פורקת את מה שהצתבר

פורקת את מה שהצתבר

כמה ימים סוחבת איתי את הכאב הזה, היינו ביחד 4 וחצי שנים לא מזמן חגגתי את היום הולדת שלי, הוא השקיע כל כך. אך שבוע שעבר. פתאום על ויכוח שטותי כל כך, הוא אמר שהוא רוצה שקט, ושאין לי כוח להתמודד איתי בנוסף כל מה שעובר עליו. איחלתי לו יום טוב ושידבר איתי שיחליט כי אני בסך הכל רוצה שיהיה לו טוב. מאז לא שמעתי ממנו כלום. יש לנו חברים משותפים, אחד אמר שהוא יצא בחמישי למסיבה. השניה אמרה שהוא היה בסופ"ש בבית של ידידה שלו, ובהמשך בקולנוע עם מישהי. ואני עם הכאב הארור הזה שלא משתחרר, למה אני בכלל ממשיכה לאהוב את החוצפן הזה, שזרק את השנים לפח ככל הנראה, שממשיך את חייו שמלאים הנאות ואני הטובה, נתתי את הנשמה, זה מה שמגיע לי?

*עריכה*: אל תגידו לי ליצור איתו קשר, כי זה הדבר האחרון שאעשה

זה אמנם משהו שאת לא רוצה שאגיד..

אבל תביני שלאחר שהכאב הראשוני הזה טיפה ישכך, תצטרכי לקבל תשובות. אפילו לא נפרדתם כמו שצריך לפי דברייך, הוא פשוט הרים ידיים ואמר שהוא צריך שקט, הוא חייב לך תשובות, הוא חייב לך הסבר, והוא חייב לך סגירה מכובדת. אחה דברים שאם לא תמצאי את הכח לקבל אותם תמיד יישאר בך הפתח הזה , הספק הזה, השאלות הלא פתורות שילכו איתך קדימה ויתעצמו למשהו שיגרר איתך גם לקשרים הבאים. עדיף ׳להוציא׳ מולו את כל הכאב שיש בך, ואז להמשיך הלאה. אני לגמרי מבינה את ההרגשה בה את לא מסוגלת ליצור קשר, לכן זה עניין של זמן .

Daolina

New member
הוא לא חייב , אבל זה יהייה נחמד מצידו לסיים את זה בטוב

yasminoosh13

New member
אני מבינה אבל החיים ממשיכים

בסה"כ הוא הפסיד הוא זרק 4וחצי שנים על שטות כי מצא סיבה אומנם לא צודקת אבל הוא לא ידע איך לסיים זאת
יכול להיות שהוא לא הבן אדם שלך תצעדי קדימה אל תחשבי שהכל הסתיים החיים עוד לפנייך ואני בטוחה שתמצאי מישהו שמגיע לך :)

כמהאפשר

New member
לימור, את טועה.

הוא לא חייב לה שום דבר.
זה אולי מכאיב וזה לא נעים, אבל זו האמת.
את לא חייבת שום דבר לאיש. חוץ מאשר לעצמך.
&nbsp
וזה בלתי נתפס לפעמים ומרגיש נורא לא פייר, אבל זה ככה.
&nbsp
והייתי בדיוק באותו המקום- בן זוג שלי קם ועזב.
ורציתי למות. למות.
הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ופשוט לא חזר.
&nbsp
אבל העובדה היא שאף אחד, גם לא האדם שאנחנו חושבים שהוא הכי קרוב אלינו לא *חייב* לנו שום דבר.
יש הגון, יש הרבה מושגים. אבל גם הם מאוד אינדיווידואליים, מאוד סובייקטיביים.
ואיפשהו, הוא אמר לה שקשה לו כרגע. שהוא צריך את השקט ואת האגואיזם כרגע.
זה המקום שלו. זה איפה שהוא נמצא.
רוצה? תביני אותו.
רוצה? תהיי שם בשבילו.
רוצה? תתחשבי ותחכי.
לא רוצה? לא יכולה? אחלה.
אבל את לא יכולה לבוא ולומר "אתה חייב". כי הוא לא.
&nbsp
לגבי הפתח, תחושת הלא סגור. זה כבר תלוי באדם שהיא.
לצערי, לתקופה מסוימת את צודקת.

