מבולבל לפעמים, / צד אחד הטרור, צד שני מתנחלים. / מנהיגים מושחתים צועקים סיסמאות, / ואתה האזרח משלם את הגזירות. / כשזוכה פרס נובל לשלום עם רובה / וכמה רבנים מחללים את ההווה". ממ.. נראה כמו כל שיר "על המצב" שכותבים פה בפורום (מבחינת הרדידות), ומאביב גפן ציפיתי להרבה יותר. תאמר לעומתו הרבה יותר מעניין בכתיבה שלו, יותר מפתיע ,ציורי ,עם דימויים וכו', לא כותב בפשטות - "מנהיגים מושחטים צועקים סיסמאות.." מה הוא ילד קטן? את השורה הזאת אני רואה בכל טקסט שנכתב על המצב פה בפורום. רק שהוא בא מהכיוון השני, השמאלני, ואולי הוא פתאום מקבל צבע אחר, בעיקר צבע של פרובוקציה. אגב , בקשר לכל התגובות שקיבל על זה שאביב לובש מדים , אני די מסכים איתם.

kodman

New member
מה? אגב עד עכשיו

מפירסומי עבר אני חשבתי שאביב הלחין פיזמון חדש ושר אותו. מסתבר שהוא הלחין את המנגינה כחלק מההפקה לא? kodman

da^Lord

New member
אהה, אביב בכלל מנסה לעשות ראפ. ממ..

טוב ההפקה יפה, הם הקליטו את השיר מחדש, לא כמו שנאמר פה שרק הדביקו את השיר הישן על ההפקה החדשה. הסאונד טוב, זה נשמע טוב, אבל מאביב ציפיתי שישיר ולא יראפרפ.

TeeAnTee

New member
דווקא לא מפתיע בכלל

וכבר ראינו בעבר שאביב גפן שם בשביל להכעיס אנשים, ולעורר פרובוקציות. ואולי זה ישמע קצת חסר טאקט, אבל לדעתי הוא פשוט חיכה להזדמנות הזאת לעשות שיר עם ערבים, וזה בא לו טוב מאוד, במיוחד בתקופה הזאת. אז לא צריך להרגיש מיוחדים יותר מדי. והטקסט למרות שאני לא מסכים איתו בכלל, הוא באמת חזק. הוא מן הסתם לא אובייקטיבי, אבל אם זה מה שתאמר רואה מהצד שלו, אז ניחא, בסופו של דבר ראפ זאת מוזיקת מחאה, אז למה לא?

MAD D

New member
כן אני גם מאמין כך...

אני גם חושב שהוא אחד מי זמרי המחאה הכי טובים עם לא הכי טוב שיצאו מהארץ מדבר על האמת ורק על האמת ונילחם עם המוזיקה במה שהוא באמת מאמין כמו שהרבה אנשים אמרו מוזיקה זה כלי נשק

da^Lord

New member
אהה זה לא עבד לי,אבל

עידכנתי את המדיה פלייר ועכשיו זה עובד .

למעלה