פורשת לזמן מה..

פורשת לזמן מה..

אבל אני יחזור כי המודם שלי התקלקל וברגע שזה יתוקן אני אהיה פה מחדש אולי אכתוב סתם הודעות רגילות אבל בבלוגים אני לא אהיה אז המשך יום נעים וחסר לכם שלא תתגעגעו אליי

nכמ

New member
בה ביי..

תהני מהחופשה שלך מהבלוג TV.. אל תשכחי לחזור

NumLock

New member
אבדה : נרקיסטית

כל היודע דבר על נרקיסטית נא ליצור קשר טלפוני למשטרת הנרקיסים טלפון 1800-12345678 - בחיוג חינם. נרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנרקיסטיתנר אייי זה כאב כמה פעמיים רשמתי את זה תכלס.. אני אוהב אותך :)

תן לנרקי במודם שיצא לה האודם../images/Emo6.gif

ב"ה נרקי כפרה תחזרי מהר אני חיב לתת לך בקר קר קר טונאזז
שבת שלום נשמה ממני בני...

mrslbm77

New member
נרקיס יא קופה....../images/Emo176.gif

חצי אבטיח קופה אבטיח חחחחחחחחח יו בטח יחשבו שהשתגעתי חחחחחחחחח חולה עלייך יא מטבוחה ויאללה כולה המודם התקלקל איי איי חשבתי כבר פורשת לצמיתות איזה הודעה עשית :" נרקיסטית פורשת" חחחחחחחחח קרועה בייייייייי אוהבתתתתתתתתתתת
מרסל

אני לא פורשת

אני פה בפורום אבל בבלוג טי וי אני לא אוכל להכנס אז תבלו! וד"ש לאטלנטה!

the only mishel

New member
נרקי..........

תקשיביליטובאתלאהולכתלשוםמקום!גםככהאתחסרהליפהואנילאחושבתשאניצריכהלאבדאותךלטובתהמודםהמחורבןשלך!אתקולטתכמהאתמתאמצתכדילהביןמהאנירושמתלך?אנימתעללתבךבצורהמושלמת!ואתאוהבתכלרגעמזהאיךתוכליבלעדי?מיירבלץאותךבלילות?טובגםלינהיהקשהלרשוםלךככה!דבריאיתימקבלצתקטנהשלי! שבתשלוםומבורךלךושבועטוב! חולהעלייךיותרממהשאתהמבינה!

תקשיביותקשיביטובעכשו!

הבנתיכלמילהשלךואנילאפורשתלגמריישוםמודםלאיפריעליבאמצעקיבלוץאיתךהבנת אותי?אזאלתדאגיאניוהתוכיםשליעדייןכאןאיתךולאנעזובאותךלשוםמקוםיאדובתקוטב יפהשליאניאוהבתאותךמישליקהנשמהחולהעלייךועלהקוקוהאילתישלך

the only mishel

New member
ליבילביעלייךיפתישלי!!!

לאהאמנתילשמועותהזדוניותאפילוולאלרגעאחדידעתישתמידתישארואיתי(אתוהתוכים...)אהובתישליסדרימהראתהמודם(ישלישידורביוםרביעי!)אוהבתלנצחקיבלוציםהמקבלצתהראשיתשלך... חולה עלייך נרקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נדמה לי שהמודם הסתדר לבד ../images/Emo9.gif

תחזיקי אצבעות שהוא לא יינתק לי בכל רגע..

כפרה נרקייייייייייייייייי

נו כמה זמן עד שיסדרו ישפרו יעשו משהו עם המודם הדפוק שלך חולה עלייך נשמה שלי וקורעת את ברכיי הוד מלכותה אוהבת דניאל כהן אטלנטה נ.ב. אי אפשר גם מסנג'ר?

חץ אהבה

New member
נרקיסטית--תקראי

אם יש לך בזק בינלאומי בזמן האחרון יש להם ים ניתוקים זה לא בעיה של המודם שלך אם זה היה בעיה לא היית יכולה בכלל לגלוש

למעלה