פורקת...

מותר לי

New member
פורקת... ../images/Emo4.gif

היום נתקלתי בקשת רחבה מאד של אנשים, שהוותה את תמצית החברה הישראלית... היו כאלו שהתקשרו לשאול "מה זה החיוב של ה-24 ש"ח? הסוכן אמר שזה 15 ש"ח!" (כן, גברתי, זה אכן חיוב של 15 ש"ח, תסתכלי בשורה הנכונה, ולא בעמודה של 'לא לתשלום') והיו "כתוב לי כאן חיוב של 36 אגורות, אני אמנם לא קטנוני, אבל על מה החיוב הזה של 37.53 אגורות?" (אתה אכן לא קטנוני, ובזה הרגע הוכחת זאת, אז במחילה מכבודו, יפתח נא את החשבונית ויבדוק מה רשום ליד '37.53 אגורות') היתה מישהי מאד חמודה, שהיה ממש כיף לדבר איתה ולא איבדה את הסבלנות אלי אפילו כששמתי אותה 50 שנה על "הולד" כדי לברר משהו! והיתה מישהי שצעקה עלי למה הבן הקטן שלה לקח לה את הטלפון וחגג איתו
משמרת מעניינת מאד, סיימתי אותה באיחור מכובד של שעה! נשאר לי רק לחזור ללקוח אחד שהשיחה איתו התנתקה באמצע ולא הצלחתי לתפוס אותו אח"כ... (ובינתיים ביררתי עוד כמה פרטים לגבי השאלה שלו, ועשיתי "שיעורי בית" יסודיים ביותר לפני שאני חוזרת אליו) סוף היום, אני מתקשרת, ומהצד השני שומעת קול של ילד קטן... "איפה אבא?" אני מבררת... "בבית חולים!"
והפירוט לא איחר להגיע... "אבא דיבר עם איזו נציגה, ואחרי חצי דקה הוא התמוטט ולקחו אותו לבית חולים" האמת? באותו רגע נעלמו לי המילים... סיפרתי לילד שהנציגה זו אני, וחזרתי אליו עכשיו כי לא סיימנו את השיחה (כנראה התמוטט תוך כדי השיחה ולכן התנתק ולא הצלחתי לחזור אליו...), ושימסור לאבא רפואה שלמה ממני ושירגיש טוב... לא נעים לסיים ככה משמרת

מותר לי

New member
דווקא במקרה שלו הוא לא חוייב...

לייתר דיוק- הסברתי לו שרשום 0.00 כי הוא חוייב על אפס שקלים, מה שאומר- שהוא לא שילם ולא היה אמור לשלם... אולי זה היה מהתרגשות על כך שגילה שלא שילם?

ebi83

New member
יהיה טוב../images/Emo70.gif

לאט לאט תכירי עוד סוגים מוזרים של אנשים...

מותר לי

New member
הספקתי להכיר עופות משונים ../images/Emo129.gif

כמו זאתי שרצתה "זיכוי בכסף מזומן עכשיו או להתנתק"

תגידי,

את כועסת עלי? למה את לא מספרת את זה גם בפורום שלי?
ואת לא יכולה להגיד שלא הזהירו אותך... למרות שהקטע עם הלקוח שהתמוטט הוא דבר חריג למדי (וטוב שכך).

מה אתה רוצה?

הבנו שמשעמם לך, לך תקרא ספר או תתאמן בחסימת עורקים ואל תתערב במערכות היחסים שלי עם אנשים שאתה לא מכיר ואל תחליט בשבילם מה הם רוצים או לא רוצים. ובתור אחד שהכריז בכמה הזדמנויות שהוא לא מוכן להגיב לי, אתה מגיב להודעות שלי בכמות די מכובדת...

מותר לי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

חוץ מזה אני בסדר, אתמול שמתי את כל בגדי החורף בתיק ענק ואת המעילים בתיק ענק אחר, סידרתי קצת את המרפסת שהפכה למחסן לא מוכרז, נשארתי עם 7 ארגזים במרכז החדר
הגיע הזמן באמת

טל205

New member
אין0

לתת שירות לישראלים זה כלל לא קל... מתוך נסיון עצום.. איך שרואים שאת עדיין ירוקה,שאכפת לך,שעדיין לא נשחקת... ימים אחרים יבואו. תצליחי! ועוד טיפ קטן,אם משהו מדבר בצורה גסה,מקלל,מתעצבן וכו.. זיכרי שזה לא אישי!!! אין לך מה להתעצבן! כך הוא מוציא את כעסו על החברה שאת מייצגת.גודלאק.

מותר לי

New member
קשה, קשה לעצבן אותי ../images/Emo8.gif

ואם מדברים בצורה גסה- אני קוראת לאחראי והוא נותן אישור להפסיק את השיחה... תודה, טלוש!

y e t i

New member
אני מנסה לחשוב

מה היה קורה אם דבר כזה היה קורה אצלי .. אצלנו זה עובד ככה .. "שמע חביבי, אם היא מתה אתה מת אחריה " , סוג של איום של אנשים כבר בדקות הראשונות . תארי לך כמה אני לוקח את האיום זה לתשומת ליבי ברגע שאני אומר להם "מצטער אדוני , עשינו מה שאפשר היא נפטרה וכ"ו .." מה שאני מנסה לומר זה שאם הייתה לנו שליטה על רגשות או תגובות ומעשים של אחרים יכולנו לדעתי לפתור הרבה מאוד משברים בארץ .

מותר לי

New member
בארץ? בעולם! ../images/Emo6.gif

אוח... אם רק היתה לנו שליטה... האמת שאני כבר מזמן לא נבהלת מאיומים, עוד מהתקופה שאמרו לי "בגלל אני אקבל התקף לב" "בגללך לא ישנתי בלילה" "את מקצרת לי את החיים" "תראי כמה שיערות לבנות צמחו לי", וזה דוגמאות לאיומים "קלים".... אני למדתי דבר אחד: אם אני אשמה אני אודה בזה ואקח את כל האחריות על עצמי. אם אני לא אשמה- שיחשבו מה שבא להם, זה לא יזיז לי.

חכי למשפטים החזקים באמת

"בגללך אני אמות כי אני לא אוכל לקנות תרופות למחלה שלי כי אני אצטרך לשלם לעו"ד שיתבע אותך" "בגללך אין לי כסף לטמפונים" וכמובן כל ה"תעשי מחיר" לגווניו השונים. אני מתה על הנטיה הזאת של האנשים להפיל על הנציג הזוטר את האחריות המלאה לנהלי החברה.

למעלה