פורקת ומתייעצת
יודעת שזה לא פורום רפואי, אבל אשמח להארות או לכיווני מחשבה אם יש. מחכים לתור לגסטרו..
בן קצת יותר מ-4 חודשים.
בחודש וחצי-חודשיים האחרונים, הואטה מאוד העליה במשקל, וכרגע נמצא באחוזון 11
(ירד ממעל 50).
בתחילה, היה חשד לריפלוקס כי פלט/הקיא, כל הזמן האוכל שלו עלה וכו'. רופא הילדים רשם גביסקון, לא התחלנו איתו (גם כי טסנו וגם כי לא היה נראה לי כ"כ..) אבל בעצם התופעות הריפלוקסיות מאוד פחתו. כמעט ולא פולט.
בחודש האחרון סובל יותר מכאבי בטן, היה אי שקט בהנקה ואחריה, ולפני כשבועיים התחילה צואה רירית ירקרקה, ובשבוע האחרון הוא רק משלשל.
בתרבית צואה לא נמצא משהו מיוחד, רק לויקוציטים.
אני 3 שבועות ללא מוצרי חלב ושבוע בלי ביצים, אבל השלשול ממשיך.
למישהי יש עוד כיווני מחשבה? שני רופאי הילדים שראינו המליצו על תוספות.
אני נטולת כוחות לשאיבות, חוששת (וכן, מודה שגם מתבאסת) מלתת עכשיו תמ"ל שיוסיף לבלאגן בבטן, פוחדת מהעדפת בקבוק אבל גם לא רוצה שהעקשנות על ההנקה הבלעדית תהיה עיוורת ותפגע בקטנצ'יק. הרי הכי חשוב לי שיהיה מרוצה ובריא.
מתגעגעת לקקי רגיל
יודעת שזה לא פורום רפואי, אבל אשמח להארות או לכיווני מחשבה אם יש. מחכים לתור לגסטרו..
בן קצת יותר מ-4 חודשים.
בחודש וחצי-חודשיים האחרונים, הואטה מאוד העליה במשקל, וכרגע נמצא באחוזון 11
בתחילה, היה חשד לריפלוקס כי פלט/הקיא, כל הזמן האוכל שלו עלה וכו'. רופא הילדים רשם גביסקון, לא התחלנו איתו (גם כי טסנו וגם כי לא היה נראה לי כ"כ..) אבל בעצם התופעות הריפלוקסיות מאוד פחתו. כמעט ולא פולט.
בחודש האחרון סובל יותר מכאבי בטן, היה אי שקט בהנקה ואחריה, ולפני כשבועיים התחילה צואה רירית ירקרקה, ובשבוע האחרון הוא רק משלשל.
בתרבית צואה לא נמצא משהו מיוחד, רק לויקוציטים.
אני 3 שבועות ללא מוצרי חלב ושבוע בלי ביצים, אבל השלשול ממשיך.
למישהי יש עוד כיווני מחשבה? שני רופאי הילדים שראינו המליצו על תוספות.
אני נטולת כוחות לשאיבות, חוששת (וכן, מודה שגם מתבאסת) מלתת עכשיו תמ"ל שיוסיף לבלאגן בבטן, פוחדת מהעדפת בקבוק אבל גם לא רוצה שהעקשנות על ההנקה הבלעדית תהיה עיוורת ותפגע בקטנצ'יק. הרי הכי חשוב לי שיהיה מרוצה ובריא.
מתגעגעת לקקי רגיל