פושושים שלי...! משאל!!!

פושושים שלי...! משאל!!!

מה המצב? מה קורה? הכל סבבה? שמח? אשכרה בעצם אני מאמין שדיי חרא עם הפיגועים המזדיינים האלה!!! בכל אופן, שמתי לב שחברי הפורום מתלוננים על זה הניהיה משעמם, אז....החלטתי להקים משאל! אז ככה: איזה דיסק של אביב הכי יפה בעיניכם ומדוע? אז נכון (נכון נכון נכון...) שבוודאי כולם יפים, אבל אני בטוח שיש איזה אחד שאתם באמת אוהבים את השירים שבו... אז ככה... אני אוהב את חלולים נראה לי...(האמת שיש לי רק שתי דיסקים של אביב-הכמתב וירח מלא...פאדיחה!!!) (אבל אני יקנה לאט לאט דיסיקם, trust me!)

yellow cheese

New member
אמממ זה משתנה../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif

נכון לעכשיו הדיסק השולט במערכת שלי הוא.... טדם טדם טדם... אביב גפן 3
שנקנה לא מזמן
ויושמע לדעתי עד ממנטו מורי

VengaGirl

New member
אממ....

קשה לבחור...ממש ממש קשה... *מנסה לבחור* המממ.... אולי.... אממ.... אחרי שחשבתי (אני חשבתי!) הצלחתי לצמצם לשני דיסקים... מוותרים לי נכון? בקיצר... המועדפים עלי כרגע הם חלולים ושלוש... (בטוח שעוד כמה דקות זה ישתנה..)

אמממ..אור הירח..ברור!!

הכי פשוט, הכי יפה והכי צרצרי...
למרות שגם אביב גפן 3 הוא דיסק מדהים..הדיסק שאף פעם לא נמאס לי לשמוע אותו הוא אור הירח.

rainbowgirl

New member
אצלי זה....

אור הירח ,כמובן! -עכשיו יש לי דיסקים זרוקים על הרצפה... קורל שאין לה בית ספר מחר!!!!!

אצלי זה דווקא ....

עכשיו, ברגע זה לילות לבנים !! אבל זה תמיד משתנה... אבל אחריו נדמה לי אני הכי אוהבת את אביב גפן 3 ו... אולי אחרי שיצא מומנטו מורי זה ישתנה...

KoKolita

New member
קפצתי לביקור.... ../images/Emo98.gif

אני חורשת לבגרות בהסטוריה.. (
) ורק קפצתי לביקור קצרצר..
אז כמו כל הפעמים שרשמתי את זה- הדיסק הכי אהוב עליי הוא אור הירח.
לדעתי זה ה-דיסק שהכי מאפיין את אביב... וחוץ מזה שאני פשוט לא מסוגלת להוציא אותו מהמערכת שלי...
זהו.. יום טוב לכולכם
,
בבגרויות, ו
לי בהסטוריה..!
סיוון

אמממ.....

יש לי רק 2 דיסקים שלו..... זה רק אור הירח ולילות לבנים... ושניהם מהממים!!!!! אבל יש עוד שירים שאני אוהבת שלא נמצאים בהם... (כמו עונות, עכשיו מעונן וכו´...) אוהבת

וואי! פאדיחות!

אני שומע אביב גפן רק שנה. אין לי אפילו דיסק אחד. יש לי את השירים מחברים ומהאינטרנט. אבל, אני מתכוון לקנות הכל כשההורים שלי בחו´´ל.. אז הכסף יזרום פה קצת.. (אני תומך בקהילה, אל תשנאו אותי :) אז, אני לא הולך מבחינת דיסקים. אני אוהב אותם בניפרדים.. האהובים עליי ביותר.. הם מלאך צלקות שיר עצוב מטוסים רומיאו ויוליה אוהב אותה התאבדות יומן מסע השיר שלנו. וואו, עוד משהו מהגיד, אביב גפן, הוא אחד האנשים הכי, אבל הכי, מוכשרים שאני מכיר!! באמת!! השירים שלו הם שירים ישראליים!! לא כמו החרטבוש´קה שיש כל כ הרבה ממנה היום!! וואלה,אנחנו צריכים להיות גאים שיש לנו זמרים כאלה. מוזיקה ישראלייית לנצצצצח!!!!! ^-^ יאללה לילה טוב כולם.

moon light boy

New member
תשובתי היא כזאת../images/Emo26.gif

הדיסק שאני הכי אוהב הוא "אור הירח" אבל יש לי גם שני שירים שאותם אני אוהב במיוחד...או בעצם שלושה.. -שלכת -למות משעמום -סופרסטאר ועוד רבים אחרים....אבל אלה המועדפים..בעיקר שלכת..

Yael Floyd

New member
עד עכשיו זה היה חלולים

אבל בשבוע האחרון נכנסתי שוב בלילות לבנים... פעם זה היה הדיסק האחרון שהייתי שומעת, אבל פתאום חזר אליי הרצון לשמוע פופ כזה... חי חי ובכלל המילים שם מתאימות לעכשיו... אביבוש תעשה לי ילד :)

למעלה