פורנו

פורנו

אני זקוקה לתמיכה \ הסבר \ תובנות מאנשים מנוסים יותר. אני נשואה טריה עם אדם משגע ועדין. לפני כמה חודשים , מדיבורים חבריים הבנתי שבן זוגי נהנה לעיתים מצפיה בסרטי פורנו . קצת הופתעתי מעצם השמירה על הסודיות ואי שיתופי בעניין אבל.. ניחא. אני יכולה להבין שעם פמיניסטית כמוני בבית יכול להיות שהוא הרגיש שזה לא לעניין לדבר על זה . (דבילי אין ספק רק שיציע אחרי שאני הצעתי לו הוא התכדר בעצמו וטען שזה משהו פרטי). מ ס ת ב ר שיש לו אוסף ע צ ו ם של תמונות , סרטים מכל כוון אפשרי שנמצאות על המחשב . זה בינו לבינו . אם זה מה שהוא אוהב לעשות לפעמים כשהוא לבדו .... אבל מטרידה אותי הכמות. אייך מתייחסים לפורנו? זה אומר משהו על חיינו אנו? יש לנו חיי מין נפלאים וכמעט יום יומיים , פתאום התגנב לו חשש לליבי שאולי זה לא מספיק לו? עם כל הגופים המהממים בסרטים האלו והאפשרויות הבלתי מוגבלות , ערימות הסיליקון , גניחות בסקנדינבית, קבוצות של בלומדיניות חרמניות, ומשחקי פיתוי .... אולי אני חיה בבועה? אולי בכלל כל הסקס הנהדר הזה שיש ביננו לא מספיק לו? או שאולי זה לא קשור? בנים פשוט נהנים מפורנו וצריך לקבל את זה. הוא פשוט נראה כל כך לא הטיפוס שזה מפתיע....

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

יש לך בעל מקסים ..... ולמאזין הבא??!........

כן, כאלה אנחנו

גם אם יש לנו בת-זוג מדהימה, עדיין לא נוותר על אוסף הפורנו שלנו, וגם חיי מין נפלאים במציאות לא יגרמו לנו למחוק את קבצי הבלונדות הגונחות. זה צורך שהוא חזק מאיתנו, כמעט בלתי נשלט, וזה לא אומר שום דבר עלייך, שנאמר: זו לא את, זה אני (זאת אומרת, הוא). ואל תשכחי שהסקנדינביות בסרטים הן רק אוסף פיקסלים, ועל כן לא יכולות להתחרות בך. כן, גברים פשוט נהנים מפורנו, ואין כזה דבר "טיפוס של פורנו", ואולי אם תיגשי לנושא לאט ובעדינות, הוא יסכים לשתף אותך בעולם הפרטי שלו, שהרי יותר משגברים נהנים מפורנו, הם נהנים לצרוך פורנוגרפיה בחברת אישה אהובה.

קסומה

New member
../images/Emo12.gifפורנו?????????

לא בבית ספרנו, זה לא מוסרי!!!!!!!!!!!!!!!

באמת כשהייתי בבית-ספר

הייתי מבריז משיעורים כדי לראות סרטים לא מוסריים... עכשיו אני מבין למה לא יצא ממני כלום...

י פ ע ת

New member
וידוי

פעם ברחנו כל החבר´ה מבי"ס כדי לראות את "עמנואל במגדל התשוקות" חחחח נשבעת שלא תירגלנו אחורי זה!!!

sahr12

New member
למה זה לא עצוב????????????

בא איזה גרמני...שיער חלק בלונדיני....עם מרצדס גג נפתח... וילה.....מים זורמים בגינה....נכנס הבייתה......חחחחחחחחחחח פסנטר כנף לבן.......כוסית פצצה עם בייבי דול מנגנת את השיר שמיכל אוהבת......חחחחחחחחחחחח......כל אצבע שלה 100 ש"ח עם הלק והנצנצים.. הוא רועם בקולו....."HOOOOOOO גולדן שפריצן" היא ישר מתרוממת מהכיסא המסתובב...ועונה בקול חתולי" YYYYYYYYHHHHHHHHHH אופולגן דרדיכן" הוא רק נוגע בה בשיער....היא עוצמת עיניים כחולות ים....."DAAAA´DAAAA" פותחת לו תרוכסן בפראות......"HOOOOOOOO יאלגן פודידן" מוציא נחש צפע חיוור ובהיר..בעובי 4 צול....חחחחחחחחחח כמו דוגמן של צינורות ציון.. היא חושפת דד שאאלא יוסטור.....ולופתת אותו .....מניח אותה על הפסנתר ומתחיל חווא ושווא ומעשים טובים בכל הצורות,מקדימה אחורה...בפה ,באוזן, ובכל חלקי החילוף שלה........ובחוץ המים זורמיםםםםםםםםם...המרצדס אף אחד לא נוגע בה......ועכשיו תדמיינו אותנו.באים הבייתה אחרי יום עבודה ,פקקים מינוס, נכנסים....אישתך פרצוף של פיגוע אחרי יום עבודה,הילדים קרעו אותה כל היום.......ישר הפזמון"אוףףףף איזה יום היה לי.....הראש כואב לי" טוב יורד הערב.....אתה עולה על תחתון שקנית 70 ב100 ש"ח....חחחחחחחחח היא ישר לוחשת "כבה תאור !"....בחוץ אזעקות של הרכב אתה קם כאילו הכיש אותך נחש.......רואה שזה השמשה של פנטום וחוזר למיטה....האישה כבר עין אחת סגורה!חחחח......נו?????אתה נכנס או לא???חחחחחחחחחחחחחחח.... פתאום הילד-ה קמים "אאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבאאאאאאאא,אאאאיממממממממממאאאאאאאא" יאאלה תלבש עוד פעם תתחתון......הזין שלך כבר מקבל סחרחורת,עומד,יורד,עומד יורד.......חחחחחחחחחחח... ושפיכן המנייאק מהסרט......עוד מזיין בכייף.......המים זורמים..... הפסנתר מנגן לבדדדדדדדדד......אף אחד לא נוגע במרצדס..... לא לבכות????????????????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קסומה

