פורסמו היום המועמדים לטוני! מה דעתכם?

frosti

New member
פורסמו היום המועמדים לטוני! מה דעתכם?

http://www.playbill.com/news/article/117686.html

netmaster1

New member
מאוד צפוי אחרי עונה לא צפויה:)

עונת הפלופים:) שימו לב שפרנקנשטיין הצעיר לא מופיע בשום קטגוריה חשובה, ובת הים הקטנה קיבל מועמדות רק על הסקור(טוב בכל זאת אלאן מנקן..) Xanadu דרך אגב, שעלה בביקורות מעורבות(למרות שאני אישית מת עליו) עכשיו בטח ירוץ עד סוף השנה עם קבלת המועמדות למחזמר הכי טוב, אחרי שכבר היו דיבורים על להוריד אותו. אני חושב שהתחרות הכי מעניינת היא דווקא בריביבל הכי טוב, בין יום ראשון בפארק לג'יפסי, אני חושב שג'יפסי ייקח. ההימור שלי(ועל הקטגוריות של המחזות ויתרתי, עמכם הסליחה):: מחזמר: Into the heights(למרות שממש מגיע לXanadu) Book: i אינטו דה הייטס ייקח גם את זה למרות שPassing strange יכול להפתיע הסקור יילך לבת הים הקטנה אם לא לCry baby ריביבל: ג'יפסי אני חושב שהפרס היחידי שפרנקנשטיין ייקח יהיה תפאורה וסט. מה ההימור שלכם?

Yentl

New member
אני לא הייתי מוציאה מחוץ לחשבון את

SOUTH PACIFIC, שקיבל ביקורות מדהימות מדהימות, בערך ברמה של ג'יפסי. וכמישהי שראתה את שניהם......סאות' פסיפיק יותר מרשים מבחינה בימתית למרות שפאטי לופון נותנת את הופעת חייה בג'יפסי. אז לפי דעתי הטוני לשחקנית ילך ללופון אבל הפרס לריבייבל יילך לסאות' פסיפיק (סאנדיי איבד מומנטום לחלוטין ברגע ששניהם עלו). דווקא בעיניי הסקור יילך לHEIGHTS כי הבוק שלו הרבה פחות מרשים, והם ירצו לתת ללין מנואל מירנדה משהו כי בשחקן ראשי הוא לא יזכה (בעיניי זה יילך לדניאל אוונס מ"סאנדיי" או לפאולו סזוט מסאות' פסיפיק) והבוק ל PASSING STRANGE שחקנית משנה יילך ללורה בנאנטי מג'יפסי, ושחקן משנה לבוייד גיינס מג'יפסי גם הוא - שניהם מדהימים והכי מגיע להם בעיניי (והשנה באמת ראיתי את כל המועמדים!).

frosti

New member
תורי...

אין ספק שזו הייתה השנה של הRevivals. רוב ההפקות מקור נקטלו חזק : Young Frankenstein, The Little Mermaid, Cry-Baby ו-Glory Days שנפתח ונסגר באותו ערב. אני שמחתי לראות שאין כמעט התייחסות ל A Catered Affair, שזו אחת ההצגות הפחות מוצלחות שיצא לי לראות לאחרונה. עד כמה שאני מעריך את הארבי פיירסטין, ההצגה הזו פשוט עוד לא מוכנה. מוזר קצת שCry Baby קיבל נציגות יפה במועמדויות, למרות הביקורות השליליות הייתי מעדיף לראות את Young Frankenstein מקבל קצת יותר תשומת לב. מודה, אהבתי. ההימורים המרכזיים שלי : מיוזיקל : In The Heights Book : זאנדו Score : פאסינג סטריינג' מיוזיקל ריבייבל : סאות' פאסיפיק מחזה : אוגוסט מחזה ריבייבל : מחזיק אצבעות לthe homecoming, אבל נראה לי Les Liasions שחקנית ראשית במיוזיקל : פאטי שחקן ראשי במיוזיקל : דניאל אבנס ומחזיק אצבעות לאנדריאה מרטין, כריסטופר פיצ'ג'רלד, וכמובן ראול אספרזה בשחקני משנה.

למעלה