פורפורציות

פורפורציות

יש הבדל משמעותי בין טלוויזיה לבין פורפורציות לחיים. ניראה כי אתם מתיחסים לסדרה כשעשוע וזה חורה לי . במקום שתקחו מהתוכנית פידבקים וטיפים לחיים. ותשתמשו בטיפים ואפשרי רק להנות מהסדרה בלי לעשות כלום בתוך החיים. אתם מתיחסים לזה כאל בובות על חוט. וכהצגה. זה לא מפריע לכם שאתם מתיחסים לזה בצורה כזאת ? זה לא מפריע לכם שמדובר כאן ואפילו אם זה היה בעבר תמיד יש כבוד לאנשים כאלו שהסכימו להתראין ולשתף את כל עם ישראל בצרות שלהם ובבעיות שלהם כדי שאנחנו נלמד מהם. איפה הכבוד שלכם בנושא הזה? אתם לוקחים את זה בצורה לא נכונה. אני לא באה לרדת פה על אף אחד. ולא מאשימה אף אחד . אני רק מעלה פה דיון. מה אתם חושבים על כך ? אולי נוכל להתיחס לזה בדרך קצת שונה אם יותר כבוד?

רסקול

New member
אני לא מבין על מה הצעקה

הסדרה מצליחה גם להצחיק חלק מאיתנו ולהצחיק מאוד, למה לא בעצם? בשביל מה הנאום הזה? הרי כולנו אנשים מבוגרים, ומן הראוי שיכובדו המשתתפים כאן, שמעדיפים לקחת את התוכנית לצד הקליל והמשעשע שלה.

t a m i 2 5

New member
../images/Emo45.gifנכון..צריך לכבד את המשתתפים כאן

כל אחד כותב את דעתו... וכל אחד לוקח משהו אחר מהתוכנית... אנחנו לא בובות ולא מחוייבים לאף אחד ללמוד משהו מהתוכנית(אני לא אומרת שלא למדתי אבל זה לא עיניינו של אף אחד) אנחנו פה כדי לדבר על התוכנית כל אחד ומה שמעניין אותו ואם זה נראה שטותי לאחרים בעיה שלו הוא לא צריך להגיב לאותו שירשור... צריך לכבד את מי שמשתתף ואני מאוד שמחה שהפורום התעורר לחיים ויש שירשורים ארוכים ונחמד לקרא את כולם...

Y. Welis

New member
הבעיה היא שלא ניתן להתווכח באופן

רציני על דברים (ולהעלות פילוסופים כמקורות) מצד אחד, וללעוג לסידרה (המאמנות והמשתתפות) במקביל. זה לא הולך ביחד, כי הטיעונים הרציניים שלך לא נתפסים אז ככאלה. אם אתה או אחרים רוצים לראות את הסידרה כמופע קאמפ, שכמה שהוא יותר מופרך/מוגזם/צבעוני, כך טוב יותר ומהנה יותר, וכמה שהוא ריאליסטי כך הוא ראוי לגנאי - אין בעיה, רק תאמר את זה מראש. לדעתי אין בסידרה צד קליל כמעט - הנשים שם לא באו להנות, אלא לעבוד ולהשתנות ולהחלים. יש לעיתים כיף, אבל הרוב רציני הרבה יותר. אם אתה רואה את הכל כפאן, אז אין שם דבר עם תוכן משמעותי.

רסקול

New member
אתה מבין שאתה משליך עלי את הבעיה

האישית שלך. אתה לא מחוייב לדון אתי על כלום, לא אעלב, אני מבטיח. עם זאת הנטייה שלך להעליב ראויה לגנאי, ראה התגובה שלי בעקבות ההערה ההומופובית שלך לנדב.

Y. Welis

New member
אני חושב שאתה משליך את הבעיות *שלך*

על הפורום, כי קצת קשה שלא להבין מהלעג שלך למאמנות בעלות נסיון *מוכח* של שנים ואינטרגריטי שהן מקדמות מעל לכל, או לנשים שמשתדלות להגיע להיכנשהו בחייהן, שמשהו אצלך לא בסדר. תקן אותי אם אני טועה. אילו אני הייתי עושה כך, אני מבטיח לך שכולם היו חושבים שיש *לי* בעיות.

