פורש?

שחר 676

Well-known member
עד שאיזו עו"ד מהמגזר או מארגון שמאל קיצוני יעתור לבג"צ, ואת התוצאות לא תוכל לדעת...

אז משתמע מדברייך שמצביעי הימין טפשים במיוחד... מילא נפלו בפח פעם אחת, הם גם עלולים ליפול פעם נוספת. וצריך לעזור להם (מלים שלך) , כלומר ממש מדובר באנשים עם צרכים מיוחדים.
ומצד שני אתה סותר את עצמך. כי אם בשמאל יש יותר טפשים, אז לפי ההגיון (העקום) שלך הם אמורים לראות שממשלת שמאל הצביעה בעד חוק האזרחות, ואילו מהימין הצביעו נגד - אז בפעם הבאה הם יצביעו לימין. בחישוב נטו - הימין אמור להרוויח קולות :)
הבעיה אצלך שאתה מתעקש לצטט מה שנוח לך.

אני כתבתי את המילים הבאות :

" לגבי טיפשותם של חלק ממצביעי הימין אומר כך : יש טיפשים בכל מקום , גם בימין - כמותם בטלה בשישים לעומת כמות הטיפשים בקרב מצביעי השמאל אך היא בהחלט קיימת ולדאבוננו הם הביאו עלינו ממשלה שמאלית....צריך לעזור להם לא ליפול בפח פעם נוספת."

הרי אני כתבתי בפירוש שמדובר בחלק ממצביעי הימין , לא ?
אז מדוע אתה כל כך שקרן ?
זו הרי לא הפעם הראשונה שאתה מפרסם חצאי אמיתויות - מה בשם אלוהים מונע ממך להתנהג כמו גבר ?

אין שום סתירה - קרא היטב ונסה להתרכז

הטיפשות השמאלית אינה מתבטאת באלמנט הקטן עלינו אנו מדברים כעת - היא מתפרשת על אין ספור פרמטרים של אי הכרה במציאות עליהם כתבתי בעבר (הסכסוך היהודי מוסלמי בפלשתינה , ההתנערות מן היהדות , האוטואנטישמיות הסמויה , ההתנגדות לחוק הלאום , התמיכה בהשארת המסתננים ועוד)

ולגבי עתירה לבג"צ ? - ברגע שהעתירה לבג"צ תגיע נבדוק אם יש נחיצות - עד אז הכל כשורה.

בדיקות מקיפות אורכות זמן רב.....זמן רב לאללה..... |יעני|

הכל כשורה ואין שום לחץ מיידי.

nothing but the truth

Well-known member
הבעיה אצלך שאתה מתעקש לצטט מה שנוח לך.

אני כתבתי את המילים הבאות :

" לגבי טיפשותם של חלק ממצביעי הימין אומר כך : יש טיפשים בכל מקום , גם בימין - כמותם בטלה בשישים לעומת כמות הטיפשים בקרב מצביעי השמאל אך היא בהחלט קיימת ולדאבוננו הם הביאו עלינו ממשלה שמאלית....צריך לעזור להם לא ליפול בפח פעם נוספת."

הרי אני כתבתי בפירוש שמדובר בחלק ממצביעי הימין , לא ?
אז מדוע אתה כל כך שקרן ?
זו הרי לא הפעם הראשונה שאתה מפרסם חצאי אמיתויות - מה בשם אלוהים מונע ממך להתנהג כמו גבר ?

אין שום סתירה - קרא היטב ונסה להתרכז

הטיפשות השמאלית אינה מתבטאת באלמנט הקטן עלינו אנו מדברים כעת - היא מתפרשת על אין ספור פרמטרים של אי הכרה במציאות עליהם כתבתי בעבר (הסכסוך היהודי מוסלמי בפלשתינה , ההתנערות מן היהדות , האוטואנטישמיות הסמויה , ההתנגדות לחוק הלאום , התמיכה בהשארת המסתננים ועוד)

ולגבי עתירה לבג"צ ? - ברגע שהעתירה לבג"צ תגיע נבדוק אם יש נחיצות - עד אז הכל כשורה.

בדיקות מקיפות אורכות זמן רב.....זמן רב לאללה..... |יעני|

הכל כשורה ואין שום לחץ מיידי.

