פורש קאררה אוטמטית

• פותח הנושא zok
  • פורסם בתאריך

zok

New member
פורש קאררה אוטמטית

איכס אני לא מאמין שראיתי כזה דבר בהרצליה פיתוח ראית את האוטו רצתי מהר להסתכל פתאום אני רואה את הידית ולא האמנתי איזה באסה מי קונה כזו מכונה אוטומט מי יכול להסביר לי

Turbomini

New member
פורשה אוטומטית?..

והיא עדיין יותר מהנה לנהיגה ויותר איכותית מסובארו אימפרזה טורבו ידנית. ותחשבו על זה...

itzik93

New member
נכון

והיא גם יקרה פי 6 מסובארו אימפרזה טורבו ידנית... ותחשוב על זה
איציק

Turbomini

New member
אז היא יקרה

אבל מה יש לחשוב? יותר אוטו בדרך כלל עולה יותר כסף, כך זה בטבע. או שחזרנו לוויכוח הנצחי "אימפרזה נגד פורשה" כאשר המנצחת ברורה כי אתה וחבריך יכולים להרשות רק אימפרזה, ולכן היא המנצחת?.. ואם אדם מעדיף גיר אוטומטי בפורשה שלו - אז תקרא לו "סנוב נפוח שלא מבין בנהיגה", או יותר טוב "פושע"?.. ואם כבר פורשה שמו גיר אוטומטי ברכב שלהם, אזיי כנראה שהם ידעו מה הם עושים, שלא כמו אימפרזה 1.6 עם גיר אוטומטי ממנו אני סובל כל יום בדרך לעבודה כי הגיר נו ממש לא מתאים לאוטו הזה.

itzik93

New member
ההשוואה שלך פסולה מיסודה...

רק עקב חוסר הבנה שלך, התחלת לפתח פה נושא לויכוח על שום דבר (כנראה שאתה מאלו שאוהבים לריב סתם). אין בכלל מה להשוות רכב ששוה מיליון שקל לרכב ששווה 160,000 ש"ח... לא באתי לקטול את הגיר האוטומטי בפורשה (אפילו לא התייחסתי אליו או הזכרתי אותו) - רק שאתה קפצת כמו ליצן וטענת שהפורשה יותר מהנה ויותר איכותית מאימפרזה טורבו ידנית... מעניין לדעת איזה ספורטיבית אתה היית קונה אם היו לך 160,000 ש"ח (רמז: לא פורשה).... וחוץ מזה, אני עדיין לא מבין אנשים כמוך שרצים להשוות כל דבר עם אימפרזה טורבו ידנית (כנראה שכואב לכם משהו...) אני לא יודע למה אבל מכאן גם ערבבת את האימפרזה 1.6 אוטומט - וכמה שאתה סובל כל בוקר... מה אני יגיד לך, אני ממש מרחם עליך... איך לא קנו לך פורשה אוטומטית מהעבודה... ממש בושה וחרפה.... באיזה חברה אתה עובד ? אולי כדאי שנפנה לעיתונות בנידון ! אולי יסדרו לך משהו יותר טוב מהאימפרזה 1.6 אוטו´.... (בעצם, חבל שאתה לא נוסע על אקסנט אוטומטית כל בוקר לעבודה). איציק - כדאי שדרור ימחק את הויכוח הדבילי הזה.

© DrorZi

New member
למה למחוק ../images/Emo35.gif זה דיון רכב לגיטימי

זה שמערבבים פה יפאנית 1.6 אוטומט מול פורש לא עושה את זה ללא שייך לפורום
דרור זי, לא אכפת לי איזה גיר, לא אכפת לי איזה צבע, העיקר שיהיה 911

itzik93

New member
../images/Emo13.gif

אם אתה מאשר אז אין לי בעיה עם זה - אני עם הרגל על הגז
איציק - שתכף יתחיל לערבב פה פורשה 911 מול פיאט 127 שנת 79

