פור

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
פור

כשהצלב נישא על כתפך במעלה משרכת דרכך עיניך כבויות מבטך מטה שמוט כבר לא תר אחר חיים ומהות משלימה עם הגורל שנולדת ללא מזל אל לך לבקש סליחה אינך זקוקה למחילה כי לא עשית כל רע עניין של פור זה כל הסיפור לא בך האשם פשוט היית שם מציע כתף, קצת ללטף אל פחד, אינני נושך חי את כאבך רוצה לעזור....... לשאת את משאך צאר

חתיכת תפקיד נטלת לעצמך,ידידי !!

ואם כבר החלטת לעשות הסבה למקצוע הסבלות כדאי שתיקח איתך את אורמור-היא האחראית על פיזור האור על כולנו... וכך יעברו להם מלאכית האור ומלאך הישועות ויצילו את כל דיכאוני האינטרנט... ויבוא לציון גואל....

*קסנדרה

New member
לצאר - אולי הודעה נבחרת ?????

לצאר יקירי כתבת משהו שכל כך מבטא את הרגשות הכי עמוקים שנמצאים בנו את ההזדהות הכאב של הזולת כתוב טוב אני החלטתי - הודעה נבחרת !!! קסנדרה

אורמור

New member
הצאר המובחר..

יש לי חבר- מעולם אחר צאר-ולא עוכר נפש משורר מקשיבן ועוזר איכפתניק מלידה פנוי להובלה.. כתף מושטת,לטיפה תמיד מצויד בעיצה.. תמיד מלא בדאגה.. מקשיב זוכר רושם משום פרט לא מתעלם מסייע ואמין.. לכל בן גזע דת ומין כשהוא בחן מושיט היד.. אוויל מי לא יחטוף מייד כי יד חמה , נאמנה,כל כך אינה עיניין של מה בכך.. ומי בר דעת זאת יבין להשיבה ריקם ,לא יהין השבח לאל על בריאה מוצלחת.. שלרבים מסיבה נחת.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אור מברכת על מקריות עגומה.. שהכניסה אותך אלי לתמונה.. ועל הבלו ליידי שהטבת להבינה איי אז לפני כמעט שנה חבר יקר שלי..

zar

New member
תודה על הבחירה H-)

לא רגיל לקרא שבחיי דבר חדש הוא בחיי להיות מלוטף להרגיש מוחנף לזכות בהכרה ועל כך התודה אוהב אתכם צאר

צאר, הרשה לי לברכך,על הודעה מובחרת

שבת שלום ומבורך לך, צאר. הרשה לי נא לברכך על הודעתך המובחרת .. על שירך המקסים והיפהפה. עלה והצלח... המשך כך. אהבתי מאוד את השיר. שלך. אשת המסתור ורעם**

*קסנדרה

New member
וישששששש הודעה נבחרת!!! צאר מזל טוב

צאר יקירי כ``כ האמנתי בשיר הזה, כ``כ התלהבתי ממנו כבר בקריאה ראשונה הרגשתי, חשתי, ידעתי ויששששששששש , ניצחת !!! מזל טוב ושלא תעיז לא להמשיך את זר עלי הדפנה אני מעניקה רק לאחר 3 הודעות נבחרות לפחות.... אז קדימה למלאכה אוהבת אותך קסנדרה

liri1

New member
איחולים

הפרתי את נדרי לא יכולתי להחריש לצאר הנבחר הנושא על כתפיו משא כה כבד כל שאכתוב יהא כה שדוף ובנאלי לכן אנצור את לשוני ואהגה חרש מילה קטנה ואותיר לך למלאה : איחולי....... אוהבת את קורת רוחך חיוכך וקולך הנלהב ושמחה עמך לירי

למעלה