הריכוז שלי בסדר גמור ואין שום שקר בדבריי. אני פשוט מתייחס למה שאתה אומר, גם אם זה לא נוח לך. אתה פשוט מתאפיין בחשיבה מתנשאת וחושב שרק אתה רואה את האור וכל השאר מטומטמים, כולל מצביעי ימין שחושבים אחרת ממך.

ולגבי עתירה לבג"צ - אל תהיה כל כך בטוח

שחר 676

Well-known member
הריכוז שלי בסדר גמור ואין שום שקר בדבריי. אני פשוט מתייחס למה שאתה אומר, גם אם זה לא נוח לך. אתה פשוט מתאפיין בחשיבה מתנשאת וחושב שרק אתה רואה את האור וכל השאר מטומטמים, כולל מצביעי ימין שחושבים אחרת ממך.

ולגבי עתירה לבג"צ - אל תהיה כל כך בטוח

אתה אדם שקרן !

בוא תסביר לי מדוע טענת שאני טוען שמצביעי הימין טיפשים בעוד שכתבתי בבירור שמדובר בחלק בלבד ?

לא פעם חצי אמת גרועה משקר מלא.....

זו לא הפעם הראשונה שאתה זורק לאוויר חצאי אמיתויות....זה לא שאתה לא מרוכז , אתה פשוט כזבן ותחמן ואני מודה שזו מצווה להתנשא על מתנשאים ואני משתדל לבצע מצוות.

לא לחינם אני מכנה את מרבית מצביעי השמאל בכינוי "גויים לעתיד"....צדקנות , גזענות , צביעות וכזבנות הן חלק בלתי נפרד מאופיים אבל אתה יודע על מה אני מדבר , נכון כפרה ? |יעני|

לגבי העתירה לבג"צ - כאמור , כל צרה לשעתה.... אין לחץ מיידי , הכל טוב.

nothing but the truth

Well-known member
אתה אדם שקרן !

בוא תסביר לי מדוע טענת שאני טוען שמצביעי הימין טיפשים בעוד שכתבתי בבירור שמדובר בחלק בלבד ?

לא פעם חצי אמת גרועה משקר מלא.....

זו לא הפעם הראשונה שאתה זורק לאוויר חצאי אמיתויות....זה לא שאתה לא מרוכז , אתה פשוט כזבן ותחמן ואני מודה שזו מצווה להתנשא על מתנשאים ואני משתדל לבצע מצוות.

לא לחינם אני מכנה את מרבית מצביעי השמאל בכינוי "גויים לעתיד"....צדקנות , גזענות , צביעות וכזבנות הן חלק בלתי נפרד מאופיים אבל אתה יודע על מה אני מדבר , נכון כפרה ? |יעני|

לגבי העתירה לבג"צ - כאמור , כל צרה לשעתה.... אין לחץ מיידי , הכל טוב.

אני רואה שאתה מנסה ליישם את משנתו של איש השמאל משה סנה (טיעון חלש , להרים את הקול) ע"י שימוש בגופנים מודגשים ומוגדלים... לא עושה עלי רושם :LOL:

לגבי בג"צ - אולי לא קראת את הקישור או שלא הבנת. בג"צ אכן קבע שההתנהלות של שקד היא פסולה ולא ניתן להמשיך איתה. אז הצרה הגיעה, והיה דווקא הרבה לחץ מיידי.
בעקבות לחץ זה לפני כחודש הקואליציה הצליחה איכשהו להאריך את הוראת השעה שוב ב 12 חודשים (גם נגד זה יש כבר בג"צ , אבל זה סיפור אחר).

אז מה לעשות אבל העובדות בשטח מראות דווקא על החשיבות של הסדרת העניין , ובהקדם.

שחר 676

Well-known member
אני רואה שאתה מנסה ליישם את משנתו של איש השמאל משה סנה (טיעון חלש , להרים את הקול) ע"י שימוש בגופנים מודגשים ומוגדלים... לא עושה עלי רושם :LOL:

לגבי בג"צ - אולי לא קראת את הקישור או שלא הבנת. בג"צ אכן קבע שההתנהלות של שקד היא פסולה ולא ניתן להמשיך איתה. אז הצרה הגיעה, והיה דווקא הרבה לחץ מיידי.
בעקבות לחץ זה לפני כחודש הקואליציה הצליחה איכשהו להאריך את הוראת השעה שוב ב 12 חודשים (גם נגד זה יש כבר בג"צ , אבל זה סיפור אחר).

