פורק מחשבות

נירון5

New member
פורק מחשבות

היי לכולם,, אני מגיע מדיי פעם (בערך כל חצי שנה) פורק את מה שיש לי על הלב והולך.. אני עכשיו בדרך לפגוש מישהי...... אני פשוט נכנע ללחצים של ההורים, האחיות, המשפחה...כולם רק ללחצים שלי אני לא נכנע... לא יודע מה אני הולך לעשות, לא יודע למה... אני רק יודע שכרגע העיניים שלי מלאות בדמעות. נשבר לי מהכול.... אני יודע שאין סיכוי שאני אוכל לומר למשפחה שלי את האמת,, אני יודע, אתם מכירים את ההרגשה הזאת של הידיעה...... אני פשוט אבוד,, לעולמים.... נראה מה יהיה עכשיו בדייט.......

שומאן

New member
תהיה חכם

היי נירון אני חושב שהמצב שאתה נמצא בו הוא קשה ביותר. אני לא חושב שאתה צריך לפעול מתוך לחץ. אמנם אני לא חושב שמישהו צריך לצאת מהארון עד שהוא לא מרגיש מוכן לכך, אך אני בהחלט חושב שאתה לא צריך לצאת לדייטים רק בגלל לחץ משפחתי. לצאת לדייטים או לקיים קשר עם אישה במקרה שלך הוא משהו לא טבעי, שבשלב מאוחר גם יפגע לא רק בעצמך אלא גם בבת זוגתך. אני מאמין שמי שהשם ברא אותו עם הנטייה צריך לחיות חיי נזירות ולא להכניס את עצמו למערכות יחסים - לא עם נשים ולא עם גברים. תהיה חזק ותשמור על עצמך

outcider

New member
תהיה עוד יותר חכם

אני בהחלט מסכים עם הרישא של קודמי. זו תהיה טעות להגרר אחרי הרצון של המשפחה שלך ולמצוא את עצמך בקשר עם אשה. קשר כזה רק חאמלל אותך (ובטח ובטח שהוא יאמלל אותה). אני חושב שמה שאתה צריך זה להפסיק לחשוב על כל העולם ואשתו ומה הם רוצים שאתה תהיה, ותתחיל לחשוב על עצמך. תעשה מה שטוב לך. לא חייבים בשביל זה לצאת מהארון (לפחות לא עד שתהיה מוכן). באתי הביתה יונה וולך בָּאתִי הַבַּיְתָה הוֹרַדְתִּי אֶת הַבְּגָדִים הוֹרַדְתִּי עֶשְׂרִים שָׁנָה וְטִלְפַּנְתִּי לוֹ אָמַרְתִּי לוֹ בָּאתִי הַבַּיְתָה וְהוֹרַדְתִּי אֶת הַבְּגָדִים הוֹרַדְתִּי עֶשְׂרִים שָׁנָה תַּעֲשֶׂה מַה שֶּׁטּוֹב לְךָ אַל תִּתְחַשֵּׁב בְּאַף אֶחָד תַּעֲשֶׂה מַה שֶּׁאַתָּה רוֹצֶה הָעִקָּר שֶׁיִּהְיֶה טוֹב לְךָ אֶפְשָׁר הֲרֵי אַחֶרֶת לְהִזְדַּקֵּן מִכָּל הַצָּרוֹת הָאֵלֶּה. מִלִּים הַרְגָּשׁוֹת בְּכִי הוּא בְּכִי צְחוֹק הוּא צְחוֹק סְלִידָה הִיא סְלִידָה וְרָחוֹק זֶה רָחוֹק עֶצֶב הוּא עֶצֶב צַעַר הוּא צַעַר וְאֹשֶׁר הוּא אֹשֶׁר שִׂמְחָה הִיא שִׂמְחָה וּלְכָל רֶגֶשׁ יֵשׁ שֵׁם קָרוֹב הוּא קָרוֹב.

orbinin

New member
שיר מדהים

תודה רבה לך אאוטסיידר! "וּלְכָל רֶגֶשׁ יֵשׁ שֵׁם קָרוֹב הוּא קָרוֹב" חזק!

leopold5

New member
חיזוק מכאן

החברה תמיד תנסה להפעיל עלינו לחץ להיות שונים מכפי שאנחנו, ועל כך אמר הפילוסוף סארטר "הגיהנום הוא הזולת". כי הזולת תובע מאיתנו להיות שונים ממי שאנחנו. והעיקר לא לפחד כלל. אל תעשה דבר שתתחרט עליו, דבר שאתה לא שלם איתו. בסוף אתה תהיה עצמאי - תהיה לך עבודה ודירה משלך, ותוכל לחיות את חייך. החזק מעמד עד אז.

למעלה