פורקס, יש ממליצים?

yaakuv101

New member
פורקס, יש ממליצים?

אני עוקב לאחרונה בעניין רב בכל הקשור למסחר בפורקס. תחילה כלל לא ידעתי שמדובר בתחום בעייתי, ומהמעקב מתברר לי שיש בעיות לא מעטות וצריך להיזהר וזה לא כמו שזה נשמע. קראתי הרבה את דבריהם של "המתנגדים", אבל לא קראתי אף לא מילה אחת דברים של "הבעדים". בעיני עצם העובדה הזו אומרת "דרשני" גדול ותמיכה רבה בעמדות המתנגדים (השתיקה של "הבעדים" מהווה הודאה בדברי המתנגדים) אז אני רוצה לשאול במפורש: האם יש כאן תומכים בפורקס, כאלה שהרוויחו מהתחום והם ממליצים בכל פה? ואם יש כאלה כאן, מדוע אינכן מגינים על התחום? מדוע אינכם מגיבים לדברי "המלעיזים"? באמת אשמח לשמוע את דברי התומכים ונימוקיהם וסיפורי הצלחתם. תודה

webguy

New member
תומך במידה ואתה מרוויח בדמו ..

אני לא מבין את הבעיה ..? אחת היתרונות הבולטים של המסחר בפורקס הוא המידע בזמן אמת ..חינם ..ואפשרות לתרגל מסחר בכסף מנופול .... זה שהחברות יכולות להיות לא ישרות ...לא משפיע באופן קריטי על הפסד או רווח של משקיע ..אלא מקזז קצת מהרווח ...ולהפך ... בפורקס אתה זקוק לסכום השקעה ראשוני לא גבוהה .. אז במקום לחשוב... קפוץ לפורקס בעזרת מסחר דמו ...אם תרוויח לאורך כמה חודשים ,עבור לכסף אמיתי במנימום של השקעה ותעלה לאט לאט עם ההצלחה במידה ותהיה ..? דע כי הסטיסטיקה של המצליחים מפורקס היא נגדך .. אבל ....מצד שני יש לך גם אפשרות להמנות על המעטים שמצליחים ... אם לא תבדוק לא תדע ..!! רק תחזור בבקשה לפורום לתרום לכולם מהנסיון והרשמים שלך מהמסחר בפורקס .. שיהיה בהצלחה ..!!

התשובה לכך היא פשוטה

המשקיעים בפורקס מתחלקים לשנים, 1. משקיעים סולידיים הנכנסים לעיסקאות רק כשברור שהם טובות. 2. אנשים המחפשים ריגוש ולכן הם נכנסים לכל עיסקה שנראית בכדי להתחיל להרגיש שהם "משקיעים". בד"כ ההבדל גם מתבטא בסכום ההשקעה המשקיעים הסולידיים הם אנשים עם לא מעט כסף ומספיק להם לעשות 3% בחודש בכדי ליהנות מהסחר, לעומת זאת השניים מכניסים סכום קטן כשברור ש3% בחודש מ300$ - 1000$ לא נותן כלום ולכן לוקחים על העיסקה מינוף מטורף והם מפסידים אחת לחודש או יותר. הסיבה שהבעדים לא נכנסים כאן לפורום זה מכיוון שהם אנשים סולידיים שלא מחפשים כל היום איפה לכתוב באיזה פורום, כך שאלו הנכנסים כאן לפורום הם בד"כ המפסידים ואותם אתה קורא ורואה. לפי שאילתך נשמע שאתה לא אחד שתשים עכשיו איזה שלושים אלף דולר ותתחיל להשקיע בצורה הגיונית, כך שרוב הסיכויים ש3% בחודש רק יוציא אותך מדעתך ומיד יגיע המינופים הגבוהים ובתוך כחודשיים גם אתה תצטרף ל"מתנגדים" כאן בפורום. ולכן עצתי היא שכדאי מאוד שתתנסה חודש (אבל חודש שלם) בדמו כך שתראה שאתה לא מרוויח ותחזור לפורום. במידה ואתה מרוויח ותוכל להראות שבצורה מסודרת יש לך אפשרות להרוויח אני בעצמי ישקיע אצלך. בהצלחה