אז מה לעשות אבל העובדות בשטח מראות דווקא על החשיבות של הסדרת העניין , ובהקדם.
זה הרי מוכח שאתה כזבן - וההדגשה באה להמחיש זאת לכל הקוראים אשר להבא ידקדקו בטיעוניך ולא יקבלו אותם כמובנים מאליהם - יש לך נטיה ברורה למכור לוקשים לקוראים ואת זה אתה עושה באמצעות שקרים העומדים על רגליים של אמת - חצאי אמיתויות ! - מניפולטור אמיתי - כמו כה רבים מהמחנה הפוליטי אליו אתה משתייך. |יעני|

התנהגות חסרת גבריות - אבל אני לא מופתע.

ולגבי בג"צ.

אם באמת יש נחיצות מיידית חקיקת בזק יכולה להתרחש צ'יק צ'אק ואתה יודע זאת היטב.....כאמור ניתן גם להאריך ולמסמס את הזמן הנדרש לבדיקת כל בקשה ובקשה - יש אין ספור אמצעים בירוקרטים אשר נועדו להרוויח זמן....ומבחן המציאות מוכיח שאני צודק , לא ?

אם בג"צ יתחום אותנו בזמן נבצע חשיבה מחודשת אך כאמור בינתיים הכל טוב ואין שום נחיצות מיידית - ממשלת השמאל של סער ובנט עומדת על כרעי תרנגולת.

כל דבר בשעתו - יש לנו הרבה סבלנות.

nothing but the truth

Well-known member
זה הרי מוכח שאתה כזבן - וההדגשה באה להמחיש זאת לכל הקוראים אשר להבא ידקדקו בטיעוניך ולא יקבלו אותם כמובנים מאליהם - יש לך נטיה ברורה למכור לוקשים לקוראים ואת זה אתה עושה באמצעות שקרים העומדים על רגליים של אמת - חצאי אמיתויות ! - מניפולטור אמיתי - כמו כה רבים מהמחנה הפוליטי אליו אתה משתייך. |יעני|

התנהגות חסרת גבריות - אבל אני לא מופתע.

ולגבי בג"צ.

אם באמת יש נחיצות מיידית חקיקת בזק יכולה להתרחש צ'יק צ'אק ואתה יודע זאת היטב.....כאמור ניתן גם להאריך ולמסמס את הזמן הנדרש לבדיקת כל בקשה ובקשה - יש אין ספור אמצעים בירוקרטים אשר נועדו להרוויח זמן....ומבחן המציאות מוכיח שאני צודק , לא ?

אם בג"צ יתחום אותנו בזמן נבצע חשיבה מחודשת אך כאמור בינתיים הכל טוב ואין שום נחיצות מיידית - ממשלת השמאל של סער ובנט עומדת על כרעי תרנגולת.

כל דבר בשעתו - יש לנו הרבה סבלנות.

זה שתכנה אותי גם אינספור פעמים שקרן לא ישנה את המצב, ואני אשמח אם תמיד ידקדקו בטיעוני.

אני לא רואה צורך להוכיח את גבריותי בשום מקום, בטח שלא בפורום הזה, ויסלח לי כבודו אם אני לא רואה בו דוגמה ומופת להתנהגות "גברית".

ואפרופו דיקדוק בטיעוני - תתחיל אולי בעצמך לעשות את זה, כי מסתבר שעדיין לא הבנת , אז אני אסביר לך בפעם האחרונה. בג"ץ כבר פסל את המדיניות של שקד בנוגע להארכה ומסמוס הזמן הנדרש לבדיקת בקשות. זה קרה בינואר. בעקבות זאת היה צורך בחקיקת בזק (התרחש במרס האחרון) בה בוצעה שוב הארכת השעה בעוד שנה. העניין טרם הוסדר באופן סופי. אבל המציאות מראה שאתה טועה ולא ניתן לנקוט במדיניות ה"הארכה והמסמוס" האלה, ומדובר בנושא חשוב, לפחות עבור הציונים שביננו שרואים את טובת מדינת ישראל לנגד עיניהם ורק אחר כך לטובת מי ירשם השג כזה או אחר. לצערי , אתה כנראה לא נמנה על הציונים ועוסק בעיקר בחשבונות, נקמנות, הפצת שנאה וגזענות.
ויותר מכך אין לי מה להוסיף בנושא. אתה מוזמן להמשיך לצווח ככרוכיה ולהזהיר בגופנים מודגשים ומוגדלים על ילקוט הכזבים שלי....