Agirllikeme

New member
זה הכאב הכי נורא בעולם

שמפלח כל עצם וכל עורקיק בגוף.
כל הכבוד על תעצומות הנפש ועל היכולת לא להתפתות לשלוח לו הודעה. אני הייתי דורשת תשובות, אבל זאת רק אני.
אני בטוחה שמתישהו יבין את הטעות שעשה,
המצפון שלו יתחיל לבעור.
וברור שתסחבי את הכאב איתך כמה ימים.. הייתם 4 וחצי שנים יחד. זאת חתיכת תקופה!
תראי שעם כל יום שעובר הכאב פוחת.. מקווה שהבחור הראוי לך יגיע במהרה=] אם את צריכה לשפוך, אני כאן.

Daolina

New member
התעלמות היא מכאיבה

בעיקר אחרי שנים שאתם ביחד בזוגיות.
אבל הוא אמר שצריך שקט ואת אמרת לו שיקח את הזמן ויבוא לדבר איתך כשיחליט
אז במקומך הייתי מחכה עוד טיפה. אולי הוא לא מוכן עדיין להתמודד עם שיחה כזאת.
אולי הוא מעוניין בקצת זמן לבד לחשוב מה הוא רוצה מעצמו, מהזוגיות שלכם.

בגלל שגם אני כזאת שקשה לה להניח אולי הייתי שולחת סמס של : מתגעגעת.....
אבל אם לא היה מתייחס גם לזה אז בלב פגוע הייתי בסופו של דבר מניחה לו לדרכו.

Shamy

New member
אני מרגישה את כאבך

הייתי במצב דומה לשלך. אני הייתי פשוט ממשיכה הלאה ויפה שעה אחת קודם,נראה שהיה לו מאוד חשוב לא לססגור עניינים אז למה להתאמץ בשביל זה עדיף לשמור אנרגיות טובות למי ששווה את המאמץ לפחות זו דעתי

anesthesi

New member
הימור שלי ...

בוא בגד בך - ועשה את זה הרבה לפני הויכוח השטותי.
הוא חיכה לויכוח השטותי בכדי שיהיה לו תירוץ להפרד ולהאשים אותך בזה.
אם יצא לך לדבר איתו - תנסי לברר איתו ממתי הוא בוגד בך.

aשרון

New member
סליחה גברתי...

הוא אמר לך "שהוא רוצה שקט, ושאין לו כוח להתמודד איתך בנוסף לכל מה שעובר עליו".
ואת בתגובה אמרת לו "יום טוב, ושידבר איתך כשיחליט, כי את בסך הכל רוצה שיהיה לו טוב".

עם תגובה כמו שלך נראה לי שלא באמת אכפת לך מהכאב שלו,
או שאת לא באמת יודעת איך להתמודד עם הכאב שלו, או בכלל בוחרת להתעלם מהכאב הזה ולהסתכל על זה כמשהו לא חשוב.

קשה לי להאמין שבכל ה 4 שנים האלו, לא חלקתם דברים אישיים ושהוא לא חלק איתך את הקושי המסויים שעובר עליו.

נראה לי שיש יותר בסיפור שלכם משבחרת להציג בהודעה הזו, ואת יודעת למה הוא עזב אותך.
אז תפסיקי להתבכיין, תפסיקי להסתכל עליו ותסכלי על עצמך ותשאלי את עצמך מה לא בסדר בהתנהגות שלך כלפיו?

sani48

New member
סליחה גבר

הבחורה הזו עשתה לך משהו רע?כי אם לא,אז למה אתה מאשים אותה בדברים שהם לא אמורים להיות עיניין שלך?היא סך הכול בא לפרוק פה,היא לא ביקשה שינסו לנתח לה את החיים אז תחסוך ממנה את ההטפות האלה,גם ככה קשה לה

כמהאפשר

New member
כי הוא צודק.