New member
תחשוב שנית, ותתחיל לחייך...

תאר לך כמה סצינות הם צריכים לעשות, בכמה משחות זיקפה הם צריכים להשתמש,כמה זיעה נשפכת שם על הפסנטר, כדי שאתה תוכל לשבת לך בבית ולבכות על מר גורלך........חחחחח למטבע 2 צדדים.

תאמיני לי...

שזה שווה את זה... מאיפה את חושבת יש לי כסף לכל השמשות שמנופצות לי על ידי גברים קנאים שראו את הסרט "סובארו ירוקה עושה לי את זה..." עם הכוכבת הבריטית טאצ´מי מור והכוכבת היוונית כוסיריה.

sahr12

New member
עדיף המשחות האלו...

מאשר סנו אלתוש,וולטרן.....חחחחחחחחחח

sahr12

New member
למה זה לא עצוב????????????

בא איזה גרמני...שיער חלק בלונדיני....עם מרצדס גג נפתח... וילה.....מים זורמים בגינה....נכנס הבייתה......חחחחחחחחחחח פסנטר כנף לבן.......כוסית פצצה עם בייבי דול מנגנת את השיר שמיכל אוהבת......חחחחחחחחחחחח......כל אצבע שלה 100 ש"ח עם הלק והנצנצים.. הוא רועם בקולו....."HOOOOOOO גולדן שפריצן" היא ישר מתרוממת מהכיסא המסתובב...ועונה בקול חתולי" YYYYYYYYHHHHHHHHHH אופולגן דרדיכן" הוא רק נוגע בה בשיער....היא עוצמת עיניים כחולות ים....."DAAAA´DAAAA" פותחת לו תרוכסן בפראות......"HOOOOOOOO יאלגן פודידן" מוציא נחש צפע חיוור ובהיר..בעובי 4 צול....חחחחחחחחחח כמו דוגמן של צינורות ציון.. היא חושפת דד שאאלא יוסטור.....ולופתת אותו .....מניח אותה על הפסנתר ומתחיל חווא ושווא ומעשים טובים בכל הצורות,מקדימה אחורה...בפה ,באוזן, ובכל חלקי החילוף שלה........ובחוץ המים זורמיםםםםםםםםם...המרצדס אף אחד לא נוגע בה......ועכשיו תדמיינו אותנו.באים הבייתה אחרי יום עבודה ,פקקים מינוס, נכנסים....אישתך פרצוף של פיגוע אחרי יום עבודה,הילדים קרעו אותה כל היום.......ישר הפזמון"אוףףףף איזה יום היה לי.....הראש כואב לי" טוב יורד הערב.....אתה עולה על תחתון שקנית 70 ב100 ש"ח....חחחחחחחחח היא ישר לוחשת "כבה תאור !"....בחוץ אזעקות של הרכב אתה קם כאילו הכיש אותך נחש.......רואה שזה השמשה של פנטום וחוזר למיטה....האישה כבר עין אחת סגורה!חחחח......נו?????אתה נכנס או לא???חחחחחחחחחחחחחחח.... פתאום הילד-ה קמים "אאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבאאאאאאאא,אאאאיממממממממממאאאאאאאא" יאאלה תלבש עוד פעם תתחתון......הזין שלך כבר מקבל סחרחורת,עומד,יורד,עומד יורד.......חחחחחחחחחחח... ושפיכן המנייאק מהסרט......עוד מזיין בכייף.......המים זורמים..... הפסנתר מנגן לבדדדדדדדדד......אף אחד לא נוגע במרצדס..... לא לבכות????????????????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

תגיד לי אפשר זכויות יוצרים עליך בחיי אתה מבוזבז!

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני כבר קיבלתי סחרחרה חחחחחחחח

למעלה