שחר 676

Well-known member
זה שתכנה אותי גם אינספור פעמים שקרן לא ישנה את המצב, ואני אשמח אם תמיד ידקדקו בטיעוני.

אני לא רואה צורך להוכיח את גבריותי בשום מקום, בטח שלא בפורום הזה, ויסלח לי כבודו אם אני לא רואה בו דוגמה ומופת להתנהגות "גברית".

ואפרופו דיקדוק בטיעוני - תתחיל אולי בעצמך לעשות את זה, כי מסתבר שעדיין לא הבנת , אז אני אסביר לך בפעם האחרונה. בג"ץ כבר פסל את המדיניות של שקד בנוגע להארכה ומסמוס הזמן הנדרש לבדיקת בקשות. זה קרה בינואר. בעקבות זאת היה צורך בחקיקת בזק (התרחש במרס האחרון) בה בוצעה שוב הארכת השעה בעוד שנה. העניין טרם הוסדר באופן סופי. אבל המציאות מראה שאתה טועה ולא ניתן לנקוט במדיניות ה"הארכה והמסמוס" האלה, ומדובר בנושא חשוב, לפחות עבור הציונים שביננו שרואים את טובת מדינת ישראל לנגד עיניהם ורק אחר כך לטובת מי ירשם השג כזה או אחר. לצערי , אתה כנראה לא נמנה על הציונים ועוסק בעיקר בחשבונות, נקמנות, הפצת שנאה וגזענות.
ויותר מכך אין לי מה להוסיף בנושא. אתה מוזמן להמשיך לצווח ככרוכיה ולהזהיר בגופנים מודגשים ומוגדלים על ילקוט הכזבים שלי....
לא לחינם אני מכנה אותך "כזבן" - גם סיפקתי הוכחה לגניבת הדעת שלך , לא ?

חוסר גבריותך אינה מוטלת בספק - אדם "גברי" אינו נזקק למניפולציות נכלוליות בכדי לומר את שעל ליבו. השימוש בסלנג נועד להמחיש לך עד כמה אני סולד מהתנהגותך נעדרת הטסטסטרון. :cool:

מה שאתה טוען רק מוכיח את צדקת טענתי שכן מבחן התוצאה מוכיח שיש לנו זמן - הארכת השעה הוארכה ויש לנו זמן להמתין לנפילת ממשלת השמאל ההזויה מבלי להעניק לה מתנות אלקטורליות - איילת שקד מתפתלת ומסתבכת , חקיקת בזק נערכה והרווחנו עוד שנה שלמה כך שטקטיקת ההשהיה עבדה נפלא , לא ? בעוד עשרה חודשים נדבר שוב ונראה אם יש נחיצות מיידית , בינתיים אין !

חלק ניכר מן השמאלנים אינם ציונים , הם תומכים במסמוס הצביון היהודי במדינת ישראל , תומכים בחורבנה של ישראל כמדינה יהודית , מתנגדים לסילוק המסתננים הלא חוקיים , מתנגדים לחוק הלאום ובפועל צועדים אל עבר מדינת כל אזרחיה ולאומיה והכל נובע מאותה שנאה עצמית אשר גורמת להם להוקיע את דת אבותיהם תחת כל עץ רענן , אותה אוטואנטישמיות סמויה המקננת בנפשם המעורערת.

ציונות הינה "כמיהה לציון" וכידוע "ציון" היא עיר הנצח ירושלים - ירושלים הדתית לא החילונית. זה מה שהביא את אבותיך דווקא לחבל ארץ זה ולא לאוגנדה או אל עריש אך שמאלנים מסוגך שכחו מזמן מהיכן באו ולאן הם הולכים - גם חילונים גמורים השכילו להבין שציונות מתבססת בראש ובראשונה על כמיהה אל כור מחצבתו הדתי של העם היהודי. לא לחינם אתם מכונים "גויים לעתיד".

