פורקת...

פורקת...

היום לפני ארבעה חודשים היתה לי הפלה. אומנם בשלב מוקדם מאוד, אך זו היתה הפעם הראשונה שהבטא היתה חיובית. ולצערי ''נכנסנו לסטטיסטיקה''.
היום לפני ארבעה חודשים היתה לי הפלה והחברה הכי טובה שלי ילדה. באותו היום.
היום לפני שלושה חודשים חברה טובה אחרת שהיתה לפני חתונה, הודיעה שהיא בהריון. כה פשוט וקל, היא הפסיקה גלולות ומיד באותו החודש נקלטה.
כולם מסביבי עם ילדים או בהריון, כולם מצליחים ואנחנו לא. כולם לא יכולים לקבוע תוכניות כי אין להם בייביסיטר ואנחנו...ספונטניים...
ויש לי מזל גדול עם בן הזוג המדהים שלי, הוא כל כך מכיל ומבין ואוהב ומפנק ובכל זאת - יש לי חור בבטן.
אני מרגישה מקולקלת ומקוללת, ובא לי לצעוק ולהתעצבן ולבכות ובא לי חופש ארוך בלי לחשוב מי בהריון ומי ילד ולמי צריך לקנות מתנה והאם זה בן או בת או תאומים...
וכאן אני יודעת שזה המקום היחידי שיבינו אותי, בלי לרחם עליי, בלי להגיד לי - "ממש בקרוב זה יקרה, את תיראי!" כי אני לא יכולה לסבול שאומרים לי את זה, בלי להעביר עליי ביקורת אם אני קצת מתרחקת מפיקניקים של החבר'ה שלכולם יש לפחות ילד אחד אם לא יותר ובלי להציע לי אולי לחשוב על אופציות אחרות.

אין באמת פאנצ' בתגובה הזו, סתם פריקה של עול שיושב עליי... תודה לכל מי שקראה...

גיי J

New member
כל כך מבינה

ההרגשה הזו שלנצח נהיה בטיפולים, כולם מתקדמים ואנחנו תקועים.
זה טוב לפרוק, גם בשביל זה יש את הפורום המקסים הזה!
שולחת חיבוקים
ואולי באמת תצאו לחופש, הגוף והנפש זקוקים לזה.
חשוב לזכור שמגיע לנו להינות ולא רק לעבור מסבב לסבב.
המון בהצלחה!

snir210

New member
חיבוק ענק

הכי מובן ומוכר בעולם מחבקת אותך ומבינה ומנחמת ומזדהה הכאב כל כך מוכר וכולם הולכים לידי על קצות האצבעות כדי לא לפגוע מרגישה כל כך לא שייכת לשום מקום רוצה לנסועעעע רחוק

שני717

New member
כולנו באותה סירה

אני ביצעתי הזרעה ראשונה וקיבלתי היום מחזור והבטא שלי היא מחר. נכון שאני די חדשה בנושא-אבל אני אכן מבינה לליבך. אותי בעיקר מרגיזים האנשים ומה שיש להם להגיד.לכן אני כבר מתרחקת ומעדיפה כמה שפחות אינטראקציה שלא תהיה הזדמנות לשאלות מיותרות. תחשבי חיובי למרות שזה קשה במצב שלנו. אני לעומתך ליפעמים חושבת (וזה די אכזרי) שאולי לא יהיו לי ילדים כפי שתיכננתי וזה ---בסדר!!!!!. וככה אני ממשיכה לנסות עד שיהיה לזה סוף טוב אני מקוה. מאחלת לך המון הצלחה ותחשבי חיובי יש לך חיים גם בלי ילדים משפחה חברים זוגיות בריאות עבודה .... תנסי להנות מזה כי גם זה מאוד חשוב.

ענתי787878

New member
חיבוק גדול אהובה

הפלה זה אירוע מטלטל. אצלי הוא השאיר המון כעס על העולם. וכל הקושי להרות ואיך שנראה שלכל השאר קל זה גם צובט. מאחלת לך שהמסע שלכם יהיה קצר. של כולנו. זה באמת פורום מדהים של חברות למסע. אנחנו פה

למעלה