פורשת ט'

kiki girl

New member
פורשת ט'

כתבתי את כל ההודעה ואז המחשב כבה. אנסה לשחזר...
כתבתי מייל למטפל שלי שאני פורשת, שאני אבוא לפגישה אחרונה ודי. אלך לפסיכיאטר שוב אקח כדורים אחרים , כי הציפרלקס שניסיתי כמה ימים עשה לי כאב בטן.
איןלי כוח לדבר עם אף אחד, נמאס לי לדון ולהסביר, כל שבוע אותו דבר.

התקופה האחרונה בלתי נסבלת יותר, חשבתי אתמול שהנה עבר יום אחד ברגיעה יחסית, ושכחתי את העובדה שאני לא יכולה להתמודד לבד אפילו שחבר שלי יושן . ונפלתי שוב, כמובן שחלק מהאוכל לא הצלחתי להקיא, והעליתי במשקל לאחרונה, ואני לא מדיימנת ואין לי כל רצון לשכנע אף אחד שזה באמת נכון. זאת לא הפואנטה, אחרי יום חמישי הנורא, שהקאתי כל כך הרבה פעמים שאני לא זוכרת בכלל, שלא הלכתי לריקודים, שקמתי למחרת עם לסת כל כך כואבת, ומגרנה, ופנים נפוחות שזה פשוט מביך להיראות ככה לפני אנשים, וחצ'קונים.
השיניים כואבות.
ובא לי לפרוש, זהו אין לי כוח יותר. נמאס לי מהחרדות מהמחשבות האובססיביות, ובנוסף לזה כאילו אין לי מספיק על הראש צריכה להתמודד עם עצמי והאוכל. המשפחה המזויינת שלי, ההורים שלא יודעים להיות הורים אבל לשלוח ולהגיד שבת שלום זה הם יכולים, למי אכפת מהאס אמ אס המזויין הזה, למי אכפת?????? תבואו אליי תתעניינו לשלומי, באמת, אל תהיו יקיים פוציים, הרי זה מה שאתם יודעים. זה נורא. אנשים קרים. שאי אפשר להשחיל מילה.

אולי אתקשר לער"ן אם אצטרך. כל היום אני לבד. והיו לי מלא תוכניות להתמודד, ואחרי אתמול בלילה אני לא רואה טעם או מצב רוח להראות את הפנים שלי בחוץ.

,

קולדון

New member
מותק, זה נשמע כבר מצב די מסוכן..

וממה שנראה אבדת את השליטה די ממזמן..

לא חבל עלייך?
הייתי חושבת ברצינות על מסגרת מחזיקה מאוד מאוד. לפחות לתוקפה של ההתחלה- לצאת מההתמכרות, להתרגל לשפיות עם אכילה, לקבל כלים תוך כדי תמיכה מקסימאלית..

המטפל שלך... היה מן סטודנט כזה נכון? לא נשמע לי שאפילו טיפול פסיכולוגי מקצועי מנוסה ומעולה היה מספיק כשהמצב כזה אקוטי.

kiki girl

New member
ממשיך להיות רע טריגר

אני פוחדת לקבל דום לב או משהו כזה, בזמן הקאה או זלילה.

זללתי והקאתי. ושוב זללתי והבטן ענקית ואני מרגישה נורא קולדון נורא!

בא לי ללכת עכשיו לעבודה של חבר שלי להגיד לו, שאני מקיאה. הוא לא יודע. זה שנים כבר....

מפחדת לומר.

ביקשתי שהמטפל יצור איתי קשר ביום שישי, הוא התקשר ואמר לי לכתוב לו במייל לפני שבת שהוא יוכל לכתוב לי בחזרה. כתבתי לו כבר ביום חמישי, ושום דבר, לא מייל ולא כלום.אין מספר טלפון לייצור איתו קשר שצריך, ממש תענוג.

ואת צודקת.אבל איזה מסגרת?
לאן אני אלך?

קולדון

New member
קודם כל תגידי לבנזוג..

אני יודעת שזה קשה, וזה שכבר שזה נמשך שנים לא עושה את זה יותר קל לספר..
אבל- את חייבת להגיד לו! לא משנה מה, זה עדיף על הכל.
את לא צריכה להתמודד עם זה לבד.
אני בטוחה שזה דווקא מאוד יקל עלייך.. וכל מה שייקל עלייך כרגע- יעזור לך לצאת מזה. ואפילו אם הוא יגיב לזה הכי רע שאפשר לדמיין- עדיין תהיה לך את ההקלה שאת לא מסתירה, ולא סוחבת לבד, ולא נשארת לבד עם המחלה הזו.

