פורש מהפורום

פורש מהפורום ../images/Emo140.gif

הפורום הזה חם, אוהב ומחבק. אני מרגיש פה כמו בבית הפרטי שלי. אבל לפעמים מנהל כזה או אחר דואג להעכיר את האווירה הזו. יש כאן מדיניות של סתימת פיות מאוד לא לעניין ולי אישית קשה ליטול בזה חלק. קשה לי ומעיק לי לחשוב פעמיים לפני שאני כותב מילה, כי "לך תדע מה הקפריזות העכשיויות של המנהל תהינה." אני חושב שכמו בכל מקום בעולם ובמיוחד בפורום שלנו- אם אני חושב שאדם X או Y הוא הומו- אני אומר את זה. זכותי. חופש הביטוי. מדינה דמוקרטית. וכולנו חוטאים בפשע הנתעב הזה כל יום מעל דפי הפורום ולאו דווקא "זוכים" להתייחסות מעליבה של מנהל חדש או ישן שרוצה להפגין את כוחו ולהתנסות קצת במחיקת הודעות. ברגע שמנסים לסתום לך את הפה על כל פיפס שאתה מוציא- זה כבר לא לעניין ואני לא אקח חלק בטירוף הזה. אז רק רציתי לאמר לכם, חברי הפורום, שהיה לי כיף ורובכם באמת אנשים מקסימים. חלק מכם הכרתי קצת יותר לעומק [לא, לא מה שאתה חושבים] והיה לי באמת נעים מאוד. לכל מקרה שתרצו- אפשר תמיד למצוא אותי במסרים האישיים או בפורומי הגאווה השונם בתפוז. סופ"ש נעים , אוהב, טל

../images/Emo47.gif מה זההההה טל ../images/Emo10.gif

למה.... רק בגלל הקטע של האאוטינג? אם תחשוב על זה זה באמת לא הכי לעניין להצהיר שמישהו הומו כשהמישהו הזה לא הצהיר בעצמו... זה פגיעה בבנאדם... אתה לא צריך לקבל את זה כהתקפה אישית נגדך... חבל.... תחשוב על זה שוב...ואם לא אזלפחות נמשיך לקשקש במסנג'ר/ טלפון

תגובת הנהלת הפורום.

פורום אינו דמוקרטיה. לכל פורום יש את הכללים שלו ואת התקנות שלו, כמו שכל אחד יכול לקרוא בתקנון הפורום. מעל לתקנון הפורום יש את תקנון תפוז שהוא זמין לכל אחד ואליו כל הפורומים כפופים. ההודעות שלך עברו על שני התקנונים, בגלל זה הן נמחקו ע"י שני המנהלים. זה לא היה בגלל "קפריזה של מנהל". וברמה היותר אנושית, דווקא מכיוון שאתה הומו אתה צריך להבין את הרגישות לגבי נושא נטייה מינית של ידוענים. כל אחד לא היה רוצה שיתעסקו בפומבי עם הנטייה המינית שלו אלא אם הוא יצא בהצהרה מול כל הולם לבדו. אם לך אין את הרגישות להבין את הסוגיה, עבור זה לפורום יש מנהלים שידאגו גם לגולשי הפורום וגם לפגיעה אפשרית במי שאינו גולש בו. תודה ויום טוב. הנהלת פורום "בנים בלבד".

נו תעזוב אותך בחייך

אתה לא הולך לשום מקום... :) אל תיקח את זה אישי, אם יש תקנון, אז יש תקנון, ואם התקנון אומר שאסור אאוטינג, אז אסור אאוטינג, ואם הוא אומר שאתה לא יכול לקבל מקרר, אז לא תקבל מקרר...

../images/Emo10.gif

חבל.. תהיה חסר לי ונראה לי שגם להרבה אחרים אין קשר בין מחיקת ההודעה למשהו אישי נגדך, נראה לי שהיא הייתה נמחקת גם אם כל אחד אחר היה כותב אותה. נכון, קורה הרבה פעמים שמעלים ספקלוציות או אומרים הזה או ההוא בטח משלנו.. אבל כשאומרים את זה בתור עובדה זה כבר הוצאה מהארון ולכן צריך היה למחוק את ההודעה הזאת. מול חופש הביטוי עומדות לפעמים גם זכויות של אנשים אחרים וכבודם. מקווה שתחשוב על הדברים ותשנה את דעתך..
מיכאל

פרבול

New member
חבל, על אף שאני לא מסכים איתך..

להגיד למישהו שהוא הומו, בלי שהוא יצהיר על זה , זה לכפות את ידו. זה אלימות לשמה.. ואם אתה לא מבין את זה מקומך באמת לא פה אני קורא פה בפורום ואתה לא נשמע כמו בנאדם אגרסיבי ככה שזה דיי מפתיע שתגיד דברים כאלה.. יש זכות הביטוי, אבל יש זכות האדם לכבוד ולפרטיות ולשמירת שמו הטוב. (לא שלקרוא לו הומו זה לשון הרע, אבל אין לזה ביסוס וזו הוצאת דיבה). ואתה צריך להבין שגם אם דברים נאמרים בצחוק, יש בפורום גבולות ודברים שלא אומרים בצחוק כי מי יודע מי נעלב מהם.. אני חושב שאם תסכים איתי בנוגע לזה, אין שום סיבה שתפרוש מהפורום.. חבל

wiseman19

New member
../images/Emo45.gif

שלא לדבר שזה מנוגד לחוק ואפשר לתבוע אותך על זה.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נראה לי שהכל יצא מפרופורציות

במקרה הזה. וממש חבל לי על זה. אני חייבת לעוף, אז אני אפרט יותר מחר. אבל אתה מאוד תחסר לי והיה חשוב לי כן לומר את זה. למרות שאני לאו דווקא מסכימה או לא מסכימה.

GrimBoy

New member
האיש הישן...

וכולנו חוטאים בפשע הנתעב הזה כל יום מעל דפי הפורום ולאו דווקא "זוכים" להתייחסות מעליבה של מנהל חדש או ישן שרוצה להפגין את כוחו ולהתנסות קצת במחיקת הודעות. השירשור שלך והטענות הסופר "בוגרות" שלך יעלו בראשו של כל קשיש בן 100 וילד בן שלוש את התהייה הקשה לגבי כמות הרוצחים, הגנבים, האנסים והפדופילים שעשו מעשי פשע "נתעבים" כמו שאתה מכנה את המעשים שלך ויצאו מזה מבלי שאף אחד יגלה. ואז יבוא מי שיגיד לך, וזה אולי יעצבן אותך גם, ש-"גנב הוא מי שנתפס". ואם רותם, ערן או אני בשביל העניין שמנו לב שאתה דוגל במעשה כזה או אחר בפורום כנראה שאתה עושה את זה לא לעניין ולא במקום. זה אולי מתאים או לא מתאים לך אבל גם בהנחה שלא מדובר בתקנון של תפוז אותו אתה מפר, הפורום הזה הוא לא עולם הדמוקרטיה אותו אתה רוצה לעשות והוא גם לא יהיה... יש כאן מנהלים שדוגלים בחוקים מסויימים מתוך כוונה לאפשר לכל אחד מהאנשים שגולשים בפורום להנות ממנו עד כמה שאפשר מבלי שהוא או פרטיותו יפגעו. הבחירה שלך לעזוב, כפי שאני רואה אותה, היא ויתור או אקט של תשומת לב מיותר שיכול היה בקלות להיות מוחלף בהבנה והמשך הלאה לשירשור הבא... בהצלחה.

למעלה