פורק

פורק

זה היה אמור להיות ביקור קצר... בסך הכל להחזיר לך איזה חפץ שנשכח. ושוב אלה העיניים הירוקות והבורקות שלך, והחיוך הזה , שאף פעם לא ידעתי להכיל אותו... ואני שבוי. אני יודע איך לשכוח אותך , אבל לא כשאתה כאן להזכיר. ואני בוהה בך ואתה בי מנסה להיזהר ממך... להיזהר ממני. ומצליח קצת והרבה לא וקצת אסור , וקצת מותר וקצת , זה כל מה שנשאר. ולא רוצה שייגמר לעולם. כבר מאוחר וצריך ללכת מושכים כמה רגעים אחרונים שכטה אחרונה מהצוואר שלך. על מפתן הדלת, שוב אותו החיוך כמו צידה לדרך... להתראות ילד יפה ניפגש עוד שבועיים... בחתונה שלך.

ספר ריק

New member
../images/Emo201.gif ריגשת בצורה לא נורמלית

במילים ספורות הבעת כל כך הרבה. עוררת תחושות שאני חושב שמוכרות לכל הומו, ברמה כזו או אחרת. אין לי מילים של נחמה אליך. רק אשא תקווה שלא יישכחו עוד חפצים (..) שיפריעו בשכחת הבעל לעתיד, שלא רצויה מחד, אך הכרחית מאידך.

leopold5

New member
בהצלחה. לא רגע קל בחיים

כל הומו כבר "חיתן" חבר סטרייט שהוא היה מאוהב בו. הרבה הצלחה עם ההתמודדות עם האבל עליו, ועם ההיפתחות להתאהבות מחודשת, אולי מישהו שגם יכול להחזיר אהבה

וואוו, כואב. אבל כשמשחקים באש, אחרי שבוערים

נותרת הצריבה. מהודעותיך המעטות אני מתרשם שאתה לא מהשוקעים - אחרי שתגרד את עצמך מהרצפה תמשיך הלאה, לאתגר ולעונג הבא.

בסוף תלמד שלא להתאהב בסטרייטים או במתחתנים

מכל סוג שהוא. בינתיים אני מאחל שתעלה ארוכה לכל מכאוביך, איש חביב ורגיש.

avitano

New member
../images/Emo201.gif

שולח לך חיבוק גדול... גם אותי ריגשת, הכי חשוב זה להסתכל קדימה ולשמור את הזכרונות הטובים

אני רק להבהיר

אומנם מן הדברים שכתבתי קל להסיק שאני שבור ורצוץ וכתות ומעוך ונתוק, וכך גם התרשמתי מהתגובות, אך לא כך הם פני הדברים. אני מספיק חזק כדי לראות את זה קורה. אני מספיק חזק כדי להיות שם. ההיסטוריה שלי הציבה מחסומים נוקשים בדרך לרגשות שלי, וגם הבחור הזה שכביכול צלח אותם, עדיין לא הגיע לנקודה הקריטית שתגרום לי להישבר. על הנקודה הזאת אני שומר מכל משמר... הלא היא כמוסה עמדי חתומה באוצרותי. הדברים שנכתבו נכתבו בלהט הרגע וגם כתבתי, שאני יודע איך לשכוח אותו אבל לא כשהוא לידי. היום אני בסדר... לא מתאבל , לא מפויח וממש לא צריך לגרד את עצמי מהריצפה. רק לפעמים קצת טעם מר בפה שעובר עם מסטיק אורביט.

למעלה