פורסם מכרז להפעלת קווים במזרח חיפה ונשר

חעחעחע11

Active member

מיקלוש77

Well-known member
אפשר בבקשה את תוכן הכתבה למי שאינו מנוי?

ohadg09

Active member
מישהו יודע אם פורסמו קבצי המכרז?

הנוסע הצפוני

Well-known member
ככול הנראה מדובר בקווים שמופעלים היום ברובם על ידי סניף נווה שאנן. חבל מאוד שדווקא אזור שמקבל שירות טוב יוצא למכרז כי לא סביר שמפעיל אחר יתן רמת שירות גבוהה יותר ממה שיש היום. אם הייתי מנחש מי יכול לזכות, הייתי מהמר על סופרבוס, גם כי יש להם אזורי פעילות סמוכים אז זה הגיוני לוגיסטית וגם כי למרות השירות הגרוע שלהם בקווים הקיימים איכשהו הם מצליחים לקבל ציונים סבירים בבקרה.

connex

Active member
לא יודע אם יהיה מותר להם להתמודד. הם פעילים בחיפה, בירושלים באשכול טבריה והעמקים ומיום שישי מתחילים את הפעימה הראשונה באשכול גוש דן. לא אתפלא אם דווקא חברה מקבוצת עפיפי תזכה או רחמנא ליצלן, אלקטרה אפיקים

הנוסע הצפוני

Well-known member
לא יודע אם יהיה מותר להם להתמודד. הם פעילים בחיפה, בירושלים באשכול טבריה והעמקים ומיום שישי מתחילים את הפעימה הראשונה באשכול גוש דן. לא אתפלא אם דווקא חברה מקבוצת עפיפי תזכה או רחמנא ליצלן, אלקטרה אפיקים
מקווה מאוד שעפיפי יגשו ויזכו, הם לדעתי מקום 2 בשירות בארץ אחרי אגד.

מיקלוש77

Well-known member
ככול הנראה מדובר בקווים שמופעלים היום ברובם על ידי סניף נווה שאנן. חבל מאוד שדווקא אזור שמקבל שירות טוב יוצא למכרז כי לא סביר שמפעיל אחר יתן רמת שירות גבוהה יותר ממה שיש היום. אם הייתי מנחש מי יכול לזכות, הייתי מהמר על סופרבוס, גם כי יש להם אזורי פעילות סמוכים אז זה הגיוני לוגיסטית וגם כי למרות השירות הגרוע שלהם בקווים הקיימים איכשהו הם מצליחים לקבל ציונים סבירים בבקרה.
מישהו יכול לתת דוגמא של כמה קווים מהסניף הזה? אני משתמש בתחב"צ בחיפה אבל לא יודע לאיזה סניף משוייך כל קו.

הנוסע הצפוני

Well-known member
מישהו יכול לתת דוגמא של כמה קווים מהסניף הזה? אני משתמש בתחב"צ בחיפה אבל לא יודע לאיזה סניף משוייך כל קו.
אין חלוקת ברזל ובגדול בכל הקווים יכולים לעבוד נהגים מסניפים שונים. אבל למיטב ידעתי הקווים שמופעלים על ידי סניף נווה שאנן הם כל קווי נשר (חוץ מ 146 שרובו מופעל על ידי סניף הקריות), חלק גדול מהקווים המתחילים במרכזית המפרץ כגון 16, 40, 142...קווי הטכניון ורב הקווים שמשרתים את נווה שאנן כגון 18,19,24 והשכונתית. הם גם מפעילים את קווי החרדים מהדר אבל לא חושב שזה יהיה חלק מהמכרז.

אני מקווה שדרך אגד יזכו זה היה מצחיק אם כן

למעלה