Turbomini

New member
למחוק או לא

תסלחו לי על הגסות רוח. מה אתם, דפוקים? או שלא למדתם לקרוא? כולה ניסיתי להעיר שיש אוטומט ויש אוטומט, לצורך הדגמה הזכרתי את רכב שאני מכיר היטב (אותה אימפרזה מסכנה). ואיפה בדיוק השוואתי? עד כמה שזכור לי דווקא אמרתי שאין מה להשוות, אבל נו... כנראה שרק אני מסוגל להבין את עצמי היום. יאללה, שימו רגל על הגז וחכו לי בסיבוב.

Turbomini

New member
הוויכוח

לא, חס וחלילה. אסור למחוק. הרי אני קפצתי ואתה האמדת אותי במקום. תן לאחרים לראות ולהנות. את האימפרזה הכנסתי מרוב שאני קורא בפורומים, כנראה שמדברים עליה יותר מדי - אל זה מבקש סליחה ומקווה שתועיל בטובה לסלוח. את האימפרזה האוטומטית הכנסתי בכלל בטעות, כנראה הליצנות שלי גברה על השכל הישר, ואל זה אני גם מבקש סליחה. אם היו לי 160,000 ש"ח לאהייתי קונה אימפרזה, אבל זאת דעה אישית שלי ושלי בלבד, מבקש לא להרוג אותי על כך שלא הייתי מצטרף לחבר´ה. לא נסיתי להשוות וגם ביקשתי לא להשוות, אז מה הבעייה שלך, ילד? תודה, אבל חוץ מהראש לא כואב לי כלום. שוב תודה, אני עובד בחברה מספיק טובה, וגם תודה שלא קנו לי יונדאי. למה לא קנו לי פורשה? אולי כי זה קצת יקר? (מה זה, אני מנסה לחדש משהו?..) או אולי כי אני לא צריך?.. יאללה, בוא נריב עכשיו עוד קצת ונשווה גם איביזה עם לוטוס !

© DrorZi

New member
אז מה כן היית קונה ב 160K ../images/Emo35.gif

יאללה, טרד חדש, מה היתם קונים ב 160K אני כן הייתי קונה WRX
דרור זי, עד 120 את הקליאו ספורט, ללא ספק.

Turbomini

New member
מה הייתי קונה

אתה לא תאמין, אבל ב-100 הייתי קונה פורשה משומשת, ובעוד 60 - בונה מיני שתיתן לאותה פורשה בראש. (זה לא שאני לא עושה את זה כרגע...)

עתיד18

New member
הולכים לרצוח אותי פה בטח...אבל...

S70 T5 שנת 00 משפר אותה קצת (ראיתי כבר אין ספור כאלו) ומגיע איתה ל290 כוח סוס, גיר אוטומטי, רכב מנהלים, ומלכת רמזורים לשמה (אגב ראיתי גם כזאת עם קיט 4 על 4) לא הייתי לוקח את האימפרזה מסיבה מאוד פשוטה, לא כל היום זה מרוץ, והנוחות נסיעה שלה לא ברגע של מרוץ, שואפת לאפס !! אני רוצה אוטו נוח, שביום יום יתן לי סופר הנאה, ממושבים מפנקים, רמת גימור גבוה, עיצוב נעים לעיניים, וקולות נעימים לאוזניים, ואני גם רוצה מנוע חזק, שכל לחיצה של הגז תהיה לחיצה עצבנית, אני רוצה קיק דאון ב50 שיביא לצווחת צמיגים כמו שפותחים ברמזור, ולכל זה אני רוצה לשלב גיר אוטומטי (טוב האמת על האוטומטי הייתי מוותר
,) אבל בסך הכל, גם נהיגה על אוטומטי היא לא כלכך רעה, אפילו יש לה יתרונות כאלו ואחרים.... חבר´ה בלי לשפוט אותי בבקשה, זאת דעתי הנוכחית, לא לכעוס שלא "קניתי" אימפרזה WRX אחים שלי לו הייתי רוטשילד...יא בה דה בה דה בה דיי

Turbomini

New member
צדיק !!!

