פורנו

כרmela

New member
למה לחפור לילד?

כולנו נחשפנו לפורנו בסביבות הגילאים האלה גם לפני עידן האינטרנט.
תמיד היה מישהו בחבורה שמצא אצל ההורים שלו 'סרט כחול'. זה טבע האדם.
אני יודעת בוודאות שהגדול שלי (חייל) צפה וצופה בפורנו, אני בטוחה שהקטן (13) נחשף לזה בדרך זו או אחרת.
אם הוא לא פונה אליך, תניח לו ותן לו לגדול כמו כולם.
אף אחד לא רוצה שההורה שלו "יתפוס אותו בקלקלתו".

רוני810

New member
אני וחברי לא נחשפנו לזה בגיל כזה. וזה מזעזע

בעיני.
אני לא שופטת, בטח לא בעידן של זמינות המידע הנוכחי. אבל להגיד שזה בסדר ולזרום עם זה - טעות בעיני.
וגם המינון מאוד חשוב. אין דין פעם ב... כמו צפיה יומיומית בדברים כאלה. שחלקם באמת הארד קור, אפילו למבוגרים מנוסים.

ההבדל בין פנטזיה למציאות

כשהילד היה קטן היה צריך להסביר לו שגם אם הןא לובש גלימה של סופרמן, אם הוא יקפוץ מהמרפסת הוא לא יעוף...
כשילד צופה בפורנו צריך להסביר לו שהגוף של רוב האנשים לא ניראה כמו מה שרואים שם- ןמה שיש לו זה בסדר
צריך להסביר שגם אם בסרט האישה ממש נהנית כשאונסים אותה, או רק עושה את עצמה שהיא לא רוצה אבל כל מה שהיא רוצה זה גבר חזק שיתקע אותה, במציאות כשאישה אומרת לא זה לא.
במציאות נשים רוצות יחס אנושי וחיבה
שחשוב להתיחס לכל אישה בכבוד
שלרוב הנשים אין את מה שרואים בסרט
שתעשית הפורנו זו תעשיה נצלנית
שגם אם בסרט לא שמים אמצעי מניעה חשוב להשתמש בהם

אני חושבת שאלה בערך הנקודות שצריך לדבר אם בן 14 שרואה פורנו

דף חדש4

New member
מאד מסכימה
+משהו מטומטם

אתה מצביע על דברים חשובים. מסכימה שלחסום- לא מאד יעיל. אפשר- אבל לא להסתמך רק על זה. נכון לעשות שיחה שתפתח את עיני הילד למציאות כפי שקרפיון ציין- העובדות כפי שהן מועברות בסרטי הפורנו- מעוותות ומלמדות דברים לא נכונים והיחס המשפיל לנשים- משחית את הנפש. ממש משחית. אם יש פה תגובות המתיחסות בשויון נפש לפורנו ולצפייה בו, בעיקר של צעירים שעדיין אין להם את נסיון החיים והשפוט התקין כדי לסנן מה מזיק להם ומה לא- אז התגובות הללו ממש מזעזעות אותי ומכאיבות לי כי אני יודעת שההורים האלה מגדלים את הבנים שיתיחסו רק לבנות ואת הבנות שיתיחסו רע ובחוסר כבוד לעצמן אם הן לומדות מסרטי הפורנו שמה שמצופה להן זה בעיקר להסכים להכל.
מכירים את זה שמישהו אומר משהו ממש מטומטם ואז אתם זוכרים את זה לתמיד?
אז אביהו מדינה אמר פעם לפני הרבה שנים שסרטי פורנו זה הכרחי כי זה מלמד גברים איך לקיים יחסי מין

ואני שמה את זה בפנתיאון הטפשות בצד משהו שגלית גוטמן אמרה - שתמיד היא קצת מעל או קצת מתחת למשקל הרצוי ופעם היתה בול במשקל הרצוי- ואף אחד לא שם לב...
נדמה לי ששני המשפטים המטופשים האלה- שמשקפים יחס מוטעה ומשפיל של גבר לנשים ויחס משפיל ושטחי של אשה כלפי עצמה וכלפי גופה- משלימים זה את זה.

שיחה על מיניות וזוגיות

אני מסכימה שהפתרון הוא לדבר, בגיל הזה הפתרונות ה"טכנים" של חסימת אתרים פחות יעילים.
אני בשיחה כזאת הייתי מנסה לדבר על זוגיות ויחיסים בינו לבינה וההבדל בין זה למה שהוא רואה באתרי הפורנו.
אולי זה המקום ליזום שיחה כזאת (אם עדיין לא התקיימה) על יחסי מין, שימוש באמצעים, יחסים בהסכמה וכו'
ואפשר גם לומר שזה בסדר להסתקרן ולהציץ באתרי פורנו אל חשוב שתדע שזו לא המציאות בכול הנוגע ליחסים בינו לבינה.
בהצלחה

ferdinand

New member
תודה לכולם, על כל התגובות!

קודם כל אציין, שבגדול - די נרגעתי!
זה נוסף על שיחות שקיימתי עם אנשים קרובים.
אני הולך לדבר איתו!
לא'דע בדיוק עוד איך ועל מה,
אבל אין לי ספק ש-שיחה הכרחית!.

אני כן חושב ש-אנחנו,
אנחנו בתור הורים,
והם בעצמם בתור ילדים,
צריכים להתמודד עם מציאות שהיא....
לא פשוטה!
אבל צריכים להתמודד איתה.

למעלה