פורסם היום,

SAtAnic Soul

New member
פורסם היום,

מה אתם אומרים על זה? ובכן, הפעם אינני מביא טיעונים מהעיתון "מקור ראשון" הימני, אלא מוואלה הנייטרלי.

EverMan

New member
מה אני אומר על זה ?

שהקונספט שהובא לא נכון. זה לא טרנספר ! "לחלק את פלסטין בין היהודים לערבים ולהעביר 225 אלף ערבים מבתיהם בריכוזי יהודים. לפי הוועדה, פתרון "סופי ונקי" של הבעיה הפלסטינית מחייב טרנספר. " ציטוט מהכתבה. חלוקת הארץ לשני מדינות לשני עמים ואז שכל אחד יגור במדינה שלו זה פתרון מקובל על כל הדעות. מה שאומרים היום ב"טרנספר" זה להעיף אותם לכל מקום .. לא אכפת לנו לאן , אבל לא למדינה שלהם ! כל מה שאומרים זה שכל עם זה יגור במדינה שלו , אבל אין מדינה פלשתינאית , אז הפתרון הזה לא ממשי. והוא ממש לא טרנספר...

SAtAnic Soul

New member
ענבר, אתה טועה

הוכחת כרגע שלא הבנת את רעיון הטרנספר של מולדת, וכנראה גם שיקרת כשטענת שקראת את מצע המפלגה. הרעיון של מולדת- להעביר את הפלסטינים לירדן, ולישב אותם בה מחדש. כך יהיה להם הרבה יותר מקום (במקום 3.5 מיליון על 8,000 ק"מ- 9.5 מיליון על 95,000 קמ"ר!) איך הגעתי ל-9.5 מיליון? פלסטינים+תושבי ירדן הנוכחיים. לא נשב אחד לשני על הזנב, ובכלל- למה אנחנו צריכים להיות צמודים כל כך? אינני רוצה שכנות עם עם שטבח בי, בדיוק כמו שאינני רוצה שכנות עם הנאצים. ודרך אגב, ענבר: היום בידיעות: 73% מהילדים הפלסטינים רוצים להיות שאהידים. רק שתדע.

EverMan

New member
אני להבדל ממך לא משקר

ואני ועוד איך קראתי את המצע , ואני גם מכיר את השטויות שעשיתם לפני האינתיפאדה להבדל ממך. הרעיון של מולדת להעביר את הפלשתינאים לירדן זה גרוע ... וכבר עברנו על זה... והם לא מציעים להעביר רק את הפלשתינאים אלא גם את הערבים הישראלים. למה הם צריכים להיות צמודים ? ירדן לא מספיק צמוד ??? ורק שאני אדע ? לא כל כך מעניין אותי ... בעיקר לא סקרים לא מבוססים.

SAtAnic Soul

New member
תשמע

לפני האינתיפאדה, אלו שעשו שטויות הם הימין הקיצוני הלא מזוהה פוליטית + כ"ך. לא מולדת, אף פעם זו לא היתה מולדת, ותוציא לך מהראש שמולדת היא תנועה קיצונית. רעיון העברת הפלסטינים לירדן הוא גרוע. למה? קל לזרוק הכל ולהגיד גרוע, אבל אף סיבה לא נתת. בקשר לערבים הישראליים- לא נכון. מולדת מציעה לערבים הישראלים לעבור גם כן, אך אם יסרבו- הם ישארו אזרחי מדינת ישראל! סקרים לא מבוססים? אה באמת? סקר שמופיע בידיעות אחרונות, עיתון שמזוהה עם השמאל המתון, לא מבוסס? ואני רק תוהה מה היית אומר אם היתה מתפרסמת הידיעה הבאה: "80% מילדי המתנחלים רוצים להיות כמו ברוך גולדשטיין..." אוהוווו איזה חגיגה היית עושה כאן.

EverMan

New member
לפני האינתיאפדה ?

לא לא .. גם לפני .. תתפלא ! אני עוד לא שכחתי לתנועה המסכנה שלך את "פושעי אוסלו לדין" המקורי עם התמונה של רבין ! אני זוכר את הדין שלכם ! אני זוכר ! למה לא ?! תדפדף שני עמודים אחרונה בפורום ! היה על זה כבר שרשורים שלמים ! אין לי הכוח לקטוש מים ! ולא אמרתי שמולדת מבקשת לשלול אזרחות ערביי ישראל. אמרתי שהיא רוצה לטרנספר גם אותם. ולא , אני חושב שחינוך קיצוני ומגעיל לאלימות לא צריך להתקיים... אבל אני לא מצדיק צעקות של ילדים כדבר רציני.

Moledet972

New member
רק רציתי לתקן אותך, כי בירדן חיים 5

וחצי מליון ערבים, ועוד ערביי יש"ע הם עוד 3 מיליון, כך שיחיו בירדן כ 8 מיליון אנשים, אם כל הערבים מיש"ע יעברו לשם. בכל מקרה, לא כל ערביי יש"ע צריכים לעבור לירדן. אני אפילו אעדיף שהם יעברו למדינות אחרות.

EverMan

New member
זה לא משנה

את הויכוח הזה כבר עשינו לפני כמה עמודים.

למעלה