הוא לא אומר שהבחור בסדר בהתנהגות שלו.
&nbsp
אבל כן, גבר אומר דבר כזה כשהבחורה מעיקה עליו.
כשהוא מנסה לעשות מאמץ, גם כשלא מרגיש לו.
כשגם הוא נלחם.
כשיש לו דברים משלו, בעיות משלו.
&nbsp
וכשאישה שעדיין לא יודעת להיות באמת אישה ובת זוג-
חושבת יותר על הקשר מאשר על להיות שם גם בשבילו.
&nbsp
כרגע הוא צריך את הספייס שלו.
מה עם להיות שם בשבילו?

sani48

New member
לא את ולא הוא

יכולים לדעת מה היה בנהם ואיך היא היתה בתור בת זוג,יכול להיות שהיא עשתה בשבילו מעבר ומעבר ובכל זאת הוא החליט לעזוב אותה מהסיבות שלו(כמו שנאמר פה באחד ההודעות אולי יש לו בכלל מישהי מהצד והוא רק חיפש תירוץ לעזוב אותה)על כל מיקרה היא באה לפה בשביל לפרוק את מה שיש לה על הלב,ולא מגיע לה שאנשים שלא מכירים אותה כלל ישפטו אותה וינתחו לה את החיים

sani48

New member
תיקון

עשתה בשבילו מעבר מעבר=עשתה בשבילו מעל ומעבר

לצערי עשיתי בשבילו יותר מידי

ידעתי שהוא סוחב את העצבים האלה כבר מזמן והשתדלתי לא להעיק, היה לו קשיים בבית עם ההורים, שאלתי אותו כמה פעמים מה הוא רוצה לעשות ואיך אני יכולה להקל עליו. הוא אמר שהוא רוצה לעבור דירה אז ישבתי יותר משבוע לחפש לו דירה, עד שמצאתי לו. הוא עבר אליה אתמול. קניתי לו עוד לפני דברים שהוא יצטרך לדירה. ואפילו ביום האחרון שנפגשנו הכנתי לו ארוחה ממש טעימה אצלי בבית. ואמרתי לו שיתעודד. הוא הלך מרוצה. לא האמנתי שלא אשמע ממנו יותר. כמו שאמרתי, שמשקיעים, שוקעים.
ובקשר לזה שכתב שהוא לא חייב לי כלום. נכון, הוא לא חייב לי כלום. פשוט אחרי קשר של כמה שנים, מצפים ליחס נורמלי, במיוחד למישהי שדאגה לך והייתה שם בשבילך. לא משנה לי, אין לי רצון בשיחת פרידה ממנו. זה סתם יחיה את זה שוב ויגרום לי צער. אם הוא לא מעוניין לחזור. עדיף לי השקט הזה.

DogsPCI

New member
לילה טוב :) איך את מרגישה היום?

&nbsp
אני מקווה שיותר טוב
.
&nbsp
נשמע שאכן ניסית לעזור, ושאלת והתעניינת, ואפילו עשית עבורו...
&nbsp
בהחלט שמגיע לך המון יחס טוב... הרבה יותר מ"רק נורמאלי", או לפחות לקבל התנצלות ענקית...
&nbsp
אני מבין שישנם לא מעט פעמים שמי שמשקיע שוקע, אבל תאמיני לי - מי שלא משקיע, תמיד שוקע...
אז את את שלך עשית, ואת יכולה לשלוט רק על עצמך ועל הצד שלך...
&nbsp
החיים ובני-האדם לא תמיד הוגנים, ולכן יש גם צורך במימד של "אמונה", וכל פעם להאמין מחדש... אחרת? אין סיכוי למשהו טוב
.
&nbsp
מאחל לך שתרגישי טוב, וכמה שיותר מהר

למעלה