polak100

New member
אני יחזור אליך עם תשובה

האמת היא שנשמע לי נכון מה שאמרו פה, אלה שמרוויחים הם האלה שלא לוקחים סיכונים גדולים או שהם אלה שאחראים לסיכונים שהם לוקחים ולכן גם יודעים לקחת את ההפסד בפרופורציה. קיצר אנשים שלא יבכו על הפסד ולא יתרברבו על רווח וכמובן כאלה שיקראו את כל האותיות הקטנות לפני שהם מתחילים. אגב, מה זה כל העניין הזה עם סיפורי הצלחה? קורסים שמלמדים אותך להצליח בגדול? אני חושב שנתפסתי על איטריידר רק כי הם לא מתיימרים להציע לי שום קורס וכפועל יוצא מזה גם כל סיכון שלוקחים שם ידוע לחלוטין מראש. זה מומחש יופי ממש בצורה ויוזואלית עם הגרף החדש שלהם, למי שמכיר:) בכל אופן כמו שאמרתי לא ממליץ על כלום, עדיין מחפש שימליצו לי ואולי אחזור אליך עוד עם תשובה.

libertycm

New member
רוצים להצליח ולחיות ממסחר?

לפחות השקעה התחלתית של 150,000 דולר

libertycm

New member
במקרה האישי שלי

אני חי ממסחר (90 אחוז ממסחר במט"ח והשאר בסחורות ומניות בארה"ב) וחי יפה מאוד אפילו. בשביל לדעת לסחור (לאו דווקא במט"ח) צריך להשקיע השקעה ראשונית של זמן לימוד ארוך וכסף. אם אני צריך לכתוב בנקודות מה צריך להיות בשביל להיות סוחר מצליח אז אלה הנקודות. 1) זמן לימוד של לפחות בין חצי שנה לשנה - כשאני כותב לימוד אני לא מתכוון לחברות פורקס או לקורסים של מכללות כאלה או אחרות אלא לימוד ממישהו שחי את השוק וזה המקצוע שלו. 2) אחרי שלומדים סוחרים בדמו מינימום 3 חודשים, במידה ורווחים אפשר להשקיע סכום כסף אמיתי. 3) לא לסחור בארץ, רק דרך מערכות בחו"ל (אמינות, עמלות יותר זולות, יחס יותר טוב וכו'). 4) בשביל לחיות ממסחר צריך מינימום סכום השקעה של 150,000 דולר 5) מינוף נמוך, לא מסכנים יותר מאחוז מסה"כ הקרן. 6) לא מושכים רווחים, כך שממשיכים להשקיע את מה שהרווחת (כמו ריבית דריבית) זה בגדול ההמלצות שלי, שיהיה בהצלחה :)

libertycm

New member
את הדבר הכי חשוב שכחתי

בשום פנים ואופן לא לעשות מסחר יומי, רק לטווחים ארוכים

ofergpr

New member
תתחיל בדמו- אחר כך תעבור לדבר האמיתי

בפורקס אפשר להרוויח, בוודאות. רוב האנשים אמנם מפסידים, אך לרוב אלו אנשים אשר מתפתים למינופים הגבוהים שחברות הפורקס מציעות, אנשים שפועלים יותר מדי לפי רגשות, ופחות מדי לפי השכל הישר. אני ממליץ לך לקרוא הרבה על התחום, לקרוא סקירות על חברות הפורקס השונות לפני שאתה מחליט עם מי לסחור, ולקבל תמונה ברורה של השוק. בהמשך, לאחר שתבחר חברה להמר דרכה, התחל קודם במשחק בדמו (כסף לא אמיתי) כדי לקבל תחושה ולראות אם יש לך את זה, ולאחר מכן, תהיה מוכן לעבור לדבר האמיתי :)

למעלה