פורקיופיין טרי

TomerZimmermann

New member
פורקיופיין טרי

אני רוצה קצת להכיר את הלהקה כי שמעתי עליה דברים טובים אבל אין לי מושג עם איזה דיסק או שירים כדי להתחיל... אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי

epitaph

New member
הוא בסדר...

אבל הוא בכלל לא דומה לאלבומים שלפניו. אני הייתי ממליץ להתחיל עם Lightbulb Sun או אפילו Recordings (אלבום B-Sides) שלהם.

תומרוק

New member
לדעתי...

אתה יכול להתחיל עם Lightbulb Sun זה מה שאני עשיתי, אמנם יש לי רק אותו, אבל הוא ממש משובח!! שמעתי גם דיסק כפול שלהם בהופעה וגם הוא מצוין, אבל רוב הקטעים שם הם מ Lightbulb Sun מה שרק גרם לי לאהוב יותר את Lightbulb Sun אני ממליץ בחום. אבל אני שוב אומר אני לא מכיר ממש את האחרים...

dimfo

New member
אם אתה מתעקש

אז לטעמי האלבום הכי טוב שלהם, הוא The Sky Moves Sideways. למען האמת, שמעתי עוד שני אלבומים שלהם (Lightbulb Sun, ו-Recordings) ובאמת לא אהבתי אותם, גם אחרי מספר די גבוה של שמיעות. למען האמת בעיני הסגנון שלהם לפחות באלבומים הנ"ל הרבה יותר קרוב לרדיוהד (תהרגו אותי אבל Lightbulb Sun נשמע לי כמו דיסק גנוז של רדיוהד).

יש בזה משהו

אמנם דווקא בStupid Dream יש קירבה יותר גדולה לרדיוהד, גם בגלל השם, כי לרדיוהד יש שיר שנקרא Nice Dream, ויש אפילו שיר באלבום Stupid Dream שיש לו פתיחה ממש דומה לאותו שיר של רדיוהד. מצד שני, מבחינתי זה סבבה.
מלבד זאת, באלבום האלה ווילסון התחיל להפציץ עם שכבות על גבי שכבות של קולות, שזו פשוט תוספת לאדירה למוסיקה שלהם. תשמע אז את Signify, זה איפשהו בין שני הסגנונות.

למעלה