Nadav נדב

New member
תגובה לווליס

"הבעיה היא שלא ניתן להתווכח באופן רציני על דברים (ולהעלות פילוסופים כמקורות) מצד אחד, וללעוג לסידרה (המאמנות והמשתתפות) במקביל. זה לא הולך ביחד, כי הטיעונים הרציניים שלך לא נתפסים אז ככאלה." -says who? אליה וקוץ בה. לא הכל שחור ולבן ובסדרה יש צדדים מאוד "קאמפים" כהגדרתך - ואפילו טראשיים להחריד. זו סדרת ריאליטי אמריקנית - למה אתה מצפה בדיוק? "אם אתה או אחרים רוצים לראות את הסידרה כמופע קאמפ, שכמה שהוא יותר מופרך/מוגזם/צבעוני, כך טוב יותר ומהנה יותר, וכמה שהוא ריאליסטי כך הוא ראוי לגנאי - אין בעיה, רק תאמר את זה מראש." -אבל למה הוא חייב דין וחשבון? זכותו המלאה לרשום ולהגיב על מה שבא לו ובאיזו צורה שבא לו, כל עוד זה נאמר באופן מכובד. ויפה שאתה מנפח כל מצב לצורה הכי קיצונית שאפשר בתיאורים שלך. "לדעתי אין בסידרה צד קליל כמעט - הנשים שם לא באו להנות, אלא לעבוד ולהשתנות ולהחלים. יש לעיתים כיף, אבל הרוב רציני הרבה יותר." -נהדר - וזו דעתך.
אני בהחלט מסכים שיש לסידרה את העומק והחשיבות שלה *במצבים מסוימים* - אבל בחייך, לומר שאין כמעט צד קליל? זו אחת מהסדרות הכי קיטשיות שיש כיום בטלויזיה. "אם אתה רואה את הכל כפאן, אז אין שם דבר עם תוכן משמעותי." -ובדבר שהוא כיפי אי אפשר שיהיה עומק ותוכן? ממתי זה?

אני לא חושבת שאיבדנו פורפורציות

מי שרוצה יודע לקחת טיפים לחיים ובכלל מהסדרה! (אני אישית לקחתי יותר מאחד בחיי) אבל אני לא רואה שום דבר רע בקצת צחוק! אני לא חושבת שזה ממעיט מערכה של הסדרה ומהערך שזה נותן לנו. מותר ואפילו רצוי לצחוק! צחוק בריא לחיים בכל מקום!

Nadav נדב

New member
בחייך שנטיפי יקירתי ../images/Emo140.gif

שש נשים. בבית אחד. מה יכול להיות יותר משעשע מזה?

א ו ר3

New member
וואי! רעיון מצויין לתרגיל

וברצינות- אני לא מבינה מה הבעיה כאן... יש קטעים באמת מצחיקים בסדרה הזו, ובסידרה עצמה הם בעצמם צוחקים על כלמני שטויות אז מה הבעיה שאנחנו נצחק, וקצת נגזים פה ושם- אז מה.. זה לא פוגע באףאחד.. הבנות של הסידרה לא יושבות וקוראות את הפורום הזה (אלא אם כן אחת מהן יודעת עברית חחח)

../images/Emo45.gif

כמו הסדנת כעס רק שהפעם לא נבכה כמו אני לא יודעת מה בפרק וזה יהיה הפרק היחידי בכל ההיסטוריה שבנים יהנו בו יותר מבנות!

broken child

New member
../images/Emo39.gif שנטי...

לא בדיוק הבנתי ממה את נסערת. ממשהו מסויים או משהו כללי...? מה בעינייך מרמז על זלזול או חוסר כבוד לסדרה? לא ירדתי לסוף דעתך ומקווה שתסבירי ותחדדי את דברייך כדישאוכל להבין וגם להגיב כראוי. כי לי באופן אישי הסדרה הזאת היא יותר מסתם סדרה. היא נורא משמעותית עבורי ואני לוקחת המון ממנה לחיי האישיים, אם זה באופן מעשי או מחשבתי. אשמח אם תתני דוגמא ל- מה היה חסר כבוד מבחינתך. אני חושבת שיש לי מושג, אבל מעדיפה שתחדדי את דברייך טיפה.
לילה רך.

ניגירי

New member
שנטי

תגידי הסדרה הזאת זה הדר היחיד בחיים שלך? מה קרה? אז אנשים ירדו על רונדה ועל סאמר בשביל מה יש פורום?

ניגירי - התגובה שלך לא ראויה

למה להתקיף את פותחתה שירשור על דיעה שלה? אם את חושבת אחרת אפשר לכתוב מה דעתך בלי להיות בריונית.

למעלה