נערך לאחרונה ב:

שמלת תחרה1

Well-known member
מה
שיקלי אדם יקר וערכי - הוא ילך עם האמת שלו עד הסוף. הוא לא סטה מהבטחתו לבוחר ועל כן הוא אינו ראוי להיות מוכרז כפורש.

אין לכם מושג עד כמה אני סולד ממראהו של בנט מופיע בטלויזיה - מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר כרת ברית עם זוהמת השמאל על מנת למסמס את יהדותה של המדינה , רימה את בוחרי הימין אשר העניקו לו את קולם והכל בשל גחמות קריירה אישיות ושנאה אישית לנתניהו - למען מטרות "נעלות" אלו הוא השליך את האידיאלוגיה שלו לפח האשפה.
מה ההשלכות אם יכירו בו כפורש?

nothing but the truth

Well-known member
הוא יכול להקים מפלגה חדשה
בספק אם יוכל לעבור את עכוז החסימה
אבל כבר היו דברים מעולם.

אכן.
אבל להקים מפלגה חדשה זה בדיוק לא להתמודד במסגרת המפלגות הקיימות.
כמו שכוכבית חידדה , הוא עדיין יוכל להתמודד במסגרת מפלגה קיימת אם יפרוש עכשיו מהכנסת. במפלגה חדשה אין לו סיכוי.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אכן.
אבל להקים מפלגה חדשה זה בדיוק לא להתמודד במסגרת המפלגות הקיימות.
כמו שכוכבית חידדה , הוא עדיין יוכל להתמודד במסגרת מפלגה קיימת אם יפרוש עכשיו מהכנסת. במפלגה חדשה אין לו סיכוי.
תעשה לי טובה. NTBT (נתב"ג)
אם אתה רוצה שאני אמשיך להתדיין איתך בפורום,
אז תפסיק להביא לי את "החידודים של כוכבית",
היה לי מזה מספיק בחודשים האחרונים. :-/
החידודים שלה אינם מעניינים . |חיוךרחב|
למה שלא תביא קצת חידודים משלך לשם שינוי?

nothing but the truth

Well-known member
תעשה לי טובה. NTBT (נתב"ג)
אם אתה רוצה שאני אמשיך להתדיין איתך בפורום,
אז תפסיק להביא לי את "החידודים של כוכבית",
היה לי מזה מספיק בחודשים האחרונים. :-/
החידודים שלה אינם מעניינים . |חיוךרחב|
למה שלא תביא קצת חידודים משלך לשם שינוי?

עובדתית מה שהיא כתבה היה נכון, ורלוונטי לנושא.
ואם היה בדברייך משום הצבת אולטימטום - אז לא נבהלתי :cool:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
עובדתית מה שהיא כתבה היה נכון, ורלוונטי לנושא.
ואם היה בדברייך משום הצבת אולטימטום - אז לא נבהלתי :cool:
"הצבת אול טימטום"?
מה אני נראה לך? "משה דיין"?
בקשר למהבול'ה, אני לא יודע מה היה כתבה, כי היא מעניינת לי את המחט. :-/

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
מפלגת ימינה בראשות בנט דורשת להכריז על ח"כ עמיחי שיקלי כפורש.
מה דעתכם? הוא פורש? צפה בקובץ המצורף 46524
ההכרזה מצחיקה בנסיבות העניין, אבל במידה מסוימת, מוצדקת כמובן. לטוב ולמוטב, האיש פועל בניגוד לקביעות סיעתו. אמנם הוא כמובן צודק שהסיעה היא זו שפועלת בניגוד להצהרותיה, מצעה, התחייבויותיה וכו', אבל עדיין.

ai27

Well-known member
מה דעתכם? הוא פורש? צפה בקובץ המצורף 46524
יכול להיות שהוא חלק מסיעה פורשת.

זימנו וועדה במהלך פגרת הכנסת, שזה חריג
כדי למנוע אפשרות כזו
לא כל חברי הכנסת יכלו להגיע בהקפצה כזו באמצע החופשה
ובכלל לא ברור אם זה חוקי

Harrington

Well-known member
מנהל
תיקון קליל אם יורשה לי; לא מדובר במפלגת ימינה. החלטותיה של המפלגה אינן זקוקות לאישור ועדת הכנסת. מדובר בסיעת ימינה בכנסת. אלו שני דברים שונים.

למעלה