ומשם- לטיפול יותר רציני. אשפוז זו המסגרת הכי מחזיקה.
את כותבת שאת לא יכולה להשאר לבד, אפילו לא כשהוא ישן- זה אומר שאת צריכה עזרה הרבה יותר מקיפה מטיפול רגיל.
ולעזזל הכל הכי חשוב הבריאות שלך. גם זו המיידית, כי כן, זה מסוכן ולא סתם את מפחדת. וגם הפחות אקוטית מגיע לך לצאת מזה לגמרי לגמרי לגמרי. בלי שאריות ובלי נפילות ובלי הקאות ובלי כל הסבל הזה... לחיות כמו בנאדם. זה בסיסי ולא איזו מותרות.

אני מאמינה שאם החבר ידע מה המצב שלך וכמה את מסכנת את עצמך, הוא יוכל לתמוך בך... ולעזור לך לעשות את הבחירה הנכונה.
לפנות למרפאה, לבקש הפנייה... לברר את הפרטים שם לגבי מה שאפשר לעשות. אולי פשוט להגיע למרפאה ולהשיג טיפול דחוף יותר, ללא הסבסוד...

kiki girl

New member
זה לא ילך

להגיד לבן זוג זה אבוד. לא אכפת לו, אנחנו גם עומדים להיפרד. אני מחפשת לי דירה עכשיו. היום הוא חזר מהעבודה ואמר "אכלת לי את הלחם?" אז אמרתי שכן. ואמר זה לא הפסטה שהכנתי. אז אמרתי שאני יודעת (הכנתי פסטה נוספת כי אכלתי טובה בזלילה הקאה שלי, ולא רציתי שיראה שאכלתי את הכל, כנראה שהוא שם לב) אמרתי לו שלא רציתי שיגיד שאין לו פסטה עכשיו בגלל שאכלתי לו את הכל. אז הוא אמר לי שאני מוזרה. ושזה כמו לחיות עם עכבר שאוכל כל הזמן דברים. יצאתי בכעס מהבית והלכתי לים, פיזית הרגשתי רע, מפוצצת עם כאב בטן) ולפני שהלכתי אמרתי לו שהוא יכול להיות יותר רגיש,אכפת לו רק מהעובדה שאכלתי לו את הדברים, במקום לשאול לשלומי איך אני מרגישה עם הסיפור הזה, לדאוג לי. אבל לא. הוא אדיוט.

יקל עליי אני חושבת לצאת מפה וללכת למקום אחר, אני די לא מאושרת כבר הרבה זמן בקשר הזה.
אני רוצה לחיות כמו בנאדם. תודה חמודה, עזר לי מילות עידוד, אין לי מישהו שאומר לי את זה בסביבה שלי, מישהו שלא נותן לי לברוח, ושאומר לי שהמצב לא טוב, ולא מטאטא מתחת לשטיח כמו אמא שלי או אבא שלי.
השארתי פרטים באיזה מרפאה פרטית אמרו שיחזרו אליי עדיין לא חזרו... מחר אנסה לעשות כמה חיפושים לעוד מקום , יש לי ביטוח הראל אולי אפשר למצוא משהו דרך שם.

Noagal61

New member

דיי... רוצה לצעוק ביחד?...אני קוראת את המסר שלך וכל מילה שאת כותבת מגבירה את המועקה הזאת בלב, החנק רק מתגבר...
והכי כואב לי שאין לי מה להגיד לך כי אני בדיוק מרגישה ככה!
הסופ״ש עבר לי יחסית טוב אחרי שבועיים וחצי שחורים, לא הלכתי לעבודה כמעט שבוע!!! אבל קמתי כי אין לי ברירה ומחוסר ברירה הגיע גם החיוך ועם החיוך הגיע התקווה (אני לא יודעת אם זאת המילה) אבל משהו הגיע...
את מכירה את הרכבת הרים הזאת!, עוד יום עוד יומיים תאחזי בזה שאת יודעת שזה יגמר שאין לך ברירה להמשיך לחיות את החיים ואם את חייה אותם כבר אז עדיף לעשות משהו איתם...
וככשאת שם לא לשכוח לשלוח לי הודעת חיזוק ועידוד 

למעלה