אל החוצפה ואל היושר מגיע לך צל"ש! למה לרצוח? תבחר מה שמתאים לך, ולך בלבד, ואל תסתכל על "מה שכולם החליטו". הכל לא נכון. וגם אף עיתונאי רכב או נהג מבחנים מהולל לא יידע להחליט יותר טוב ממך עצמך מה מתאים לך יותר. לכן גם כל הבהלה הזאת מנוכחותה של קאררה אוטומטית בחנייתו של מישהו היא אינה במקום, ובטח ובטח שלא האשמה שלו בחוסר טעם או הבנה. כל אחד מבין ומחליט בשביל עצמו, ואת זה שכחנו מזמן במדינה הזאת! ועוד דוגמית קטנה (שלא לצורך השוואה לפורשה!!!): מי לאזעזל החליט בשביל העם היהודי שלאנצ´ה תמא זה אוטו רע? מי קבע שאלפא 164 היא לא אמינה? ומי הדביל שטען שהטיפולים של סובארו הם זולים? הלפת שמן ומסננים מזורגגת עולה לי 1,000 שקל לפני מע"מ !!! לא לדעת הקהל! כן לדעת האישית! איפה לאזעזל הדגל שלי? אני חייב לנופף במשהו...

תמירי

New member
לנציה רכב נפלא היתה לי תמא

רכב נוח רק מה שהיבואן לא מטפל ותומך במותג. מושבים עם ריפוד אלקנטרה כחול דיפון עץ מהגוני שעונים כמו פעם רק 155 כ"ס לרכב כזה אוטומט קצת כבד חבל שבעבר לא הלכתי על גרסת הטורבו.

itzik93

New member
צדיק כתמר יפרח יפרח....

עכשיו עברנו לקטגוריית ה"מנהלים" עם "שיפצורים" ספורטיביים ? ממש משהו משהו... אחלה "השוואה". איציק

Turbomini

New member
איציק, תירגע כבר!!!

נשאלה כאן שאלה "מה היית קונה ב-160,000 ש"ח?", אז אנשים עונים. מה לא נראה לך הפעם???

itzik93

New member
לגבי הטיפולים...

וואלה יצאת בזול... אני הלכתי שבוע שעבר לטיפול שיגרתי במוסך (שמן מנוע ופילטרים) ושחטו אותי ב 2620 ש"ח + מע"מ !! על פילטרים ושמן מנוע !!! כאלה בני-זו%%# המוסכים האלו...סססססססססססססאמק... רק תגידו לי מה המניאק שאמר שהטיפולים בסובארו זולים ?!?! מי ??? תביאו אותו לפה אני קורע אותו ל 20 חתיכות !!! כזה שקרן !!!! מפיץ שמועות אלמוני שכמוהו ! שיבוא לפה אני קורע אותו !!! אני יראה לו מה זה טיפולים זולים !! איציק

Turbomini

New member
טיפולים

כגודל הכנף - גודל החשבון. תוריד אותה - ותקבל את המחירים שאני מקבל כי הרי השמן שאני ממלא הוא אותו שמן סינטטי (כך לפחות הם רושמים לי בחשבונית).

itzik93

New member
../images/Emo6.gif

כן, רק ה"בעיה" היא שאין לי "כנף"
(וגם לא הייתה לי כנף ולא תהיה לי כנף) 1000 ש"ח על טיפול שיגרתי ? מוגזם (בשבילי) - אבל יש כאלה שזה שווה להם את זה (טיפול גדול + בדיקת בלמים + ביקורת כללית) - ולמי שלא, פשוט לא מכניסים את הרכב למוסך מרכזי/מורשה ויוצאים בחצי מחיר במוסך אחר (ומי שממש אוהב יכול לטפל ברכב בעצמו). איציק

למעלה